Къде в Пловдив??? - 26

• 73 256
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
  • в обкръжаващия ме хаос
Момичета, имате ли някаква информация за басейна на ВХВП - дали е отворен за външни посещения, часове, цени, хигиена и др. под.
И да пиша и тук, че повечко хора ще видят - басейнът на Матевски е отворен за външни посещения /за деца/. За повече подробности - плувната тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=337904.msg20076511#msg20076511
Дано съм се справила с линка.

# 196
  • Пловдив
Благодаря на момичетата, които ме осветлиха къде се предлага Ивостин. Така и не съм купила, нещо няма тестери и на двата крема, които ме вълнуват.

# 197
  • гр.Пловдив
а къде има къси палта, които стават и за такива като мене. Да са рязани в бюста и надолу да са разкроени?

# 198
Благодаря, гледах и в сайта не видях нищо от естествена кожа. За сняг и дъжд ми се иска да стават. Тъй като кола не ползвам.  bouquet

от сайта как разбра,кое е естествена кожа?

тези ще са удобни и са ест кожа-179 лв
По цената Simple Smile ( няма как да струват 70 лв. ботушите и да са ест. кожа)тъй като имам у нас и брошурка. Благодаря.      bouquet

Такъв модел ботуши си взех за 99 лв от магазин Ривас в Галерията. Не съм купувала  ЕССО и не мога да направя сравнение за качеството.
Благодаря за информацията, предполагам че тази година са купувани?  bouquet

в аутлета на цариградско цените на ессо са много добри
Благодаря, ще проверя и там.   bouquet

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 19:02 от kori_1

# 199
Само да кажа, че същите ботушки, в черно и кафяво, има в Метро, цената е 120лв.  Simple Smile Естествена кожа са.

# 200
  • Пловдив
Я кажете сега,къде обикаляхте зя детски боти/ботуши Grinning В този Мечо Пух в Кичука как е?Има ли нещо интересно или не си струва да се ходи?Щото в Тракия няма нищо свястно...

# 201
  • София
Я кажете сега,къде обикаляхте зя детски боти/ботуши Grinning В този Мечо Пух в Кичука как е?Има ли нещо интересно или не си струва да се ходи?Щото в Тракия няма нищо свястно...
Миналата година купих на дребния от Дайхман за 40 лв., тази година ще се повторя, цената е същата, а ботушките не мръднаха просто, нито пък му се намокриха краката.

# 202
  • в обкръжаващия ме хаос
В Мечо Пух има хубави ботушки. Виждам от лентичката ти, че имаш момченце. Имаше 2-3 моделчета за момченца, които лично на мен мн ми харесаха, от единия взех на сина ми снощи. Цените - 49 лв.

# 203
  • Пловдив

Миналата година купих на дребния от Дайхман за 40 лв., тази година ще се повторя, цената е същата, а ботушките не мръднаха просто, нито пък му се намокриха краката.

апрески или ботушки
ще ги покажеш ли,ако ги има в сайта

# 204
  • Пловдив
Аз също миналата година купих два чифта ботуши от Дайхман - апрески (които й стават и тази год) и кожени ботуши, които й стават, но са за смяна. Тази година моделите за момиченца нещо не ми харесват, но като цяло от качеството съм доволна  Peace

# 205
  • Пловдив
Мерси момичета,ще пообиколя тогава... Peace

п.п. А къде беше тоя Мечо Пух...някъде май по Вапцаров или...

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 10:32 от tandonova79

# 206
а къде има къси палта, които стават и за такива като мене. Да са рязани в бюста и надолу да са разкроени?
Ами в м-н Ревю на главната до поничките.Има и др.модели.Заповядай !

# 207
  • Пловдив, Раковски
Здравейте момичета Simple Smile Да ви питам дали сте виждали или купували от някъде зелена вакса? Искам да си подновя едни готини, кожени обувки от естествена кожа. Ще съм ви благодарна!  bouquet

# 208
Здравейте, момичета, можете ли да ме насочите от къде мога да намеря бяло официално палтенце за момиче на 1-1,6г. Трябва ми за кръщене, а време почти не остана. Благодаря предварително!

# 209
  • Пловдив
tsvetinka , в Гранда на "Капитан Райчо", мисля че беше на първия етаж някъде по средата - детски магазин с бели палтенца!!
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт