Къде в Пловдив??? - 26

• 74 228
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, къде се продават хубави дамски ръкавици и шалове?

# 286
Момичета, къде има санитарна аптека? Имаше преди в Капана, но сега е затворено там и пише, че помещението се дава под наем.
Санитарни магазини има:
 - срещу входа на църквата "Св. Марина"
 - срещу хотел "Лайпциг"
 - на партера на УМБАЛ "Св. Георги" - на Пещерско шосе,
А за това, което търсиш, може да питаш и в най-близката аптека и ако нямат или не могат да ти доставят - в санитарните има със сигурност. Peace

Момичета,знам че въпроса не ми е за тук,но понеже доста хора четат темата,бихте ли ми казали,как се почиства злато  newsm78
С четка и паста за зъби почиствам регулярно моите бижута.

Благодаря ти за бързия отговор,ако някой друг знае и друг начин,моля да сподели  Peace  Peace
Злато се почиства и само със сода, като го стриеш и леко намокриш,
с червило,/което вече ти е омръзнало да ползваш/ - страшен блясък придобива,
с препарат за инокс
или ако не ти се занимава - във всяко ателие, което извършва ремонт на златни бижута - почистват професионално. Peace

Лули и тютюн има в Casa del Tobacco, дано така му беше името, на бул. Христо Ботев и до Съда на бул. 6-ти семтември.
...
Да, в този магазин можеш да намериш елитни лули и хубави тютюни. Намира се точно над подлеза на "6-ти септември" / същия магазин има и в Новотела/ Peace

# 287
Да ми препоръчате евтино йога студио?

Прекрасен йога инструктор с цена за посещение само 4 лв. -йога в Тракия, 60 класното при Рашко:
http://yoga-amrita.org/  -гледай за Софроний Врачански. Прекрасен човек, прекрасен клас, заслужава си от всякак гледан точка. Цената в Тримонциум е 5 лв. на посещение.

# 288
  • Пловдив
Някой в миналата тема питаше за склад на кроасани 22 карата. Вчера видях табела с тяхно име на Кукленско шосе, малко след Митницата! Може би там да се преместили.

# 289
кой е кмет в крайна сметка?
актуална информация?

# 290
  • Пловдив
кой е кмет в крайна сметка?
актуална информация?

ТОТЕВ

http://news.plovdiv24.bg/300629.html

# 291
Тотев - 50,84 %

# 292
е, да ни е честито!

# 293
  • Пловдив

да,да ни е честито

г-н Тотев да управлява любимия ни град мъдро,креативно и честно

# 294
аз ще съм доволна и да върне 30% от реда, който беше при Чомаков
защото при предишния такъв хаос, некадърщина и безхаберие не бях виждала, а ходя по работа в общината хич да не е вече 15та година... това е горе долу четвърти кмет където виждам. все си мислех, че всичко съм видяла, но този път бях изумена.
дано се вкара малко ред

# 295
Елфитка, благодаря за инфото. Право в Хиполенд отивам.

# 296
Момичета,моля за малко помощ.Трябва ми магазин за дрехи или обувки,който да ми издаде фактура(не на мен а на свекърва ми)....някаква идея кой може да и направи подобна услуга...не става въпрос за голяма сума...
благодаря предварително   bouquet

# 297
Честит ни кмет, аз много се кефя за направения избор, дано е за добро!!!

Въпрос: от къде да си намеря индрише, момичета?

# 298
  • Пловдив
Честит ни кмет, аз много се кефя за направения избор, дано е за добро!!!

Въпрос: от къде да си намеря индрише, момичета?

От някоя тераса или баба дали не можеш да си откраднеш??? Laughing Peace

п.п. ние имаме,ама на село и не мога да ти свърша работа.

# 299
  • Пловдив
Честно казано все ми е едно кой е новият кмет на Пловдив. Ама при този избор...... честито на Цалапица  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт