Къде в Пловдив??? - 26

• 74 226
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
...
Въпрос: от къде да си намеря индрише, момичета?

Имам вкъщи и е голямо. Ако не намериш, пиши на лични да се видим и да ти дам.

# 301
Честит ни кмет, аз много се кефя за направения избор, дано е за добро!!!

Въпрос: от къде да си намеря индрише, момичета?

На подлеза срещу Тримонциум има приходящи баби и дядовци, дето често продават разни кофички с алое, индрише. Може да мернеш твоето Peace

# 302
  • Pb
Момичета, някъде зад кино Гео Милев (до централна гара) имало склад за книжарски стоки. Някой, ако може да даде адрес или по-конкретна информация ще съм много благодарна, че чичко Гугъл мълчи по въпроса.

# 303
Момичета, препоръчайте ми читав сервиз за компютри Praynig Такъв, който да работи качествено и да не ме бави излишно.

# 304
Момичета, къде мога да намеря хубави тикви за фенери и декорация? И знаете ли какви цени вървят?

# 305
  • о`майна лунна нощ е
Момичета, препоръчайте ми читав сервиз за компютри Praynig Такъв, който да работи качествено и да не ме бави излишно.

Момчето се казва Яни
0895/668-911
032/511314

Работи във фирма, но няма смисъл да я пиша. Той идва и на място.

# 306
Благодаря, `ТуиГ ! Идеално, че идва на място Peace

# 307
  • о`майна лунна нощ е
Само предай, че Владимира /Мира/ Костова е дала телефона. Момчето е идвало няколко пъти в кантората. Никога не сме изнасяли компютъра от тук.

ПП - Мира не съм аз.  Peace Само взех телефона от нея, защото тя ни е връзката с Яни.

Последна редакция: пн, 31 окт 2011, 14:48 от `ТуиГ

# 308
Само предай, че Владимира /Мира/ Костова е дала телефона. Момчето е идвало няколко пъти в кантората. Никога не сме изнасяли компютъра от тук.
Hug

# 309
  • София
Някакви мероприятия ще има ли за Хелоуин днес някъде? В Мола видях, че ще има конкурс за деца с костюми от 17,30, а другаде?

# 310
Здравейте,
можете ли да ми препоръчате курсове по немски език за деца. Има ли детска градина в Пловдив с изучаване на немски език? Става въпрос за петгодишни деца.
Предварително ви благодаря.

# 311
Момичета,моля за малко помощ.Трябва ми магазин за дрехи или обувки,който да ми издаде фактура(не на мен а на свекърва ми)....някаква идея кой може да и направи подобна услуга...не става въпрос за голяма сума...
благодаря предварително   bouquet
Ама само фактура ли ?Ако нещо си купи ние даваме фактури без проблем,ако се интересуваш пиши на л.п.

# 312
  • София
Здравейте,
можете ли да ми препоръчате курсове по немски език за деца. Има ли детска градина в Пловдив с изучаване на немски език? Става въпрос за петгодишни деца.
Предварително ви благодаря.
В нашата ДГ Радост има от тази година като допълнително занимание немски език. Само че нашият си избра английския, но няма да му се размине без немски, че вкъщи сме всички немскоговорящи. За немска градина - ако това питаш, в Пловдив не съм чувала, в София има много разбира се.
Знам, че в Берлитц има курсове за толкова малки деца по немски, но повече подробности не мога да кажа.

# 313

И аз да се включа:)

0878888121-Иван Хубчев, също ходи на място ако ако така предпочитате. Много си разбира от работата, много е добър и в мрежи и интернет, предлага и всякаква компютърна техника. Аз и всички на които съм препоръчала сме много доволни.

# 314
Сърдечно благодаря на всички включили се за индришето, намерих си за този път, тези дни ще търся да си засадя.

Общи условия

Активация на акаунт