Къде в Пловдив??? - 26

• 74 032
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, освен в Домко и магазина в Смирненски ( Колор нещо си ), къде другаде се предлагат тапети ?

# 496
Някой бе разучавал въпроса за картите за гр транспорт в Пловдив.Ако може да пак да повтори информацията PraynigСтава въпрос за нормална карта /без намаление/.
Аз беше Laughing
За коя линия те интересува?

# 497
Момичета, освен в Домко и магазина в Смирненски ( Колор нещо си ), къде другаде се предлагат тапети ?

Виждала съм и в Бриколажа.  Peace

# 498
  • Пловдив
Стеф,за 17 или 24 автобуси.Маршрут Тракия/черноризец Храбър/ до Кауфланд Кючука/.Картат само за един автобус ли е?

# 499
Значи, линия 24 е на Хеброс Бус (аз ползвам тяхната линия 15) - можеш да си изкараш карта само за тази линия, за половин или за 1 месец, като цената е съответно 15 и 30лв. Месецът започва да тече от датата на купуване на картата, т.е. по всяко време можеш да си купиш карта. Отиваш на някоя автогара (аз ходих до Родопи) и на гишетата, където се купуват транспортни карти питаш къде е касата на Хеброс Бус. Не искат снимка.
Автобус 17 е на Градски Транспорт - техни карти издават в бюро Байкал, на Сточна гара, на кръстовището, точно на ъгъл, има една стара сграда, където винаги има висящи хора- ей там е Laughing За цена обаче нищо не мога да кажа, трябва да провериш на място.
Успех Hug

# 500
pipi554, има в строителния магазин Маркита, цените им са супер, целия ремонт от там си направихме.
"Маркита 1" ООДгр -  ул.”Карлъка” 16 - http://markita.net/tapeti.html

# 501

Виждала съм и в Бриколажа.  Peace

Бриколаж имат много хубава колекция и на добри цени. Има и скъпи, има и средни и по-ниски.

# 502
  • Пловдив
Тай, сигурно говориш за фотокнига? Човекът е баща ми и периодично им правим такива с техни и на внуците снимки. Страхотен спомен са.

елхичка, ще ги разгледам  Hug

Хич ме няма в артистичните среди, а ми се иска да е нещо уникално и персонално. Сигурно има толкова страхотни идеи, за които въобще не се сещам.

# 503
jul , моя позната изненада свой близък с изключително добра карикатура, но по-точно шарж. Човекът беше показан с най-добрата му страна и личеше приятелското, доброто отношение. Много се зарадва рожденникът. Не мога да ти дам подробности и за съжаление не мога да помогна с конкретна информация, но ще споделя това, което  знам. Художникът рисуваше преди портрети на живо на Джумаята, сега пред пощата. Правеше портрети със сухи пастели и говори на развален руски, възрастен е, естествено с брада.

# 504
За кашите на Сънвал забравих да кажа - във Вис Виталис се предлагат.

# 505

Практикер, Бриколаж, Алати, Баумакс....

# 506
Тай, сигурно говориш за фотокнига? Човекът е баща ми и периодично им правим такива с техни и на внуците снимки. Страхотен спомен са.

елхичка, ще ги разгледам  Hug

Хич ме няма в артистичните среди, а ми се иска да е нещо уникално и персонално. Сигурно има толкова страхотни идеи, за които въобще не се сещам.

аз не мога да ти помогна за картината
но ако решиш да приложиш към подаръка и друга закачка
ако човекът има нещо любимо като хоби или занимание, ние можем да направим фигура и букет от балони
правили сме такива рибар, балерина, пеперуди, цветя, рокерка, животни и въобще каквото и да е, го можем
също за мъже често сме продавали букети от бонбони - чисто в мъжки стил
ако няма наличен в мол пловдив в магазина ни, може да се направи по поръчка

# 507
Момичета, не съм сигурна дали въпросът ми е за тук, но... newsm78 Трябва ми някоя козметичка-майсторка по подстригване и подреждане на вежди Confused Моите са с много дълъг косъм и вечно стоят рошави и клепнали, непрекъснато ги оглеждам, реша, оправям.... Close Все не се решавам, защото ме е страх да вляза ей така в някой козметичен салон.....Дали можете да ми препоръчате някоя добра "подстригвачка" на вежди в Пловдив? Помагайте Praynig

# 508
Здравейте!
Искам да попитам някой виждал ли някъде в Пловдив да се продавт инстантни каши на Sunval? Търся Sunval Био Пълнозърнена каша от спелта.
Провери в Лекси в Гранд.

# 509
Момичета търся си дамски фитнес....сигурно темата е обсъждана,извинявайте!Живея около старият град,ако някой се сеща-да подскаже ...благодаря

Общи условия

Активация на акаунт