Къде в Пловдив??? - 26

• 74 037
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
   Рокли можеш да намериш в DiKa, Etere, Vivel, Danini, Elizabeht.Не разбрах около каква цена си се ориентирала.Това са фирми с добра конфекция, цените тръгват от 70-80 лв. и вървят нагоре.
Доста под тази цена, мога да си позволя за жалост. Да и аз предположих, че ще са в този порядък цените. В момента си взех нещо, като компромисен вариант, но ми се струва че няма да е много подходящо...И мисля, да видя на още едно място тъй като ми е по-близо като дестинация. Благодаря за предложенията ще ги имам предвид за в бъдеще, надявам се да са ми нужни.    bouquet

Сетих се за Микстар на Ив.Вазов...Преди години си купувах от там панталони и имаха доста официални и ежедневни тоалети Peace

п.п. Имат магазин и на улицата с банките-май Хр.Г.Данов-Джумаята за ориентир.
Благодаря, на Ив.Вазов ми е по-близко може да видя днес.     bouquet

Kori, рокли от този тип си поръчвам от e-bay ( ebay.co.uk ), като си харесам нещо с моя размер, пиша на продавача да ми достави до Бг,досега никой не ми е отказал! Така си взех 4-5 рокли. Една-две не ми бяха съвсем по мярка, оправих ги при шивачка и съм много доволна. В Пловдив роклите от този тип си вървят на цена 80-100 лв. Има някакъв минимален шанс да има нещо намалено в твой размер в Елизабет на главната срещу халите. На най-горните етажи са най-намалените неща.
Успех!
Много благодаря за информацията, за цената в Пловдив и аз предположих, че е около 80 лв. и повече. Затова и търсих в компромисните места, но там нямаше нищо като за мен нито като размер нито като избор. За главната срещу халите може да проверя днес, ако съм в състояние, че ми идва малко далеч. Но благодаря за добрите предложения.    bouquet

Кори, защо не провериш и в продавалника, доста момичета, които поръчват от чужбина, изчистват неудачните си покупки там.
Видях, но повечето или не са подходящи или са официални но с друга насоченост по-кокетни, а на мен ми трябва класическа рокля. А и двете които стават като попадения ги дадох в темата, но за жалост са много малки номера. Благодаря за предложението    bouquet

За рокля можеш да провериш и в Аристон С на Отец Паисий.
Джони, благодаря! Сетих се, че и тази марка бельо ми я предлагаха в един от търговските центрове на Капитан Райчо, та и там ще проверя. Хареса ми бодито, защото имаше и ликра и еластичност. Във Вис Виталис нямаха такива, а само памук.
Благодаря   bouquet

Преди месец си взех много хубава рокля от Adilisik за 50 лв. редовна цена. Изобщо не бях влизала в тоя магазин, преди една колежка да си накупи много симпатични дрехи на някакво намаление. Аз като ходих нямаше намаление, но все пак мисля, че доста от нещата си струват и на редовна цена.
А може ли адрес на магазина? Тъй като в такъв тип магазини, не ми се е налагало да влизам до сега. Благодаря.    bouquet

Аз си взех роклята от магазина срещу Euroland. Даже не знаех, че има и друг магазин, но аз научих за тази марка едва преди няколко месеца. Моята колежка беше хванала някакво грандиозно намаление, което аз изпуснах, но пък бях заинтригувана и посетих магазина. Сега и аз ще дебна за намаления, че имат доста добри неща.
Ако може адрес? Благодаря    bouquet

Kori, мъжки дънки на прилични цени съм виждала в китайския магазин, който е отстрани на супер маркета до блок 100 в Тракия. Там има доста избор, но не съм минавала скоро и не съм се заглеждала подробно.
Благодаря ти, но ми е малко далеч. Не друго просто ще дадем 4 лв. за билети до там и пак ще станат скъпи. Ако някъде около центъра има нещо по-евтино? Благодаря    bouquet

Страхотни сте, момичета благодаря от сърце за помощта.   Heart Eyes   bouquet

П.П. Дано поста ми не е прекалено голям. За сега имам компромисен вариант, но съм малко разочарована че това, което си купих беше леко дефектно поне не дадох много пари за него. Ще проверя на някой от местата които ми дадохте, за което съм много благодарна. Тъй като вчера не можах да обиколя почти нищо само премръзнах. Само някой магазини и то не на центъра. Тъй като ми се наложи да ходя и до друго място. Така, че съм много благодарна на всички за помощта. Приятен и успешен ден на всички   Heart Eyes   bouquet

# 481
vera мерси за отговора! Peace

# 482
  • Пловдив
Момичета,от къде можем да купим пласмасова къщичка на по -изгодна цена.Гледахме в хиполенд-270лв и в Метро-240.Знаете ли някъде по-изгодни или навсякъде са на горе-долу такива цени

# 483
  • Пловдив
Момичета,от къде можем да купим пласмасова къщичка на по -изгодна цена.Гледахме в хиполенд-270лв и в Метро-240.Знаете ли някъде по-изгодни или навсякъде са на горе-долу такива цени

нашата я взехме от джъмбо мин година.бяха най-изгодни.обиколихме целия град
беше около 200 лв.може и под 200 да беше
подобна на тази е,само че бели стени с червен покрив

# 484
kori_1, по-напред в темата момичетата са писали къде е магазина, но точен адрес не знам. Намира се на центъра, като тръгнеш от централна поща по посока Макдоналдс, от дясната страна. Магазинът се пада в началото, а срещу него е магазинът за 1 лв. Euroland.
Сега я питах тая колежка за нейните покупки и ми каза, че си е купила 2 рокли и 2 панталона за 50 лв общо. Е, вярно че са летни и по принцип са по-евтини, но роклите и наистина бяха много кокетни. Панталоните не съм ги виждала, но сигурно и те са хубави. Надявам се да правят и коледни намаления, а не само сезонни, когато гледат да изчистят стоката.

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 13:22 от Velesa

# 485
Здравейте съгражданки. Надявам се да имате информацията, която ми е нужна. Търся да закупя нощна лампа за детска стая. Стаята е на две момченца, които отдавна не са бебета, тоест бебешките такива отпадат. Много си мечтаех да им взема глобус - нощна лампа, но ми се виждат много скъпи - цените варират около 50 лева. Но бих се съгласила и с някакъв аплик, който да се прикрепва за стената и с кабел да се свързва към контакт. Тоест търся нещо подходящо за деца на възраст 10-12 години.
Интересни и изгодни аплици има в Алати - цените тръгват от 20 и нагоре. Съмнява ме обаче да намериш модел, който хем да се закрепя на стена, хем да има кабел. Правили са ни допълнително такъв извод, но в магазин за осветителни тела. Ако имаш ел.техник - лесно може да се направи, но готово не съм виждала.
Иначе от настолните лампи няма голям избор и определено светлината на 90% от моделите е слаба и лоша.
Ако не държиш да става за четене бих ти препоръчала да лава-лампа - в Практикер има голям избор и цените тръгват от към 15 лева и са голяма красота  Peace

# 486
Момичета, къде има магазин,който предлага асортимент на гъби /за ядене/ Thinking
Досега по маркетите виждам само печурки,евентуално манатарки и кладници.И те пак са някакви изкуствени и рехави на вкус  Rolling Eyes
Няма ли някъде магазин с по-автентични и вкусни гъби?
За съжаление баба ми почина и вече няма кой да бере всякакви ароматни гъбки  Sad

# 487
  • Пловдив
mama mariana, голям избор на осветителни тела на мноооого сносни цени има на бул. "6ти септември", малко след mr Бриколаж, в посока моста на Адата.
Магазина е доста голям, а персонала - отзивчив Simple Smile

# 488
  • Пловдив
Питанката ми е за добър карикатурист. Имам трудната задача да измисля подарък за юбилей на мъж, който си има всичко и това ми е единствената хрумка, но не познавам такъв човек. Впрочем, и други идеи (които могат да се реализират за около 2 седмици) приемам.

# 489
kori_1, по-напред в темата момичетата са писали къде е магазина, но точен адрес не знам. Намира се на центъра, като тръгнеш от централна поща по посока Макдоналдс, от дясната страна. Магазинът се пада в началото, а срещу него е магазинът за 1 лв. Euroland.
Сега я питах тая колежка за нейните покупки и ми каза, че си е купила 2 рокли и 2 панталона за 50 лв общо. Е, вярно че са летни и по принцип са по-евтини, но роклите и наистина бяха много кокетни. Панталоните не съм ги виждала, но сигурно и те са хубави. Надявам се да правят и коледни намаления, а не само сезонни, когато гледат да изчистят стоката.
Добре, ще погледна и там. Благодаря.  bouquet

# 490
Питанката ми е за добър карикатурист. Имам трудната задача да измисля подарък за юбилей на мъж, който си има всичко и това ми е единствената хрумка, но не познавам такъв човек. Впрочем, и други идеи (които могат да се реализират за около 2 седмици) приемам.

Ако този човек ти е близък, семеен приятел или човек с когото имате общи снимки, има една идея , която аз имам намерение да реализирам. Във фотото в Мол Пловдив, на първия етаж, срещу химическото видях едни албуми, които са като книжка с твърди корици. Снимките се отпечатват директно върху страниците, които са около 10, не мога да си спомня точно. Изглежда много интересно. Може да подбереш снимки, да направите и някакъв колаж и това нещо да е отпечатано в този формат. Изглежда приятно, изглежда оригинално, но вероятно е по скоро допълнение към подарък за юбилей. Не е достатъчно само по себе си.

# 491
  • Pb

Препращам те към блоговете на тези 2 дами (не ги познавам лично). Най-малкото ще могат да те насочат към някой в случай, че те не владеят карикатурата (от Пловдив са).
http://denodada.blogspot.com/2011/11/blog-post.html
http://therewereswallows.blogspot.com/2011/11/autumn-castle.html

# 492
  • Пловдив
Здравейте!
Искам да попитам някой виждал ли някъде в Пловдив да се продавт инстантни каши на Sunval? Търся Sunval Био Пълнозърнена каша от спелта.

# 493
Kori, днес търсех подарък в магазина за ЕТЕРЕ, който е в Тракия, аутлет. Имаше няколко цвята класически рокли които бяха на потресаващата цена от 19 лв! Имаше и още доста модели на разпродажба, те бяха вече между 30 и 50 лв., много приятни модели имаше, но останали по 1 брой. Този магазин се намира между блок 140 и 141, можеш да видиш в bgmaps.com
Какъв размер си, не пишеш, така е трудно да дадем насоки.

# 494
  • Пловдив
Някой бе разучавал въпроса за картите за гр транспорт в Пловдив.Ако може да пак да повтори информацията PraynigСтава въпрос за нормална карта /без намаление/.

Общи условия

Активация на акаунт