Къде в Пловдив??? - 26

• 74 042
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте!  Hug

Сетих се да попитам тук, и се надявам някой да може да ме ориентира. Купувах си пудра на Wet'n'wild от аптеката в Кауфланд Тракия, но са си махнали щанда от там. Някой знае ли къде мога да ги намеря?? В Кенвело на Главната продават козметиката, но не и тези пудри.
Благодаря ви предварително!  Praynig

# 466
Kori, рокли от този тип си поръчвам от e-bay ( ebay.co.uk ), като си харесам нещо с моя размер, пиша на продавача да ми достави до Бг,досега никой не ми е отказал! Така си взех 4-5 рокли. Една-две не ми бяха съвсем по мярка, оправих ги при шивачка и съм много доволна. В Пловдив роклите от този тип си вървят на цена 80-100 лв. Има някакъв минимален шанс да има нещо намалено в твой размер в Елизабет на главната срещу халите. На най-горните етажи са най-намалените неща.
Успех!

# 467
  • Майничка
Кори, защо не провериш и в продавалника, доста момичета, които поръчват от чужбина, изчистват неудачните си покупки там.

# 468
За рокля можеш да провериш и в Аристон С на Отец Паисий.
Джони, благодаря! Сетих се, че и тази марка бельо ми я предлагаха в един от търговските центрове на Капитан Райчо, та и там ще проверя. Хареса ми бодито, защото имаше и ликра и еластичност. Във Вис Виталис нямаха такива, а само памук.

# 469
  • София
От Асеновград-Егето са много добри, но те нямат връхни дрехи, повечето е по-скоро бебешко и бельо, пижамки за до ок. 5-6г. деца, от както се е родил малкия му вземам бельото от там, Ариел не ме грабнаха с качество.

Къде е в Асеновград, продават ли на дребно? Че ми хареса едно тяхно боди за девойката, но беше със щампа, аз искам да е чисто.

До колкото знам нямат фирмен магазин в Асеновград, а цехът им е в бившия стопански двор след гробищата.
На пазара в Асеновград има сергия с тяхна стока.
Знам , че и на Брезовско шосе в някой от складовете зареждат, но точно кой... може да попитате на фирмения телефон 033-167-377.

Точно така, не продават в Асеновград, освен на пазара им в четвъртък. Имат обаче дистрибутор, преди съм ходила, обаче сега си е сменил мястото на магазина и докато не го проверя сама къде точно е, не бих искала да разкарам някого за зелен хайвер. Иначе ва Дградския пазар има 2-3 маси с тяхна стока. Обаждала съм се на тел в самата фирма, но директно ме препратиха към дистрибутора им.

# 470
Преди месец си взех много хубава рокля от Adilisik за 50 лв. редовна цена. Изобщо не бях влизала в тоя магазин, преди една колежка да си накупи много симпатични дрехи на някакво намаление. Аз като ходих нямаше намаление, но все пак мисля, че доста от нещата си струват и на редовна цена.

# 471
Adilisk ми звучи много познато, но не се сещам къде беше? Би ли ми помогнала?Simple Smile

Kori, мъжки дънки на прилични цени съм виждала в китайския магазин, който е отстрани на супер маркета до блок 100 в Тракия. Там има доста избор, но не съм минавала скоро и не съм се заглеждала подробно.

# 472
Adilisk ми звучи много познато, но не се сещам къде беше? Би ли ми помогнала?Simple Smile

Kori, мъжки дънки на прилични цени съм виждала в китайския магазин, който е отстрани на супер маркета до блок 100 в Тракия. Там има доста избор, но не съм минавала скоро и не съм се заглеждала подробно.

Магазинът е точно срещо Euroland на главната.

# 473
  • София / Пловдив
Adilisk ми звучи много познато, но не се сещам къде беше? Би ли ми помогнала?Simple Smile......

Магазинът е точно срещо Euroland на главната.

Имат и още един - пак на Главната, срещу театъра.
Доста по - малък е, но ми се е случвало там да имат модели и номерация, които в големия са изчерпани.

# 474
Аз си взех роклята от магазина срещу Euroland. Даже не знаех, че има и друг магазин, но аз научих за тази марка едва преди няколко месеца. Моята колежка беше хванала някакво грандиозно намаление, което аз изпуснах, но пък бях заинтригувана и посетих магазина. Сега и аз ще дебна за намаления, че имат доста добри неща.

# 475
  • Пловдив
от къде мога да купя стевия?ето такаваhttp://www.zoya.bg/%D0%A1%D1%82%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D … %D0%BA%D0%B0.1373

# 476

Питай в аптеките или провери в супермаркетите. Видях такава в 1 аптека в Тракия.  Peace

# 477
  • Пловдив
Здравейте съгражданки. Надявам се да имате информацията, която ми е нужна. Търся да закупя нощна лампа за детска стая. Стаята е на две момченца, които отдавна не са бебета, тоест бебешките такива отпадат. Много си мечтаех да им взема глобус - нощна лампа, но ми се виждат много скъпи - цените варират около 50 лева. Но бих се съгласила и с някакъв аплик, който да се прикрепва за стената и с кабел да се свързва към контакт. Тоест търся нещо подходящо за деца на възраст 10-12 години.

# 478
Знаете ли от къде мога да си купя крем пудра или фон дьо тен пудра се води на FLORMAR?

# 479
Знаете ли от къде мога да си купя крем пудра или фон дьо тен пудра се води на FLORMAR?
Флормар продукти има в магазинчетата в подлеза до хотел Тримонциум. Не знам дали разполагат с това, което търсиш. Но имат големи щендери на марката.

Общи условия

Активация на акаунт