Къде в Пловдив??? - 26

• 74 211
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
  • София

Миналата година купих на дребния от Дайхман за 40 лв., тази година ще се повторя, цената е същата, а ботушките не мръднаха просто, нито пък му се намокриха краката.

апрески или ботушки
ще ги покажеш ли,ако ги има в сайта

Ето тези са:http://www.deichmann.bg/site/bg/catalog.php?brand=54&categor … p;product=1062512

Само че мин година бяха в малко по-други цветове.

# 211
За ортопедите в Пловдив- точно Янакиев ми заяви че на детето ми краката ще са криви/слава богу,7 год. след това изявление няма никакви изкривявания/, Токмакова- правачница на пари...По-добре е да не се водят много много по лекари децата...Често слушам странни неща от докторите...Много от тях си мислят че ние като не сме завършили медицина и нищо не разбираме...Аз обаче доста разбирам, и повярвайте ми , слушам от тях доста глупости...!!!!И още нещо, на мои познати едва не осакатиха детенцето с каиши, които бяха ненужни- детето си беше добре! Е, всичко е за пари,за много пари...!!!

# 212
Здравейте, момичета, можете ли да ме насочите от къде мога да намеря бяло официално палтенце за момиче на 1-1,6г. Трябва ми за кръщене, а време почти не остана. Благодаря предварително!
Много сладко бяло палтенце видях в аутлета на м-н "9 плюс". Дрехите са предимно на Чико. Намира се на бул Мария Луиза, блокът срещу Авеню, но цените са високи, не помня колко струваше това палто, но няма да е по-евтино от 60-70 лв.....

# 213
Ако някой е ходил в Метро, интересува ме промоцията на куклите LIV "Купи 1, получаваш 2". Вчера ги гледах в Хиполенд и се чудих дали и в Метро цената е същата 39.90. Благодаря!
Предполагам, че разчистват старата колекция от миналата година, но така или иначе предстоят много празници и се замислям дали да не се подготвя предварително.
Също отзиви за качеството на тези кукли ще ми е от полза.

# 214
Здравейте!

Моля препоръчайте ми шивачка/спешно/,която да ми ушие пердета евтино  Mr. Green В смисъл да ми ги изчислява на метър общо,а не на метър-цяла обиколка на пердетата  Crazy И не повече от 3лв на метър  Rolling Eyes

Ако е и в района на Тракия,Полиграфия,Каменица,Кап.Райчо,Богомил,Военна болница ще е още по-добре Hugе

# 215
  • Пловдив

Ето тези са:http://www.deichmann.bg/site/bg/catalog.php?brand=54&categor … p;product=1062512

за съжаление нищо не ми излиза.отвори и ти линка
ако можеш да качиш снимката директно.или марката да кажеш

# 216
  • София

за съжаление нищо не ми излиза.отвори и ти линка
ако можеш да качиш снимката директно.или марката да кажеш

Странно, че не се отваря линка. Нещо не мога да вмъкна и снимката. Но избери на сайта им категория Деца,марката е Dei-Tex, а номера на модела е 1422152, цена 39,90лв.

# 217
Къде в Пловдив по това време може да се купи цял бански? В училище имат часове по плуване, а ние нямаме бански  newsm78

Бански по поръчка от Англия, супер намалени са в момента и качеството е много добро:
http://www.sportsdirect.com/sale/kids-sale/kids-sale-swimwear

Аз си поръчвам стоки от една мацка от Тракия, плащам ги и си ги вземам директно от нея-на 10 лири поръчка имаш 1 лира за доставка, което си е супер изгодно.

Ако те интересува неин контакт пиши ми. Доставят за около 10 дни най-много, аз тези дни си взех долнища от там.

# 218
Може ли да ми кажете къде в Пловдив има магазини за работни облекла? Интересуват ме бели манти, престилки, панталони. Ако може да е в района на Четвъртък пазара или Центъра, цена няма да имате  Praynig И още нещо - ако знаете някакви ориентировъчни цени  Blush

# 219
  • Пловдив
Може ли да ми кажете къде в Пловдив има магазини за работни облекла? Интересуват ме бели манти, престилки, панталони. Ако може да е в района на Четвъртък пазара или Центъра, цена няма да имате  Praynig И още нещо - ако знаете някакви ориентировъчни цени  Blush

на бул Източен-кръстовището на стадион Ботев,до Аптеката Изток

# 220
Много се радвам за споделеното положително мнение за ботушките от Дайхман (Дей текс) - по спешност купихме на малкия от там, този път нямахме парички за Елефантен и избрах тази марка - непромокаеми и страхотно изглеждащи, видимо удобни са на детето, и най-вече - стават идеално за крачета с висок свод. Ето снимка, дано са същите де (но ми стига и това, че марката е ок):

# 221
Благодаря ти , Елфита. И аз се сетих за този... други дали има

# 222
  • Майничка
Преди кръстовището на "Христо Ботев" и "Авксенти Велешки", отдясно, като идваш от гарата.

# 223
  • Пловдив
Вижте сайта на  Бултекс  99 - магазини  -Пловдив .Има и е-магаин  с продукти.

# 224
Вижте сайта на  Бултекс  99 - магазини  -Пловдив .Има и е-магаин  с продукти.

Много благодаря    bouquet , сега ще разгледам

Общи условия

Активация на акаунт