Къде в Пловдив??? - 26

• 74 246
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Онзи магазин или аутлет на Мария Луиза само за хавлии и спално бельо ли е или има и покривки за маса?
Трябват ми квадратни покривки, 120 см., незадържащи петна, по-плътнички. И не по-скъпи от десетина лева. Преди една-две години бях купувала такива от Метро, по 8-9 лв. бяха, но сега не ги намерих. Имаше от 15-20 лв., ама на мен ми трябват 4 покривки  Crazy

# 241
Онзи магазин или аутлет на Мария Луиза само за хавлии и спално бельо ли е или има и покривки за маса?
Трябват ми квадратни покривки, 120 см., незадържащи петна, по-плътнички. И не по-скъпи от десетина лева. Преди една-две години бях купувала такива от Метро, по 8-9 лв. бяха, но сега не ги намерих. Имаше от 15-20 лв., ама на мен ми трябват 4 покривки  Crazy
Покривки за маса, които не задържат петна преди месеци си купих от Гранда (на втория етаж има едно турско магазинче, точно срещу люлките на детския център). Една дама от тук ми бе казала и съм много доволна от покривката, която си взех от там. Не знам колко са плътни относително е, ако имате път от там можете да видите сама. Има най-различни покривки, за размер не мога също да кажа. Но цената беше 10 лв. и то за голяма маса-покривка. Дали нещо като цена или място се е променило, не мога да кажа не съм минавала пак от там. Успех.  bouquet

# 242
Момичета,знам че въпроса не ми е за тук,но понеже доста хора четат темата,бихте ли ми казали,как се почиства злато  newsm78

# 243
Момичета,знам че въпроса не ми е за тук,но понеже доста хора четат темата,бихте ли ми казали,как се почиства злато  newsm78
С четка и паста за зъби почиствам регулярно моите бижута.

# 244
Сигурно е вече късничко да споделя информация, но помня, че Кори (ако не се лъжа) питаше за параван - видях днес в Баумакс, много красив беше, леко японски стил напомня, бяло и черно, цената беше 129лв.
 Blush

# 245
  • Пловдив
Моля за помощ, търся касинка за медицинска сестра, проверих в 101 балона, Джъмбо и Магията на подаръците, приемам предложения къде може да има  Rolling Eyes

# 246
  • Пловдив
Магазините за работно облекло?  newsm78

# 247

Благодаря ти за бързия отговор,ако някой друг знае и друг начин,моля да сподели  Peace  Peace

# 248
Моля за помощ, търся касинка за медицинска сестра, проверих в 101 балона, Джъмбо и Магията на подаръците, приемам предложения къде може да има  Rolling Eyes

eee, толкова години няма да се научиш къде да търсиш  Joy
размер като за теб /може да ти е малко голям/, с всичките му атрибути - шапка, голяма спринцовка и тн т за 40 лв. Все пак сме професионалисти, имаме всичко.
Обади ми се утре след 14 часа, защото не знам в магазина в мола ли е или в склада.

# 249
Добро утро! Simple Smile От къде мога да купя китайски летящ фенер за Хелоуин?Благодаря  bouquet

ако не е отговорено
магазина на ТонБонбон&Балон - в мол Пловдив, 6 лв е фенера

# 250
  • Пловдив

eee, толкова години няма да се научиш къде да търсиш  Joy
размер като за теб /може да ти е малко голям/, с всичките му атрибути - шапка, голяма спринцовка и тн т за 40 лв. Все пак сме професионалисти, имаме всичко.
Обади ми се утре след 14 часа, защото не знам в магазина в мола ли е или в склада.

Хахахаха, съвсем те забравих тебе, ама защото те свързвам с детски костюми, от къде да предположа, че и това имаш  Crazy току що една приятелка ми даде идея да търся в секс шоповете, но първо ще проверя утре в Мола и ако няма на щанда  ще ти звънна Wink

Да питам и за малки метлички, такива, които са за украса, трябват ни обаче празни, проверих на пазара, имат само големи, ако някой е виждал, ще съм благодарна да сподели.
нещо такова търсим:
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQerYSaXR0kCwdmStRb7joNQ … 0iKtZc2x2oqbzywKA

# 251
почти съм сигурна, че го прибрах в склада защото бяха много обемни някои костюми, но този може и да го оставих
ако сутринта го няма, ще го занеса след 14 часа
в сексшоповете също има

# 252
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
да се запиша в темата!

# 253

Благодаря ти за бързия отговор,ако някой друг знае и друг начин,моля да сподели  Peace  Peace
Оцет и сода да заврът.Оставяш да изстинат и изплакваш с вода.Всичко мръсно пада . Peace

# 254
Да ми препоръчате евтино йога студио?

Общи условия

Активация на акаунт