Къде в Пловдив??? - 26

• 74 158
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, къде да търся качествени дънки или джинси-женски, класически цвят и модел, на нормални цени /до към 60 лв./?
Направо не знам вече къде има дънки различни от китайски!

# 361
Момичета,скоро виждали ли сте някъде пижамки на Дисни,с дълъг или с къс ръкав без значение,искам да купя на дъщеря ми понеже са и много удобни,обиколих доста магазини,но без успех  Wink

Има в м-на Бейбиленд до Хлебозавода в Тракия,за другия не знам(дето е под блока на П.Д.Петков). Peace
Благодаря ти,на П.Д.Петков няма /аз живея там на близо/,но някой ден ще отида до "Тракия"  Laughing

# 362
  • Пловдив
Момичета, къде да търся качествени дънки или джинси-женски, класически цвят и модел, на нормални цени /до към 60 лв./?

Ох,Миа и аз обикалям като луда и няма ...това е ooooh! Само тип "цигара",тъмни цветове е това е!И аз търся класически,прави норм.цвят или леко широчки с италиански джоб.Ако видиш... Whistling

# 363
Ами то за дънки е много индивидуално, в смисъл зависи от фигурата на жената.
От време оно много харесвам дънките Лотус, имат магазин на малката главна. Обаче все си мислех, че стеснените крачоли, както са "модерни" на мен няма дам и стоят, понеже съм с тънка талия, по-широк ханш и съм ниска. Обаче толкова се харесах в едни тъмносиви. Страхотно ми са удобни и се харесвам как  ми стоят, макар че са стеснени в крачолите.

С не толкова тесни крачоли си бях купувала (преди една-две години обаче), от Гранда, 2-я етаж, в някой от ъглите. Само да се сетя как се казваше магазина - известна марка беше... да, Форест!

А също хубава кройка, но доста тесни крачоли - на първия етаж във Форума, хич не мога да обясня къде точно обаче... Направи ми впечатление, че в този магазин имаше вносни дрехи - ларедутски и разни други.

По-дълбочки са дънките във Вайкики. Освен това на по-малките дами със сигурност ще станат панталони/дънки от юношеската колекция, размер над 16 г.

И искам да подчертая, че сега изобщо не е сезонът за купуване на дънки  Wink Лотуските си ги взех 40 лв. от някакво намаление, а редовната им цена е 60-80 лв.  Peace

# 364
  • Пловдив
Мерси,Биренка! Peace И аз в момента съм с Лотус,от мин.зима модел пак леко стеснен в коляното.Онзи ден ходих в м-на в Халите...нищо!Имаше като моите и подобни,но пак тъмни не искам!А и цената беше 65лв.Виж в Гранда да отида...А във Форума нищо не харесах,но не се сещам къде е тоя м-н там Rolling Eyes И Ла редутски дрехи казваш...

# 365
  • Пловдив
tandonova79, а гледала ли си по магазините за преоценени маркови стоки?
Има един на Иван Вазов...доста пъти съм си купувала дънки оттам.
Дефектите са незабележими, дънките са качествени и ценити им са супер - 25 -30 лв....

# 366
Дефектите са незабележими, дънките са качествени и ценити им са супер - 25 -30 лв....
...дънките са им от китайските магазини Mr. Green....

# 367
  • Пловдив
...дънките са им от китайските магазини Mr. Green....

А какво им е марковото тогава???     newsm78      Хммммм, хич и не съм забелязала, че е така, то не че съм влизала кой знае колко в тези магазини с преоценени маркови дрехи, ама все пак...

# 368
  • Пловдив

Магазина за дънки Морис до гребната знаеш ли го?

Обаче май пак са китайски,но при положение,че другаде не може да намериш желаната кройка.То да ти кажа,че тези,които уж не са китайки и те са

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 19:03 от Elfita ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥

# 369
Повечето пъти дънки купувам от Сейнт Мориц, за който те подсеща Елфита. Последният модел, който купих от там е с италиански джоб,но надолу е леко стеснен, но не слим.
Като подминеш прелеза на "Шести септември" в посока Гребната база, отляво зад едно кафене.
Миналата седмица направих безпаметно мерене на дънки в Кенвело. За първи път меря сигурно 12 чифта ми донесе консултантката, та се харесах в едни уж са стрейт прави, но имат еластичност и вървят по крака, т.е не са чак толкова усукани по коляното и прасеца. Имаха намалени модели на 42 лв, тези дето взех са 60, но имат и някаква оферта купи за 200 - плати сто. Аз останах много доволна, че изобщо успях да намеря номер за мен от почти всички модели.
Много често дори си купувам мъжки дънки заради дължината и това,че са прави.

Хубави дънки има и в Индиго на главната срещу халите и в магазина им до Новотела. Там също предлагат Лотус, но последно гледах мъжката колекция заради съпруга ми. Успех в търсенето, на мен лично ми е доста омразно Peace

# 370
И ме интересува някой виждал ли е такъв или подобен чорапогащник- фигурален: http://prikachi.com/images/617/3995617I.jpg

Подобен видях в магазин New Yorker.
Благодаря, а знаете ли на каква цена? И ако може, къде точно се намира този магазин? Благодаря    bouquet

В Голдън Пойнт, на първия етаж в Мола съм виждала нещо подобно, в черно. Не беше, обаче, съвсем скоро.
Благодаря    bouquet

Момичета моля ви ми обяснете по подробно къде точно се намират тези складове на Брезовско шосе ,че утре ще ходя до там и да питам от вас някой пазарувал ли е от там играчки и дрехи за децата си и колко по евтино е там сравнение с магазините в самия Пловдив.
Здравейте, и мен ме интересуват складове само че за сутиени, бикини, нощници, чорапогащи, чорапи?  Simple Smile

И ме интересува някой виждал ли е такъв или подобен чорапогащник- фигурален: http://prikachi.com/images/617/3995617I.jpg Нека, ако някой е виждал да пише къде? Благодаря предварително  bouquet

Здравей, почти същия чорапогащник видях днес в Т-маркет в Тракия в детски свят и беше само 3 лв., 60 ден, но май бяха останали само няколко броя. Миналата седмица гледах разнообразие от този тип чорапогащници във Форум Тракия, до банката на първия етаж има голям магазин за бельо, та там имаше добро разнообразие на съвсем прилични цени.
Благодаря, за жена става дума не за дете нали?    bouquet

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 19:28 от kori_1

# 371
Магазинът е в Мола (до Пещерското шосе), цената е около 20 лв.

# 372
Хубави дънки има и в Индиго на главната срещу халите и в магазина им до Новотела. Там също предлагат Лотус, но последно гледах мъжката колекция заради съпруга ми. Успех в търсенето, на мен лично ми е доста омразно Peace
На каква цена?  bouquet

Магазинът е в Мола (до Пещерското шосе), цената е около 20 лв.
Благодаря, знам че ги има и на по-ниски цени...но ми се иска поне два да си взема, а 20 лв. са си много...  bouquet

# 373
Много зависи какво точно търсиш. В Манго има най-различни модели и цветове. Цените също са разнообразни. Има и към 60лв, а на намеления почти всички са под 40.

# 374
В Манго не започнаха ли намаления?

Общи условия

Активация на акаунт