Къде в Пловдив??? - 26

• 74 025
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
  • Бг
Привет !!! Момичета, да ме насочите къде да проверя за куфар-карета, на по сносна цена. Благодаря   bouquet.

# 511
Искам да попитам дали някой може да ми даде адрес или телефон на някоя баячка, която бае за премахване на брадавици?
Ако въпроса ми не е за тази тема, моля насочете ме къде да го пусна!

# 512
Привет !!! Момичета, да ме насочите къде да проверя за куфар-карета, на по сносна цена. Благодаря   bouquet.
Бора в Халите,Метро и тук също

# 513
      МНОГО МОЛЯ да  ми препоръчате фирма за направа на врати-входна и на стаите..

# 514
      МНОГО МОЛЯ да  ми препоръчате фирма за направа на врати-входна и на стаите..
Ние скоро сменихме вратата на банята и си взехме Horman, от мой познат който е представител. Вратата се оказа много сполучлива и изглежда добре. Фирмата представител е Солис, имат база на Брезовско шосе, след търговиите. Там пред сградата им са изложени различни врати, мисля, че имат външни и интериорни.

# 515
Здравейте, искам да попитам някой има ли впечатления за Стемо? www.stemo.bg   bouquet

# 516
 Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 10 ное 2011, 07:29 от meri 68

# 517
  • до Пловдив
моля препоръчайте ми магазин за кожени якета

# 518
Здравейте, искам да попитам някой има ли впечатления за Стемо? www.stemo.bg   bouquet
Само лоши, и не само от мен, за съжаление...

# 519
моля препоръчайте ми магазин за кожени якета
Лутър.

# 520

А за какво точно ти трябват? За нов компютър ли?

# 521
  • Пловдив

Мери,защо изтри забележката относно рекламата?

# 522

Впечатления свързани с това да работиш там, да си купиш нов компютър, за сервиза им??

На първо четене-доста високи цени, и за техника и за сервиз. Не винаги качествено обслужване, ако случиш на някой нов може да си изядеш ушите от яд.

Питай конкретно какво те интересува.

# 523
Здравейте, искам да попитам някой има ли впечатления за Стемо? www.stemo.bg   bouquet
Само лоши, и не само от мен, за съжаление...
А може ли по-подробна информация на лс? Благодаря    bouquet

Здравейте, искам да попитам някой има ли впечатления за Стемо? www.stemo.bg   bouquet

А за какво точно ти трябват? За нов компютър ли?

Интересува ме информация за тях. Ако знаете нещо повече пишете ми лс. Благодаря    bouquet

Kori, днес търсех подарък в магазина за ЕТЕРЕ, който е в Тракия, аутлет. Имаше няколко цвята класически рокли които бяха на потресаващата цена от 19 лв! Имаше и още доста модели на разпродажба, те бяха вече между 30 и 50 лв., много приятни модели имаше, но останали по 1 брой. Този магазин се намира между блок 140 и 141, можеш да видиш в bgmaps.com
Какъв размер си, не пишеш, така е трудно да дадем насоки.
Благодаря, ако мога ще видя и там. Въпреки, че в момента съм на варианта пола поради липсата на време.  Размер Л   bouquet

Впечатления свързани с това да работиш там, да си купиш нов компютър, за сервиза им??

На първо четене-доста високи цени, и за техника и за сервиз. Не винаги качествено обслужване, ако случиш на някой нов може да си изядеш ушите от яд.

Питай конкретно какво те интересува.
Благодаря. Писах лс.    bouquet

# 524
  • Бг
Трапезица, благодаря   bouquet. В Метро гледах по каталозите, но ще трябва да ида и на място да погледна.

Общи условия

Активация на акаунт