Къде в Пловдив??? - 26

• 74 030
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Последно съм работила със Стемо преди повече от 10 години. Тогава нямаха аналог нито в продуктите, нито в качеството на консумативите и въобще си бяха нещо, което си струваше парите.
После открих и аз компаниите, в които си работят собствениците компютърни специалисти и разбрах, че сървисът може да е в пъти по-добър, а когато цените не ме устройват има големите вериги
Специално лаптоп си ги купувам като веригите започнат да се надцакват и пускат хубави модели на добра цена.

Иначе навремето като заблудена девойка си мечтаех да работя в Стемо /това 97 година примерно/.
Добре че не ме взеха. Щеше да е вица като онзи където нямал мейл и затова не го взели да е чистач в Майкрософт, а после станал зеленчуковия бос  Joy

# 556
  • Пловдив
Копирам си поста и тук:
Имате ли впечатления от МЦ Хипократ на бул. България. Искам да сменя личния лекар, там ми е удобно, но кой да избера?

Там вече 5 години ни правят профилактични прегледи от работа. Общо взето е прилично, въпреки, че някои ни попретупват набързо. Други от докторите обръщат повечко внимание  и като теглим чертата сме доволни.
Само дето ни правят постоянно забележки, че говорим в коридора, ама ние им казваме да дойдат да видят не говорене, а викане в училище  Mr. Green

# 557
  • Варна
Момичета пак разчитам да помогна от Варна чрез вас. Във връзка с апартамента, който дава под наем моята възрастна позната трябва да купи печка за готвене. Къде в Пловдив има магазини за уреди с транпортни дефекти? По възможнотст центъра- Евмолпия (така ли се казваше района къд. е ул Раковкска  newsm78 ) до към Руски до моста на Герджика.
Много ще ми помогнете и на мен и на притеснената жена, ако се включите с предложения. Сега отивам да чета в Продавалника, но там става много бавно, защото не пише града Sad

# 558
Мързи ме да цитирам, макар че мненията са на предната страница сигурно. Ама кажете за Стемо какви са мненията. Имам намерение да си взимам нов лаптоп и се чудя къде да отида.

Твърдо не е моето мнение, преди няколко години съм вземала от там, после открих човека с който сега работя се оказа, че цените могат да са доста по-добри, да си получиш компютъра инсталиран без да плащаш безумни суми и след това да си имаш свястна поддръжка. Според мен стемо е за чичковци, които хич не разбират и се чудят какво да си правят парите. Това си е само лично мнение:)
Според мен, ако става дума за легален софтуер определено няма как да не Ви вземат много пари. Ако този, който Ви оправя компютъра сега не е фирма определено що се отнася до софт надали има лицензиран-платен такъв!? Ако има, то и за Вас и за него сумичката която би трябвало да Ви вземе ще е доста солена...
Безумието се крие в невежеството на хората, при всички случаи никой няма да работи за Вас или за някой друг за без пари и надали го прави. Wink А думата "свястна" подръжка е много общо понятие и няма как да го прецените при условие, че няма как да сте на нивото на този на който сте се доверили в случая. Предполагам, че сте на ниво потребител (а не компютърен специалист)? Извинявам се, че се намесвам в разговора. Но някой неща няма как да ги знаете, тъй като не работите в тази сфера и не само. В случая нищо не конкретизирате, само давате ваши заключения които не се базират на лични познания в областа за която говорите. Извинявам се, ако с нещо съм Ви засегнала предварително. Просто винаги са ми били непонятни такива изказвания. Например: Вие да сте сладкар и аз да кажа а тя не разбира от сладкарство защото ми взима много пари ще отида при друг, защото взима по-малко той е по-добрия!!! Би било странно да го кажа, нали така? Нито цената определя Вашите качества, нито знанията Ви. В случая аз си правя сметката на базата на това, което мога да си позволя. А не на това, което е наистина добро. Имайте предвид, че все пак компютъра не е храна и няма как да оцените обективно това, което е направено по него или в него. Simple Smile Така, че обективизма в случая отпада. Ако се базираме само на лична преценка.
Имах приятел, който за без пари преинсталираше компютрите на разни момиченца (Уиндоуса)...но това, не означава че той някога ще има легалното право да извършва такава дейност някъде! Той си е самозванец. Но това е съвсем друга тема. Истината е, че докато убиваме пазара на можещите и знаещите, и дипломираните. Разни самозванци ще ни крадат парите. Макар, че надали за Вас това е кражба. Дълга тема за обсъждане и доста наболяла в последно време. Гледайки как се развиват нещата в България! Просто няма как да се обезценява нещо и то да струва кой знае какво! А кражбата си е кражба и докато я има за никой няма да е добре. Това е, реалността за жалост. Дали осъзнаваме това или не няма никакво значение, фактите винаги са си факти и такива ще си останат.
Ако Вашият и моя труд се цени подобаващо, и за Вас и за мен ще е добре. Но, ако моя труд не е заплатен добре аз няма и да си върша работата както трябва от там нещата ще тръгнат на зле. Ако пък Вашия труд е добре заплатен и на Вас не Ви пука за мен, рано или късно и за Вас ще стане зле, не само за мен. Нещата в тоя живот са навързани, не напразно сме учили какво е хранителна верига примерно...Това е от глобална гледна точка. Извинявам се за нещата които пиша, но считам че касаят всички ни. Иначе не бих си направила труда да пиша в толкова часа, ако това бе безмислен пост.  Изказвам лично мнение, без да защитавам някой. С най-добри чувства: Кори.   Peace  Приятен ден.      bouquet

П.П. Имам едно предложение, ако за Вас са важни цените елате при мен да Ви оправя компютъра. Хем, ще е изгодно за Вас хем за мен. Simple Smile

stenly извинявам се, че не можах да звънна имах ангажимент.

И сега по темата, тъй като много пъти сте ми помагали със съвети. И съм благодарна. Искам отново да попитам: Знаете ли къде продават обръчи за плетене, метални на АДДИ (ADDI)?       bouquet

Последна редакция: пт, 11 ное 2011, 02:04 от kori_1

# 559
Копирам си поста и тук:
Имате ли впечатления от МЦ Хипократ на бул. България. Искам да сменя личния лекар, там ми е удобно, но кой да избера?

Моите впечатления са, че самата сграда е изобщо неподходяща да бъде медицински център. Коридорите са супер тясни, местата за чакане малко и ако ти се наложи да изчакаш 15-20 минути се разминаваш с излизащите от кабинета почти "настрани". Мен лично доста ме подтиска тази липса на пространство и въздух.

# 560
  • Пловдив
stenly, как да не можеш да ги сортираш по град?
Можеш. Маркирай на местоположение - Пловдив и готово...
И винаги можеш да се пробваш да свалиш от цената... Wink

Последна редакция: пт, 11 ное 2011, 10:41 от *Бенджи*

# 561
Къде в Пловдив мога да намеря "гумени ботуши" за деца?
Благодаря предарително  на всички, които ще ми отговорят!

# 562

Мат Стар в Кауфланд Тракия.  Peace

# 563
  • Пловдив

Има в м-ни Мат-Стар поне в този в Кауфланд-Тракия,също в Дайхман. Peace

Писали сме заедно... Grinning

# 564
  • Пловдив

В Бефадо  Peace

# 565
Много сте бързи с отговорите!
Сърдечно ви благодаря!

# 566
  • Пловдив

В Бефадо  Peace

Дали имат по-голям номер, че дребното носи 37-38. И пантофи ми трябват.

# 567
  • о`майна лунна нощ е
Ванче, гумени ботуши видях и в Карфура. Около 22-25 лева бяха.

# 568
  • София / Пловдив
Изобщо го няма вече. В магазина за обувки с/у Халите забелязах стикер "Саламандър" на вратата, но не съм влизала и нищо конкретно не мога да кажа.

Там има няколко мъжки модели на Саламандър, както и стелки.
Стелките, мъжки ли са?     bouquet....

Има всякакви - силиконови, кожени... Аз последно купувах от онези, дето ги водят универсални - от 36 до 46 номер, изрязват се по обувката.

# 569
  • Пловдив
Ванче, гумени ботуши видях и в Карфура. Около 22-25 лева бяха.

Мерси Веси. Някой да е ходил скоро до Мечо Пух? Търся ботуши 37-38 за момче.

Общи условия

Активация на акаунт