True Blood - Да почетем корнишоните - 48 тема

• 19 788
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
  • срещу двата комина :)))
а ако е Брус Уилис, ще се чудя кой да гледам повече  Whistling а пък ако може и той да потича голичък хич няма да е зле  Joy

# 241
  • София
Аз май клоня към other - трябва да е някой с доста изявен корнишон таткото на Алсид... Брус верно, че умира трудно, но... Алсид ш`гУ глътне за една хапка!

# 242
Брус верно, че умира трудно, но... Алсид ш`гУ глътне за една хапка!

А имаме ли мат`риал за сравнение  Whistling

# 243
Мда, той Брус Уилис изглежда като роден баща на Алсид, направо са като две капки вода. Те и останалите от списъка, де.  hahaha

# 244
  • КиТ
О Сонче,така като те чета по обяснение се просветлих,щото знам кво е  гюдерия,ма пък гидоре,явно  е първокорена,кви неща се научават в тоз форум Crazy
Иначе тегли и после да кажеш,да не би пък да сме те подвели Rolling Eyes,което е невъзможно  Mr. Green Joy Joy Joy

За баща на Алисд и аз предпочитам да е друг,за да ни изненадат Mr. Green

# 245
Хелоу Hug

Изгледах Грим снощи. Не е лош Thinking, ама братята много вдигнаха летвата, особено първите сезони, и сега този ми бледнее леко. Но ще си го запазя за дългите почивки на другите сериали.
За тогава си оставям и Снежанката, и американския хорър Wink Тъкмо да не се чудя какво да гледам.

А за татко на Алсидко не си представям ни един от изброените - не ми се връзват някак. Ще чакам изненада.

Това не помня дали сме го виждали, най-вероятно да, но не пречи пак да погледаме Mr. Green
http://www.theplace2.ru/photos/photo.php?id=400257

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 14:17 от Red Sonja

# 246
  • София
Брус верно, че умира трудно, но... Алсид ш`гУ глътне за една хапка!

А имаме ли мат`риал за сравнение  Whistling

Злата трябва да даде...  Mr. Green

# 247
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ш'мъ звинявате, дами, ама Алсид само може да диша капките от маркуча на Брусчо hahaha

# 248
Ей, го   татко ви Брус 18+   Сравнявайте на воля  Mr. Green

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 17:44 от Fiama

# 249
Ауу, изкуших се, ама съм на работа
 Rolling Eyes

# 250
Ш'мъ звинявате, дами, ама Алсид само може да диша капките от маркуча на Брусчо hahaha

Ъ, всъщност не. От долуизложените снимки се доубедих.  Mr. Green Боже, нивга няма да я забравя оная снимка, травмирана съм доживотно!

# 251
Не е важен само размера, дами, а и обкръжаващия израстъка пейзаж smile3534

# 252
Я,
Цитат
Who do you think should play Alcide's dad in True Blood Season 5?
1. Harrison Ford
2. John Travolta
3. Bruce Willis
4. Other

Джон Траволта  hahaha hahaha hahaha Могат да ни попеят двама - баща и син, We Go Together шуби-дуби-ду  hahaha

Аз се сетИх! Ерик Бана! На мен ми приличат в излъчването. Само дето не е толко дРЪТ чак hahaha ИИ, за размерите и дуваря не знам.  Mr. Green

# 253
Сесилка , уцели ги, и двамата не ме кефят hahaha

# 254
 hahaha Значи на прав път сме  Joy
Чиче да 'земе да почете форОма.  Mr. Green
В гласуването Брус Уилис води убедително http://www.wetpaint.com/true-blood/articles/who-should-play-alci … season-5-vote-now

Общи условия

Активация на акаунт