True Blood - Да почетем корнишоните - 48 тема

• 19 781
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
Ей, какво ми размятате тук умиращия трудно сал по един пищак!  Crossing Arms Първо се иска разрешение и тогава ако рекна може да се насладите на малкия Брус.  Naughty

Фи, откъде ги изкопа тез снимки? Особено на втората щях да се гътна от хилеж  hahaha

За анкетата - ъфкорс, че Брус ще води. Шси удря гЪза в тавана от кеф ако наистина го кастнат за следващия сезон.

# 256
Как откъде ... от гугъл  Laughing

Никой от тези не ми се връзва особено за татя Алсидов - Х.Форд никога не съм го харесвала, Джонката е с много меко излъчване, от тримцата Бруси най става. Ще ми се някой по-космат с респектиращо, мъжкарско излъчване, ама никой не ми хрумва.

# 257
Хю Джакмън и да се прекратява.  Mr. Green  hahaha

# 258
Цеце, и на мен Хю ми беше първата мисъл, ама много е млад ... иначе ухааа  Heart Eyes

# 259
Хю може да го кастнат за бате.  Grinning

# 260

Което ми напомни негова кадър по краставица.  Blush Уоми е виновна, разбира се, но трябва да кажа, че Хювовия краставичок по върви да е инструментът създал Алсид. Млъквам, млъквам...

Не е важен само размера, дами, а и обкръжаващия израстъка пейзаж smile3534

Мчи ти рече за маркуча, бе.  hahaha Пейзажа си е пейзаж.

Ерик Бана, Ерик Бана, да, да, да!  newsm18

# 261
Хю може да го кастнат за бате.  Grinning
Ухааа, яки братоци ще станат  Heart Eyes
иначе Джак Никълсън и Били Боб Торнтън, ако може, чиче Алън, само дето баш за тоя сериал ще се навият.  Mr. Green

Което ми напомни негова кадър по краставица.  Blush Уоми е виновна, разбира се, но трябва да кажа, че Хювовия краставичок по върви да е инструментът създал Алсид. Млъквам, млъквам...
smile3532

# 262
Оле, майкоу, стреснах се от Джакмъновия  Shocked  Да го взимат - с малко грим и ще стане татман.

# 263
Оле, майкоу, стреснах се от Джакмъновия  Shocked 
Ай, уплашете ме и мен де!  Mr. Green

# 264
Те   пак  18+  Отваряй на твоя отговорност  Mr. Green

Ама страхотно тяло има Хю значи!

# 265
  • срещу двата комина :)))
ох мари майкоуууу, тъкмо щях и аз да искам снимки на Джкмановия и видях Фи какво е пуснала  Shocked първата определено ме впечатли  Embarassed

# 266
Джакмън рулз! Ето го батко бе Mr. Green Ауу, аууууу Blush
Ама за съжаление е млад за татко на Алсид.
Били Боб Торнтън също става като идея.

# 267
Били Боб става определено. Може и Виго.

# 268
Малииий, майкоуу, Хю!  Shocked На Хю хюя голема работа бе! Е, те това е батко, права си, Соне!  Laughing

# 269
  • София
Не ми останаха възклицания! Ще пукна от смях бре!!!!!!!! Пощадете ме!  rotfImao rotfImao rotfImao

Отсъждам в полза на Хю Джакмън като татко на Алсид! Боже!!!!  newsm18 newsm18 newsm18

На Брус капкомера ич не ме кефи!   Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт