True Blood - Да почетем корнишоните - 48 тема

• 19 736
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
Joe Manganiello, alpha werewolf "“[The show] is very Tennessee Williams. In the deep South, very hot, very passionate. Everyone wants to kill or sleep with each other."  Joy
Бре, бре, Джо какъв е начетен! Мен ме впечатли това He revealed that growing up was tough because he was a sensitive and artistic kid, but he was “born into a very big body,”. Горканчо той, мъка мий за него!  hahaha

Ахахахахахаха, Цеце, много ме кефи това Вълчаниело!  Laughing Ще ти го крадна да се обръщам и аз така към Джо.

Джой, я дай да видим придложението за брак как става! То аз съм се бракувала вече, но все пак ми е интересно, пък може и да река да повторя, та да имам повече база за сравнение  Mr. Green

# 436
  • София
А, там сигурно се сипе плюнка.  Mr. Green

Злостна плюнка при това!

# 437
Здравейте, отдавна не съм се вясвала, ама не ми остава много време...
По темата за Пийпъл чойса - бая от мойте любимци са номинирани, редувам ги да няма сърдити Simple Smile

# 438
  • КиТ
Джой,Джой дай темата за брака,че днеска ще умра от скука Tired Дай тука малко се посмея,че и бой нема в тези номинации да му се невиди Crossing Arms

Йо и аз така,особено като влезна в някой категории и като съм гледала всички от тях и ми харесват всички и гледай как се гласува hahaha hahaha hahaha

# 439
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ето, щом искате, ама предупреждавам- не е толкова смешна, колкото абсурдна и зла. След 60-та страница е ooooh! ooooh! ooooh!

# 440
Joe Manganiello, alpha werewolf "“[The show] is very Tennessee Williams. In the deep South, very hot, very passionate. Everyone wants to kill or sleep with each other."  Joy
Бре, бре, Джо какъв е начетен! Мен ме впечатли това He revealed that growing up was tough because he was a sensitive and artistic kid, but he was “born into a very big body,”. Горканчо той, мъка мий за него!  hahaha

Сърцето ми прокърви за него!  Joy

# 441
Я, Зисо, глей кой се загнездил у кораба-майка, мър  hahaha

http://vimeo.com/29441013

И вижте кво, жИната на Вълчан е много заета тудей и ш`ва мота утре сите дето имат мерак да въздишат по мъж й Crossing Arms Wink

# 442
Строй армията бе, Кате, ние сме винаги в бойна готовност Mr. Green.

# 443
Тамън щях да предложа мойто боди на Джо, като компенсация задето се родил в неговото твърде голямо такова  Mr. Green и ей я Ката дойде да плаши  Confused

# 444
Ами така е, Злате, да се беше ориентирала по-отрано към Трайков, и нямаше да се чувстваш така застрашена hahaha.

# 445
  • София

И вижте кво, жИната на Вълчан е много заета тудей и ш`ва мота утре сите дето имат мерак да въздишат по мъж й Crossing Arms Wink

Уплаш  Mr. Green

# 446
Ни го аресвам аз Трайков. Многу ми е бел, дай ми на мен от скъпата боя  newsm53

# 447
 Joy Joy Joy

# 448
# 449
Ауу, Мока, пак си с убийствен подпис, влюбих се в котето и зайчето Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт