"Дързост и красота"-тема 71:" Pose, pose"

• 44 626
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • somewhere near the sea

Джаки оценява вниманието на Рик, но го намира за необуздан.  Казва, че е проклет добър търговец.  Напомня ѝ, че  е живял в Париж в продължение на години и е свикнал с фините неща в живота, така че затова я е довел тук.
Бриджит Оуен и бебето са на преглед. Той съобщава едно притеснение за детето, докторът го преглежда и казва, че лесно ще се премахне (има запушване на слъзния канал) Бриджит е възхитена от Оуен.
 Джаки се надява, че Рик не  предполага, че би избрала най-фините неща в живота пред собствения си съпруг. Той повтаря, че мисли, че трима души в един брак са твърде много, тя няма друг вариант.  Оуен иска да бъде баща, така че не е добра партия за Джаки. Той мисли, че тя си затваря очите.  Съжалява, ако изглежда  млад и безочлив, но няма да се откаже.

Хоуп и Лиам са седнали на кафе. Тя го критикува, че сега едва свързва двата края, но е прекалено горд. Същевременно Бил се сърди, че Лиам е виновен за това, че не го е потърсил досега и гордо е отхвърлил помощта му. Кейти подхвърля, че може би Лиам не  се нуждае от пари в този момент и че Бил повтаря грешките на баща си.

Рик иска Джаки да прекара една седмица в Париж с него. Той получава телефонно обаждане от Бриджит, която му напомня, че не са завършили разговора си по-рано и би искала да го види. Той я моли да се забави, тъй като сега е с Джаки. Бриджит го моли да не се меси. "Късно е, вече започна"- казва Рик и затваря. Бриджит е притеснена.

Хоуп  се чувства зле, че отчасти е виновна, че той не може да си намери работа. Лиъм трябва да се унижава пред Бил Спенсър за едната храна. Лиам сменя темата и я пита за Оливър.
Кейти се опитва да убеди Бил да промени отношението си към Лиъм и да постави лоши чувства между двамата в миналото.

Кейти казва на Хоуп, че и двете знаят какво е да се расте без баща. Бил и Лиам са расли така, това не е хубаво, затова не възнамерява да ги остави да продължат да живеят разделени.

Кейти се обажда на Хоуп и иска да подаде телефона на Лиам. Отсреща е Бил, който казва, че иска да опитат да бъдат близки. Лиам отново отказва. Следват кадри, в които и двамата се ужасно нервни и в нервността си извършват едни и същи движения, драскат с молив, пишат на лаптопите си едновременно гневни съобщения, които изтриват, после ядосано го затварят...Накрая и двамата заемат една и съща замислена поза.

Кейти и Хоуп правят нов опит да съберат баща и син. Кейти предлага да доведат двамата поотделно у Брук, защото Ридж го няма в момента.
Лиъм и Бил скоро разбират, че са били излъгани от двете, но все още не са склонни да се погледнат. След това изведнъж Бил проронва, че съжалява. На Лиам му се чува, че не е чул добре. Пита го за какво съжалява- за това, че му е син ли или, че е кретен. Може би майка му е имала право да не иска да му каже кой е баща му. Бил повтаря, че съжалява за поведението си. Но и Лиам не се е опитал да го намери.

Оливър намира Хоуп, тя ентусиазирано му разказва за това как Лиам е намерил баща си, но Оливър не се интересува, пита я какво става с връзката им. Хоуп е смутена. Упреква я, че не му е отговаряла. Добавя, че не вярва на Лиам, а и не иска да говорят за него, а за тях. Хоуп му казва, че винаги ще го обича,но....онази нощ.... Оливър ѝ напомня, че не носи медальона. Хоуп отговаря, че никога няма да може да сложи колието. Всеки път, когато го види, ще си спомня за него и майка ѝ. "Искаш ли да го сваля и аз?"-пита Оливър. Хоуп мълчи.

Лиам пита каква е причината майка му да не му е казала нищо за баща му.
Бил казва, че е държал на майка му и има много специални спомени, особено през нощта, за която знае, че е създаден Лиъм. Лиъм не иска да слуша това, но Бил казва, че ще го каже така или иначе. Може и да се изненада. Разказва за романтичната среща с Кели. Маниерът му е такъв...да атакува ...  бяга от чувствата, защото го правят уязвим. Дори не знае как да плаче. Знае само как да атакува ... изгражда стени около себе си, така че затова отблъсна Лиъм, а не е трябвало да прави това. Но  може да обвинява само собствения си баща. А затова, че го е изоставил вината е негова. Каза му толкова жестоки неща. Съжалява много. Нека опитат.
"Не мога да ти обещая, че ще бъда добър баща, но дяволски ще се старая,...сине."

# 421
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Рик Що не си признае,че е геронтофил и  да спре с глупавите оправдания...За Т.беше бастун,който подпираше МОРАЛНО изтерзаната й душа......За Джаки е жертва заради сестра си...Да омота баа ДЖ. и да ''освободи'' Ончо Големия бял паток,за Бриджет Голямата бяла патка.... Whistling
Оли(гофрен) Явно му е писнало да брани измислената си фризура от Калифорнийския бриз и е решил да смени стайлинга....Ама стИлИстИтИ нали са в стачка още от пиргите на брук,та е взел нещата в свои ръце...И сам,без някой да му помага, се е офъкал....Резултатът е ...Подстрижка ''Съветски комсомолски секретар'' ...... Mr. Green

# 422
Abe pricheskata mu e po-dobra ot bivshata zamazana napred kosa, daje pomislih, che sa smenili aktyora.
Po edno vreme i Stefi vse edno ne si beshe mila kosata ot 2 sedmizi.

# 423
  • somewhere near the sea
Ами тя и дрехите забрави да си смени около две седмици Naughty

# 424
На мен вече ми писна от сърдечните терзания на Хоуп.....не знам нататък как ще я изтърпя....

# 425
  • София
Хоуп , същинска майчица  сигурно истинската и нимфоманска същност ще проличи когато поотрасне още. И що бяха тез терзания, трябваше да остави маман да си  хапне още кекс с младото момче, тя нямаше да пропусне със сигурност.
Брук няма ли да седне да плете чорапки за бебока , баба е все пак Joyтя е все такка по бельо  или връз Ричко Joy.
Нещо много са им подкъсили рокличките на Лоугънови особено на бабите Joy не ги прави по-млади факта.

# 426
  • somewhere near the sea

Хоуп казва на Оливър, че се надява да може да преодолее тази нощ, но винаги ще има нещо между тях. Той приема, че  трябва да си  почине и да ѝ даде време. Надява се да не е заради Лиъм. Но вече не вижда никакъв смисъл в носенето на медальона и и го сваля-разбрал е, че колието ѝ напомня за онази нощ. Тя признава, че се грижи за Лиъм много. Оливър казва, че няма да се откаже от тях няма да спре да я обича. Опитва се да я целуне, но Хоуп се изплъзва.

Ридж казва на Брук, че няма търпение да я върне на работа. Натискат се на покрива, работата отива към посещение на сауната...
Лиъм е шокиран, че Бил го моли да му даде още един шанс. Бил признава, че  има много да учи за бащинството. "Аз съм добър, а ти си негодник"- сравнява Лиам. Показва карта на езерото Кларк с червено сърце върху едно много специфично място и казва, че майка му го е дала. Никога не е разбирал значението му до сега. Подава я на Бил, който я поглежда и отговаря, че  не знае, но дали Лиъм е готов да се справи с това, че му е баща. Иска да получи възможност да се поправи.

Тази карта и това, което майката на Лиъм е означила и за двамата означава, че са пропуснали много години и не могат да ги върнат, но би искал възможност да се опита да направи за нещо за тях, ако Лиъм му разреши . Подава ръката си и нарича Лиам „сине”. Лиъм хваща ръката на Бил и я разтърсва. Кейти се просълзява ... .. от щастие(ти да видиш...)
Брук и Ридж са на покрива. Намира ги Оливър и го питат какво не е наред. Той им казва, че това е първата му любов и никога не се е чувствал по този начин преди, но явно всичко свършва.

Steffy казва на Лиъм, че животът му никога няма да бъде същият.
Бил предлага на сина си да дойде на работа в Спенсър, но не като служител, а като сина му. Той ще го научи на всичко, което знае ... ... всичко, което е научил преди да стане известен. Може би някой ден ще може да поеме компанията. Бил смята, че това би искала майка му и знае, че  това би искал и неговият баща. Лиъм се съгласява, но се шегува, че ще приеме само ако е с висока заплата и офис. Бил се подсмихва, че щом се интересува от това, вече започва да се справя. Кейти се радва, че всичко се оправя. Тя се чувства горда с Бил и той заявява, че е късметлия с нея.
Steffy намеква на Хоуп, че  също се интересува от Лиам и това смущава Хоуп, защото отново се конкурира с някого за мъж.

Хоуп и Лиъм обсъждат нещата от живота. Той вече не е сам в този свят. Лиъм  казва, че идването му в Ел Ей  е най-доброто нещо, което някога се е случило с него. Защото е срещнал нея.  Хоуп му признава, че с Оливър са се разделили. Не е честно да крие от него, че има чувства към някой друг. Не знае как се е случило, но Лиъм я кара да се чувства толкова добре. Той също така признава, че е влюбен в нея. Целуват се.  
Брук и Ridge  се връщат у дома и виждат блясък в очите на Хоуп. Брук не мислела, че ще видите това отново. Брук заявява, че  няма да съсипе живота на Хоуп отново. Ridge е съгласен, че всеки, който има Брук в живота си е проклел своя късмет.

Хоуп знае, че нейните родители имат проблеми с Лиъм, но  ги уверява, че не е било по негова вина. Тя се чувства добре и толкова обнадеждена отново. Не може да се чувства с Оливър така, както някога, а сега  има Лиъм. Чувства се сякаш е излязла от много дълъг черен тунел, а сега  вижда малко светлина. Лиъм влезе в живота ѝ и го промени. И ако родителите ѝ му дадат шанс,  ще го обикнат. Уверяват я, че само искат да бъде щастлива. Но тя се притеснява за Steffy и не иска да преживее същото като с Оливър.

Стефи разказва на майка си с голямо въодушевление за Лиам. Променил се е, сякаш е пеперуда, излязла от пашкула си. Вече не е оня изперкал компютърен маниак- сега е Уилям Спенсър ІІІ.  Стефи признава, че е все повече заинтригувана от Лиам.
Тейлър се притеснява, когато  научава, че Steffy възнамерява да се конкурира с Хоуп отново за вниманието на друго момче.

Лиам и Оливър се скарват заради Хоуп. Лиам му казва нека оставят момичето само да реши с кого иска да бъде, нека не я притиска. Ридж се появява навреме, за да предотврати юмручен бой между двамата. След като остава насаме с Лиам, Ридж го предупреждава да внимава да не нарани дъщеря му, защото ще отговаря пред него.

Брук идва и моли Тейлър да каже на дъщеря си  да спре да играе тези детински игри. Казва на Steffy, че  не иска да се кара с нея, но тя изглежда решена да се залови и за другото гадже на Хоуп. Посочва, че изглежда странно, че  Steffy се интересува само от мъже, които са с  Хоуп. Нека я оставят да се отдаде на чувствата си към Лиъм без намесата на Steffy.
Хоуп и Лиъм седят в „Инсомния” и все още не могат да повярват, че това се случва толкова бързо. Тя е щастлива и горда с Лиъм.
Steffy злорадства, че Хоуп няма да мине без малко  конкуренция.

# 427
  • София, България
А Стефи как не я срам да преследва всичките гаджета на някаква 17 годишна ученичка ... То не мяза на завист, ами не знам на какво  Naughty

# 428
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Здравейте,всички!!! Hug
А бе аз ли се объркАх,не разбрах ли нещо....Ама, като че ли чух...(по памет)
БРУК: Аз съм виновна за всичко....Направих грешка...ииии т.н........ Sick Sick Sick
РИЧ: Ти си най-прекрасна на света....Единствена,незаменима,неотразима,ненагледна,....и т.н  ooooh! И накрая...''ЩАСТЛИВИ са ВСИЧКИ,които са те ИМАЛИ................
Ей,т'ва мн.ч мира не ми дава!!!! Mr. Green
Милия Ричку....!!!!!!!!!!!!!!
Той като един Татко Терез.....сее всеопрощаваща благодат над всички баджанаци ...........  love001
Колко...мммм малоумно!!!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 429
Аз пък не знаех, че Хоуп има право на собственост върху Лиьм #Crazy. Още малко и ще съдят Стефи, че му хвърля белтъци. А доскорошната собственост Оливър отиде скорострелно на боклука.
Вярно, че Стефи има лош вкус за мъже, но пък Хоупи много й порасна самочувствието. А за малоумната изцепка на Брук "не пипайте гаджетата на дъщеря ми", не ми се говори...

# 430
Хехе, не бях гледала няколко дена (в почивка бях от сериала, че всеки ден да гльодам Лоугънките ми идва в повече  Crazy) и какво да видя - Надка с нова любов  Crazy ooooh!
Брях, кога разлюби първата голяма лИбоФ толкоз бързо  newsm78
На кого ли ми напомня такава заблудена и неориентирана бяла птица  Whistling hahaha

# 431
  • София, България
Сузи, Рич каза, че щастливи били всички, които са имали Брук в живота си (не във .... luvbed )

# 432
  • somewhere near the sea
Сузи, Рич каза, че щастливи били всички, които са имали Брук в живота си (не във .... luvbed )
Е, то все тая.  На мъжете не е било трудно да имат Брук както в живота, така и в luvbed

И аз този светкавичен преход от любов към друга любов не го разбирам. Но пък как щеше да е дъщеря на майка си newsm78

# 433
Аз реших да не давам пари, за да гледам сериала онлайн.  Laughing Предпочитам да чета тук и да се хиля.  Laughing

# 434
От днес ще гледаме новия Томас. Whistling А утре Стефани разбира за рака.

На мен Оливър ми харесва с новата прическа. Време беше да я смени, жалко че с нея смени и гаджето. Или по-скоро гаджето го смени него. Laughing
Нямате си и представа какви неща се задават с Хоуп и Лиъм, и тяхната 'велика любов'. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт