"Дързост и красота"-тема 71:" Pose, pose"

• 44 616
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • somewhere near the sea
Я малко гледки и чуденки:

Стефи е с къса коса, а Бил е смалил брадата

Хоуп и Томас

Торн и Тейлър

Бар "Бикини"

# 451
  • somewhere near the sea
Аааа, какво става тук newsm78Сама ли ще си пиша в темата. Ако не се размърдате, това е за последно. Naughty

Брук казва на Ридж, че на рождения ден на майка му ще направи всичко по силите си да избегне всякакви сблъсъци с нея.

Стефани казва на Хоуп, че ако Лиъм я прави щастлива да го покани. След това се обажда на       Брук, за да се увери, че ще бъде там. Брук се опасява, че Стефани не е казала на никого за болестта си.

Оливър казва на Аги, че все още се надява на шанс да се опита да оправи  нещата с Хоуп.
Лиам се извинява на Хоуп, за това, което баща му е публикувал за Бриджит и Оуен. Ако това е се прави в  „Спенсър Публикейшън” , той не е сигурен, че иска да бъде част от него. Тя му има пълно доверие. Никой няма да го държи отговорен за нещо, което баща му е направил. После го кани на партито на Стефани. Това го изплашва, казва, че ще се чувства като на разстрел. Но все пак приема като се заканва да убие всеки дракон, пристъпващ към неговата девойка..
На партито Лиам се извинява на Forrester, за скандала, избухнал заради „Спенсър Публикейшън” и им разказва  какво се е случило в Джаки M.

Стефани поздравява Ридж и Брук и ѝ казва, че само иска да вижда щастливи лица тази вечер. Да спре да я гледа с тези  влажни очи, защото хората ще станат подозрителни. Брук  ѝ казва, че всички ще ѝ съчувстват, независимо дали ѝ се харесва или не.

Стефани благодари на всички, които са дошли да отпразнуват рождения ѝ ден. Възкликва, че вероятно пожеланията им тази година няма да се сбъднат. Тя гледа директно към Брук, когато  добавя, че нейното желание е всички да намерят радост и щастие в нещата точно по начина, който искат. Добавя, че има нещо да им каже. Всички я гледат зашеметени, когато казва, че не е очаквала да се наложи да им каже това точно на нейния рожден ден, но  трябва да знаят.

Стефани казва на семейството си, че последните събития са я накара да  чувства, че трябва да сподели това с тях. Тя посочва, че ще има трудни дни напред, но не днес. Сега е време за празник. Тя си спомня, че е  казвала "не" на всяка молба на деца и внуци, но това вече няма да се случва. Уморена е, но това е щастлив ден. Отваря входната врата и внасят пързалка. Всички, освен Брук  мислят, че е забавно.

Аги критикува Ник, че се е отдръпнал от компанията и от своя личен живот заради Бриджит.  Спомнят си как е изглеждал Оуен  в бял грим с голямо копие си по време на последните снимки. Аги приветства Ник обратно на земята на живите.

Тя мисли, че е страхотно, че се грижи за Бриджит. Ник е вбесен, че всичко това се е случило, защото Бил Спенсър иска да продава повече списания, така че  вкара Оуен и Бриджит в калта.
Ник заключва вратата и грабва Аги в прегръдка и  голяма целувка. Правят любов, и тя казва, че се надява той да знае колко много означава за нея. Сега има чувство на абсолютна сигурност и знае с кого иска да е  ... и този човек е с нея, чудо на чудесата.

Стефани казва семейството си, че не е мислила каква ще е следващата година. Това е върхът от всичките ѝ рождени дни, с този приключва празнуването им.  Брук се доближава и иска да знае защо  е толкова егоистична и не казва истината на  семейство си. Би искала ракът да го няма, но времето  със семейството  е ценно и трябва да им каже. Стефани казва, че няма да е тази вечер,  не и докато  не реши какво ще направи. Брук ѝ предлага помощта си.

Стефани не иска да обсъжда това вече с Брук. Моли я да стои настрана. Не стига, че има Брук в живота си, сега не може дори рак да има без нея.

# 452
Марси, аз съм тук! Не коментирам, защото не успявам да следя сериала, а разчитам на твоите червенички редове!
Моля те, не спирай да пишеш, аз съм тук, не си сама!    bouquet

# 453
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Марси и аз съм тук!!!!!!!! Peace

А бе таА брук 'ептен улава,бре!!!! Twisted Evil
Да кажела Стефка навръх Р.Д,че е болна... Sad..И щото на брук тъй й е свирнало..... Twisted Evil
Как пък малко не поразмисли... Все пак е единственият рожден ден ,който Ст. е празнувала,пък и толкова се забавляваха всички.Или й дойде много да е единствената знаеща за болестта....Гледа колкото може по-скоро да прехвърли ''товара''..... И йок Ст.да кажела,та да кажела.....Смърди на гнус,че се не трае.....
Ама Стефка й го рекна накрая,де!!!!
Ако и занапред брук ще е ''бяла и добра'' по този начин..........  #Cussing out

# 454
  • somewhere near the sea
Тя още утре ще каже първо на Ридж, после на всички.

# 455
Очевидно,  че Брук го преживява и колкото й да е чудно - тя милее за Стефка Sad и й мисли доброто. И не бива да се кори - очевидно е, че добричката й душа страда за Стефка и че Брук е също паникьосана от новината и се чуди как да й помогне.
Да не искате Стефка да запази това в тайна newsm78
Или Брук. Много неразумен съвет й давате.
Правилно е Брук да сподели с Ридж - та тя му е майка.
И за това наистина е важно да се сподели с най-близките. Да го криеш в себе си е опасно. Никой не е достатъчно силен да преживее сам това, колкото и да се пъчи. Нощем, когато остане сам с черните мисли е ужасно. Затова в случая не трябва да се щади семейството, а Стефка.
Стефка се крие за доброто на всички или може би и от страх да признае истината дори и на себе си - но за нея това е лошо. Така все едно не вярва в излекуването си и в следващите празници.
Не знам дали трябваше да сподели тази новина точно на РД си и да им развали празника, но поне на другия ден трябва да им се каже. Колкото по-скоро сподели Стефка тази тежест с хора на които вярва е по-добре за нея. В случая е вредно за нея да се прави на силна и да носи сама  товара.

# 456
  • Край ''синьосиньото синьо море''
СЕГА  става въпрос за това,че....
СТЕФКА трябва да реши КОГА да каже на семейството.....Тя е потърпевшата,ТЯ решава.....А НЕ БРУК Naughty Naughty Naughty

# 457
СЕГА  става въпрос за това,че....
СТЕФКА трябва да реши КОГА да каже на семейството.....Тя е потърпевшата,ТЯ решава.....А НЕ БРУК Naughty Naughty Naughty

newsm10 newsm10

# 458
МАРСИА, благодаря ти, че те има  bouquet  bouquet  bouquet

# 459
Имайки предвид отвратителния егоизъм на бруклата,и факта ,че никога не е обичала или миляла за някой друг,освен за себе си,да не говорим пък колко мрази Стефани,не мога да не се чудя каква е тайната й мисъл да тормози Стефка "Кажи,та кажи на всички!"
Болната е Стефани,животът е на Стефани,нейно трябва и да е решението на кого ,кога и как да каже .И как да се справя с болестта си.Снощи особено,ако бях аз ,бруклата със сигурност нямаше да се размине с още някой и друг шамар....
А баба брукла типично по български,не вижда тръните в собствения си двор,тръгнала чуждите да изтръгва.Идиотка!!!

Марси,         bouquet   

# 460
Марси, и аз съм тук и те чета.   bouquet

Гледах въпросния епизод с пързалката и няколко епизода преди и след голямото пързаляне у дома и съм на мнението, че на брук просто не й отива да се прави на добричка и загрижена, защото е в остро противоречие с цялостния й образ през годините. Та просто изглежда много неестествено и преиграно. Баба брук на стари години реши да мисли за другите.  Laughing

# 461
Баба брук на стари години реши да мисли за другите.  Laughing
Ами ,в случая със Стефани и болестта й ,не мисля,че брукито се е загрижила за нея.
По-склонна съм да приема ,че ,тъй като знае вече за болестта ,се Прави на загрижена.Щото ,нали , хич няма да говори добре за "реномето й",ако се разбере ,че е знаела ,пък се е покрила,т.е., си е затраяла....прекалено явна ще е безчувствеността й .
А и ако занапред по този начин брукито се прави на "бяла и добра",ясна е работата....    Joy    всичко е за пред хората.Лицемерка....засега де.   Laughing

# 462
  • София, България
Според мен единстванета причина Брук да натиска Стефани да си каже за болестта е, че Брук е такава клюкарка, че факта, че знае такава тайна просто я изяжда отвътре. Ако Стефани не си признае в най-скоро време Брук няма да издържи и ще изклюка на някого. И тогава мнооого ще падне в очите на Стефка. Та затова я припира да си признае, да се отърве от тайната  Joy

Иначе тоя натиск да си признае не е никаква проява на загриженост. Ако беше загрижена щеше да я остави на мира и да я подкрепя.

# 463
  • somewhere near the sea
Аз пък не мисля, че преиграва. Тя е  ПРОСТодушна и първосигнална. Като ѝ се доправи секс, го прави където и да е; като мисли нещо, то идва отвътре. Всеки мъж , когото хареса е най-голямата ѝ любов, всяко нещо, за което се захване го прави с усърдие. Колко сили и нерви хвърли да развали семейството на Ридж и Тейлър няколко пъти, после на Ник и Тейлър, после да вземе Джак.... Във всичко влага въодушевление. Вярвам, че и сега си вярва. Това е защото дълбоко в себе си има нужда да балансира оная си, другата, повърхностна същност.

Брук не издържа и иска да довери на Ridge, че пази тайна за Стефани. Иска да я сподели с него, но той изглежда  доволен, че тя се разбира толкова добре с майка му, така че Брук не намира смелост да му каже.
Рик споделя със сестра си, че това с Джаки му е дошло отвътре. "Видиш ли хубава жена, тичаш да помагаш"-анализира го Бриджит. Рик отговаря, че харесва (баба си) Джаки.
 Брук изненадва Стефани, появявайки се в дома ѝ, за да ѝ напомни, че днес тя има част при лекар и ще я закара. Стефани не иска да ходи на лекар, още повече с Брук. Отново я обижда като казва, че ако отиде с нея в болницата, ще замъкне някой сладък доктор в склада и...после си знае. После ѝ казва, че няма да я обижда ако не ѝ се мярка пред очите.

Джаки е изненадана, когато намира Рик в своя офис. След като се е направил на статуя, тя усеща, че трябва да го изгони от сградата. Знае, че е много добър брат, но не трябва да злепоставя Бриджит, нека просто я остави сега. Той повтаря, каквото си знае, че тя се нуждае от човек, който ще бъде безнадеждно посветен само на нея, а не на друга жена и детето им. Това е той-Рик.

Бриджит и Оуен са край детето си Logan. Тя изтъква, че не обича да бъде източник на такива клюки. Но от друга страна Logan ще осъзнае какъв късметлия е, че има Оуен за бащата.
Рик стига датам, че дори предлага пръстен на Джаки.

Докато Стефани е на телефона, Брук намира списък на Стефани за нещата, които тя иска да направи. Стефани ѝ казва да се откаже да бъде толкова любопитна. Отменила е прегледа, така че Брук да си върви. Уморена от борба - никаква операция, химиотерапия,  радиация, нищо.

Бриджит чете по интернет съобщения, които ѝ казват, че двамата с Оуен трябва да се съберат. Поглежда към него с надежда. Оуен веднага казва, че бракът му е стабилен. "Прав си. Имам нужда да се стегна. Но всеки пат като погледна Логан, се сещам, че съм щастливка, че точно ти си баща на моето бебе."
Брук казва, че Стефани е най-силната жена, която познава и може да са били врагове, но  не иска тя да умре. Брук  взема ръката ѝ и казва, че ще бъде с нея в това. Ще  я заведе на лекар и ще разберат кой  е най-добрият начин да оцелее и  ще го направят. Няма да позволи  да умре.

"Не причинявай това на семейството си и на мен!"-заявява Брук.  "На теб? Ти ми мразиш, глупачке! Само въздух ли има тук?"-посочва тя към главата на Брук.
Брук казва, че би желала Стефани да не  си мисли за нея като за проклятие. Не иска да умре, а да се  бори с тази болест. Тя знае, че Стефани също не иска да умре, а тя  прикрива чувствата си. Стефани казва на Брук, че я изморява, защото не разбира. Тя е приела факта, че  умира от рак и  иска да го направи грациозно. И във времето, което ѝ остава, би искала да ѝ бъде забавно, да прави някои диви и луди неща, които никога не е правила. Не иска да свърши в болница с лекари и тръби, които са във всеки отвор. Лечението ще бъде агония.

"Защо? Защо? Защо точно ти трябваше да разбереш за моята болест"-тюхка се Стефани, но Брук не отстъпва.
Дона и Кейти отиват при Бриджит и я поставят в малко неудобно положение, когато  започват да обсъждат въпроса за таткото на бебето ѝ.

Бриджит не се сърди на Бил за разкриване на всичко това. Може би това е за най-добре, че всичко е открито и всички  могат да продължат с живота си, да вземат решения... Допълва, че има чувства към Оуен, как иначе, той е баща на детето ѝ. Джаки е прекрасна и няма да се намесва в брака ѝ.

Джаки осъзнава, че Рик е сериозен с предложението си за брак. Той продължава да я омайва, че бракът ѝ с Оуен само технически трябва да се прекъсне. Нека изчисти имиджа си пред обществото. Самият той не иска да ходи на работа, защото няма контрол във Forrester. Няма по-добро време, за да се хвърли във вихъра и да направи нещо диво. Пуска музика и я кани да танцуват. Джаки започва да се глези: "Какво ще правя с теб?" Рик продължава да я омагьосва.
Оуен се връща, така че Рик бързо излиза. Когато я пита за какво е идвал, Джаки чистосърдечно и доста лекомислено му разказва за предложението на Рик. Оуен казва, че мрази, че това с бебето е навредило на Джаки, но тази лудост на Рик не е отговорът. Джаки мисли, че е доста сладък и не е съгласна, че Рик я използва. Оуен смята, че Рик е на дневен ред и се опитва да се промъкне между  тях и предупреждава Джаки, че момчето иска да се намести между тях.

Брук иска да знае истинската причина, поради която Стефани се отказва. Стефани казва, че просто е реалист. Има разлика. И  смята, че семейството ще я разбере, когато им каже. Да, мрази я  от време на време, но  също я обича - нейната сила, кураж, всичко, те ще ѝ бъдат необходими за борба с тази болест. Стефани отива при нея, прегръща я и казва, че въпреки съвременната медицина хората се разболяват и умират.  Това е начинът, по който иска да си отиде. Брук казва,че  не е готова Стефани да си отиде и понеже знае нейната тайна, няма да се откаже, докато не промени  мисленето на Стефани.

Виждате ли как Рик, обратно на баща си, който тича подир млади старлетки, се устремява към възрастни жени. Но докато Тейлър беше на възрастта на майка му, Джаки би трябвало да  е на възрастта на Стефани. Нищо, че изглежда по-добре от нея. Пак е гнусно.

# 464
Ами то си има обяснение:
Момченцата,страдали от липса на майка,после търсят в жените майка си.
А момиченцата с липсващ баща,после търсят в партньорите си бащата.И дори видимо се насочват винаги към по-възрастни мъже....

За бруклата.....Не мога да я възприема сериозно.И не вярвам да е искрено загрижена.Просто....след 23 + години лицемерие и висш егоизъм,някак ми е трудно да приема ,че за 1 ден е станала супер чувствителна и състрадателна.
Тя прекалено много се вторачва в себе си и своите нужди и желания,за да има очи за страданието или проблемите на някой друг.След като и за децата си не се е загрижила кой знае колко, как да повярвам ,че я е грижа за най-големия й враг?!
За мен е само и единствено поза!Дали ,за да успокои собствената си съвест,дали ще "прави поведение" пред Рич - Виж ме колко съм мила и добра.......причината всъщност няма значение.
Аз не й вярвам.

Общи условия

Активация на акаунт