"Дързост и красота"-тема 71:" Pose, pose"

• 44 531
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Мaрси, подозирах аз, че е имало и предистория  Party
Не съм гледала последните серии и за това явно не ми се стори особено голяма вината й ТОЗИ ПЪТ.
Сузиту, Брукасита не му плесна един уж, за да не стане по-голям скандал ...аз не можах да видя обаче тя отвърна ли му на целувката? Ако е отвърнала, значи ... си е пак същата Брук  Crazy
Ами усмихна се ,позапърха с мигли,ама к'во станА между устите...!!!????
Е,все още няма рентгенови камери,че да се види ачик-ачик какво В какво  hahaha Joy
Ненчиту,не карай леля да плещи глупости по залез слънце Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug

# 646
Кой са дебелани,че нещо не  се сещтам? Thinking
Прапрабаба Меца и нейната снаха Прабаба Джуклица

# 647
  • София
 Grinning
Добре де dmaria, в КОНКРЕТНИЯ сучай в какво според теб е вината на Брукасита?
Тя по принцип винаги е невинна,  и този път точно тя случайно се оказа пред устните, на детето чиито носле и дупе е бърсала Simple Smile. ама ТОЗИ път не е много виновна, можеше да  го привика  зад кулисите и да го опъне по брукаситски Simple Smile
Мен ако питате погледа и след целувката издаваше удоволствие, и като че, ли се беше върнала в спомените си при младия Рич

# 648
Нищо,че навремето му e бърсалa сополите и му е мерилa Т в дупето на Томчо,като му беше мащеха ,така да се каже!!! Mr. Green
на детето чиито носле и дупе е бърсала :

Моля,когато се цитират думи и изрази,да се посочва източника!!! Naughty

# 649
  • София
Нищо,че навремето му e бърсалa сополите и му е мерилa Т в дупето на Томчо,като му беше мащеха ,така да се каже!!! Mr. Green
на детето чиито носле и дупе е бърсала :

Моля,когато се цитират думи и изрази,да се посочва източника!!! Naughty

Обещавам да го правя Grinning

# 650
  • somewhere near the sea
А защо Томас си помисли,че има право да целуне Брук? Защото нея всеки може да я целуне, защото при нея минава всичко, защото скандалите са ежедневие, защото в края тъпият ѝ мъж ще ѝ прости. По- чисто щеше да изглежда с Хоуп- ето: двамата днес направиха представяне, млади са, празнуват в един ден, споделят целувка.
Но с Брук е друго- тя е л...то в меда, с нея може да прави кой каквото си иска.

# 651
Фен,туй дето си го написАл изобщЕ не е по темата.... Naughty
най-благовидният синоним на е*** е ''чукам''.....Общоприето е

Така или иначе нямам особено високо мнение за жени, които защитават разврата и липсата на морал...........използувайки редовно неща от сорта на "тази се изчука с този","лайняна работа" и разни неприлични намеци. За мъже разбирам повече да......... имат такъв речник, но от една жена с ценности не го очаквам. Но .. хора всякакви.

Затова не понасям персони като.............двете Дебелани.И те постоянно с такъв речник ooooh!
Но хора всякакви.Не ми се слушат подобни екстри от жена.За мен една женъ трябва да е женствена,което включва известна доза финност и деликатност ми се струва Naughty

# 652
Фен,туй дето си го написАл изобщЕ не е по темата.... Naughty
най-благовидният синоним на е*** е ''чукам''.....Общоприето е

Така или иначе нямам особено високо мнение за жени, които защитават разврата и липсата на морал...........използувайки редовно неща от сорта на "тази се изчука с този","лайняна работа" и разни неприлични намеци. За мъже разбирам повече да......... имат такъв речник, но от една жена с ценности не го очаквам. Но .. хора всякакви.

Затова не понасям персони като.............двете Дебелани.И те постоянно с такъв речник ooooh!
Но хора всякакви.Не ми се слушат подобни екстри от жена.За мен една женъ трябва да е женствена,което включва известна доза финност и деликатност ми се струва Naughty

Хи хи хи!!!! Фен,ама ти верно ли!!!!????
Ако кажем ...брук се ''оноди'',по ли ще ти е сгодно!!!??? Mr. Green Или ''Дамата Х допусна физически контакт с цел сексуално удоволствие,докато пиеше вечерното си шери  в кристална чаша ''
Я,стига сА праЙЙЙЙЙ!!!!!!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ами, кажи за брукито,що сА излага тъй???? Laughing

# 653
Самата идея на сменянето на актьора за Томас беше новият да прилича максимално на Ридж, за да може Брукито да вземе да ръси разни такива изрази като 'Приличаш на баща си' и зрителите да вземат да се чудят дали пък тоя път палавницата няма да замени старата версия с младата. Което накрая се оказва пълна заблуда от сценаристите с крайната цел да покажат 'колко много се е променила Брук и как никога не би направила такова нещо' (а в миналото го е правила). Но въпреки този изход от нещата (на който ще станете свидетели след месеци), по мое мнение Брук все пак изпитва някаква тръпка към Томас, най-малкото защото той действително прилича на Ридж в началото на сериала. Но бабата си осъзнава, че с това вече съвсем ще прекрачи всякакви граници (да изневери на баща със сина му, който е отглеждала Sick) и затова този път няма да посмее да е чак толкова 'дръзка и красива'.
Неуспорими са обаче сигналите, които тя даваше на Томи в последно време- дали го правеше съзнателно или не, няма значение- Томи се върза! И ето я тук комичната част- Томи е наясно, че всички мъже от семейството му са опънали тази баба, заради което сега и той ще започне да си внушава, че може да се получи нещо между него и нея. Изводът- Брук е к**ва, която всички мъже Форестър оправиха и която си създаде такъв имидж в сериала, че дори и новите поколения знаят, че тя е лесна и могат да я имат! Joy

# 654
Даа, с "оноди" май е по-прилично,а?
А за Брук не забелязвъм да се е изложила,напротив възхитен съм за пореден път,че тя беше професионалистка докрай,т.е. не вдигна скандал на маргарин Томи,а реагира както подобаваше Naughty Naughty Naughty Naughty
Поредният голям комплимент за нея Naughty
След Оливар,който обърка тялото й с 18 годишна,сега и маргарин Томи ще драпа неистово за нея.
Това е Жена с класа Naughty
Естествено на всички ни е пределно ясно,че дребни и елементарни душици като...........Прабаба Джуклица и разни други се пукат от яд поради този факт и не им остава нищо друго освен да пущат псувни и нецензурни думи Sick Но с това няма никога да станат като нея Naughty

Брук винаги е номер 1-най-желана от всички мъже,които я ценят и след това и са й приятели цял живот Naughty Naughty Това говори какъв Човек е Брук Naughty Малко са такива Жени Naughty

# 655
Ами не вдигна скандал на маргарин Томи(Ф69),щото й беше гот да я снимат камерите...и щото не осъзна на момента, как нагази в блатото и се хилеше доволно....Тая жена не знае кога да спре....Мисли си,че е още 20г. и всичко й е простено...Дааа,ама не!(П.Бочаров)
И журналистите, както и всички зрители, видяха колко смешна и жалка е бабата!!!!
Има правило...''Не задавай въпрос,на който не знаеш отговора''или ''Не се включвай в проект,на който не знаеш сценария''....Баба ти брук,дето 100 г. е в бизнеса трябва да го знае отлично Naughty
Ама тя като последна гъба се пре**а......''Изненадана'' вдигна краче,докато Томчо,сущий Кларк Гейбъл я беше наклонил на ляво коляно....и ''невинно'' я лиготеше право в устата ooooh!

# 656
  • София
А забелязахте ли силното подкъсяване  на полите  на женските персонажи. Сериите които сега гледаме нали са миналогодишни, уж модни корифей ,а миналата година бяха различни дължините. За мен е признак  на лошо отношение към самата себе си, ако една жена преминала 50те  се облича в пола от която се вижда и бельото и. Визирам Брук в синята роклА, тялото и съвсем не е на 18годишна, колкото и да го вижда  така Форестър Laughing

# 657
Щом има перфектно тяло,да го показва Naughty Naughty Naughty
А който няма........проблема си е негов Naughty
Разбира се визирам...........Прабаба Джуклица,която е 75 кила ooooh!

# 658
А и да попитам...
Като каква точно се Яви баа брук на подиума???!!!!! newsm78
Рич я НАЗНАЧИ за наставник на Томчо...да го съветва,напътства,контролира...и т.н............ Naughty
Ама тя не е рисувала,проектирала,пробвала моделите ........Не е дизайнер....к'во е??? newsm78
Пак заради пустите прожектори... smile3521
И както някой предложи можеха с Надюшка да се прегърнат и целунат по братски....
Щеше да е по-изискано и класно...И компанията пак щеше да е #1 без скандали и простотии Naughty

# 659
Тейлър е страхотна.Има страхотно тяло и е много красива.Стефани е с нормално тегло за възраста си.Така че форестър69 спри да ги обиждаш защото за твоята прекрасна Брукита мога да кажа че е  една долна манипулаторка.

Общи условия

Активация на акаунт