"Дързост и красота"-тема 71:" Pose, pose"

• 44 541
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Брукасита е трупнала килца у дупето и тУЙ е видно и от хеликоптер  Naughty
нЕма как да е по-слаба от Тейлърита  Naughty
Инак мен дължините на роклите принципно не ми пречат, ако е естетически издъражно. Ама предвид нейната праисторическа възраст, малко ме съмнява, че гледката е била естетически издържана  Crazy
(нЪл съм работна пчеличка и не гльодах, а само слушах и съм изтървала дължината на роклето)
Но мятах поглед от време на време и видОх прическата на Тейлърита  Laughing

# 661
Прабаба Джуклица винаги е била много грозна,но все пак с тази прическа е съвсем друг човек.

# 662
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Фен,напъни се и изкарай нещо друго от ръкава...  costumed034
ТиА зайци ни писнаа....Ти да не си й фитнес инструктор на Т......Как ги сметна тиА 75кг.
Дай Боже всекиму да е като ХТ на 50г. Naughty

# 663
Емилия, като се позадържиш в темата, ще му свикнеш на Ф. на вулгарния изказ и необективността му.
А че брук е остаряла, сбръчкана и тялото й не е онова, което е било на млади години, е факт, който не знам защо Ф. отказва да види. Все пак актрисата също е на почтена възраст и колкото и да я гримират, не могат да скрият напредналата й възраст. А сценаристите, колкото и да се мъчат да й създават образ на нещо друго, пак си остава к*рвата на сериала, която спа и се целува с който успя да докопа. След Дикън и Оливър, явно младото месце й се услажда и ще завърти нещо и с Томас, макар че това е много явен знак, че и Рич е остарял и вече не се котира.  Joy  И така брук доказа една стара максима - като драпаш цял сериал за един мъж и го получиш накрая, не го щеш и се забъркваш с други.  Laughing
А сценаристите наистина се подиграват с брук, подмятат я между мъжете като евтина жена.  Sad Да вземат да я пенсионират вече, че доста стана ...  Confused

# 664
Нз дали помните но Брук е обменяла слюнка й с Бил!!!

# 665
Брейййй голям шум вдигат около тая прословута целувка,голяма работа голямо нещо LaughingНовия Томас е голям сладур,стария беше грозен

# 666
Ерик към Брук: "С годините ставаш все по-незряла!"

# 667
самата истина  Grinning

# 668
  • София
Моля ви, тези, които са гледали  сериала  напред , да споделят Ричко  ще прости ли на св. Брук , че посегна на детето му. Защото синчето на татко  е извършител, ама тя си го подготви в предните дни.
За тези дето не са виждали минижупчето на Брук, носи си го вече 10на серии. Grinning

# 669
  • София
Ерик към Брук: "С годините ставаш все по-незряла!"
Ами, тя просто  не иска и да знае че минава 50те биологични,  и филмови 100години Simple Smile

# 670
  • somewhere near the sea
Брук продължава да опитва да  говори с Ridge, за да обясни случката с Томас, но Стефани не позволява  да го види. Въпреки това продължава да чука на вратата. Брук повтаря, че с Томас не са преценили правилно, това е , какво толкова, сгрешила е...Ерик ѝ препоръчва да изхвърли думата "грешка" от речника си, защото този път няма да ѝ свърши работа.
Хоуп се извинява на Томас за това, че едва ли не е откраднала триумфа му- прожекторите е трябвало да бъдат за него, но го порицава за причиняване на разрив в брака на Ридж и Брук. Той казва, че е очаквал Хоуп да го разбере- тя би трябвало да знае, че малко шум не означава нищо. "Много егоистично от твоя страна"- заявява му Хоуп. Напомня му, че сега всички ще заговорят отново за Брук и многото ѝ скандали.
След като „изпича” хубаво Брук за забъркването ѝ с Томас, Стефани остава ледена и не приема извинение. Отново се чувства предадена, защото всяка дума, казана от Брук е безсмислена. Опитва се да убеди Ridge, че Брук не може да различи редно от нередно.
Докато чака  Ridge, да се завърне у дома, Брук получава посещение от неочакван гост. Това е Томас, който е видял, че баща му не е у дома и е решил да посети Брук.

Хоуп споделя с Оливър, че  не може да спре да мисли за  целувката им, но се надява, че  могат  да бъдат приятели, защото сега е  с Лиъм. Според него бъркотията с Амбър е станала, за да ги събере. Тя се опитва да му каже, че сега е с Лиъм и  се е надявала да останат само приятели. След като той я целува пак, Хоуп си тръгва. Но идва...Амбър, която казва, че няма къде да отиде.
Ridge не е сигурен как  ще  се справи с последния скандал, в който Брук се забърка и продължава да гледа видеото от инцидента .
Томас е горд, че рекламният му трик работи толкова добре и хвали Брук, че винаги знае как да  създаде спектакъл. "Няма по-добра от теб, Брук"-заявява  Томас, а Брук се усмихва.
Ridge се връща у дома, иска да говори с Брук, но Томас иска да говори с него. Ridge не желае, но Томас настоява, защото се чувства така, сякаш той и Брук имат за какво да се извиняват. Не иска да се карат с Брук заради него. Тя го е подкрепила, а той се кара с нея. Трябва да ѝ поиска прошка, че гледа на една глупава целувка като края на света.
Амбър се извинява на Оливър за кражбата на дизайни и обяснява, че това, което  направи, е само бизнес, нищо лично."Мислех, че ме харесваш, а ти ме направи на глупак"- казва той. Тя продължава да повтаря, че е разбрала неправилно Ник, че трябва да открадне колекцията. И ето сега е изгубила работата си, доверието, приятелството с него. "Никога няма да се промениш- забелязва Оливър- винаги играеш."Амбър усеща, че е прекалила и хленчи, че наистина е мислила, че Ник иска да открадне моделите. Все пак Оливър решава да ѝ повярва. Тя се хвърля на врата му, моли го да остане да спи при него заради ужасния ден, който е имала...не иска да остава сама.
Ридж се качва в спалнята, където Брук го чака. Тя иска да говорят. "Знам, че си разстроен"-казва тя, но била изпаднала в доста неловко положение. "Хайде да си лягаме!"- дърпа се той. "Не!- казва тя- ние никога не си лягаме сърдити" Обещава, че няма да се повтори и го притегля в леглото.....

# 671
А и да попитам...
Като каква точно се Яви баа брук на подиума???!!!!! newsm78
E,а де!!!И мен ме тормози тойзий въпрос....    Thinking   Като каква точно се качи тя на подиума? Като нито колекцията е нейна,нито разбира нещо от мъжка мода,нито е модел,нито е съсобственик във ФК....нищо не е .Та за къв се намираше там?
-----------------------------------------------------------------
Ако досега съм имАла некакви съмнения кой от нововъведените герои е новият  идиот на сериала (щот ич не са малко-то Хоуп,то Лиъм,то Оливър,То АгитУ.....),то днес разбрах-Томас-чУ!     Peace  .....Толкова глупости и идиотизми,изречени за 40 минути от неговата уста,не съм чувала за целия си 45 годишен жувот.    Mr. Green
Напълно достоен заместник на тетю си ,балъка Рич-кУ.....   Joy 

# 672
Ами колкото повече одъртява, толкова по-загубена става, това е така. Не че на младини беше много умна. А това, че Томас е използвал брук само за реклама, за да се говори повече за колекцията, говори много зле за брук. Не знам коя нормална жена би се радвала да я използват по този начин.  Rolling Eyes

# 673
Моля ви, тези, които са гледали  сериала  напред , да споделят Ричко  ще прости ли на св. Брук , че посегна на детето му. Защото синчето на татко  е извършител, ама тя си го подготви в предните дни.
За тези дето не са виждали минижупчето на Брук, носи си го вече 10на серии. Grinning

Не се притеснявай ще й прости.

# 674
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Пижамата на ричу беше шармантна... Небесносиня... В унисон с роклето на брук,дето се потила вече две серии в нея....Ама не и пречи да я използва и за нощница... ooooh! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Да беше я ФърлИла...и да се беше окъпала.... Thinking
Рич често го дават да излиза от банята,а брук не толкоз често....да не кажа никак....  bath no

Общи условия

Активация на акаунт