"Дързост и красота"-тема 71:" Pose, pose"

• 44 554
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • somewhere near the sea

Тейлър идва в болницата и пита за Стефани. Иска да се увери, че Брук ще продължи да се грижи за нея, както когато  никой друг не е знаел.  Брук казва, че всичко е сюрреалистично, че в една минута е била добре, а в следващия момент всичко се обръща. В движение всичко се променя и всички грозни думи и дела между тях през годините изчезнаха.
Steffy се обажда на баба си от Париж и я информира, че  знае за рака и ще се прибере. Стефани казва, че няма смисъл, защото в момента няма какво да се направи. Тя ще победи и след това  ще отиде на посещение на двете си любими неща - Париж и Steffy.
Хоуп се появява и носи на Лиъм едно плюшено мече, Чарли.
Стефани разказва на Хоуп за Dayzee и че е осъзнала, че има много хора, на които може да помогне и ще го направи. Dayzee чака отвън и Стефани моли да я извикат. Казва на Хоуп и Лиъм, че Dayzee е тази, която я накара да цени живота си отново. Dayzee им разказва как е попаднала в приюта на „Skid Row”. Сега към тях ще се присъедини и Стефани.

Ник пита Аги дали се чувства по-добре, след като я е уверил, че Амбър не е заплаха за нея. Аги не е толкова сигурна. Мисли, че Амбър изглежда като някой, който обикновено получава това, което иска.

Ник казва, че няма да го бъде. Аги иска брат ѝ да може да открие любовта по начина, по който я откри тя. Той все още страда по Хоуп и ще му трябва нещо силно, за да отвърне сърцето му от нея. Тя и Оливър винаги са се подкрепяли.

Би искала да намери подходящо момиче и не мисли, че това е Амбър. Оливър подпира крака наАмбър и тя го възхвалява, че е д-р Оливър и че той е толкова добър. Освен това е красив, сладък и секси, така че къде другаде Хоуп може да  намери човек като него? Не, със сигурност Хоуп ще му се обади, когато моментът е подходящ.

Междувременно Оливър просто трябва да се окаже от Хоуп и да се забавлява.

Томас се опитва да убеди баща си да му пусне  юздите, той е готов за мъжката линия. Казва на Ridge и по-късно на Тейлър, че  работи рамо до рамо с Брук по проекта. Тейлър мисли, че може да се окаже проблем.

Томас ѝ напомня, че тя подари 25% от компанията на Steffy и няма думата по този въпрос. Аги избира момент, когато Ник е очарован от нея, за да му каже, че дизайните на Амбър са много малко и  си мисли, че трябва да я уволни. Amber дочува и напада Аги. Ник ги разделя и казва, че никой няма да бъде уволнен, но проектите се нуждаят от повече елегантност и той очаква да бъде впечатлен.

Аги казва на Ник, че не може да живее с чувството, че Амбър ще се опитва да го изтръгне от нея.
Хоуп и Лиъм се целуват в Insomnia. Амбър се присъединява към Оливър и го го моли да не се притеснява. Може би тя може да помогне.

Оливър казва на Амбър, че не може да откъсне очите си от Хоуп и поддържа надеждата си със спомени от най-хубавите им моменти. Амбър предполага, че той  я ревнува и Хоуп ще види и усети липсата му.
Томас казва на Брук, че  иска майка му да я види с други очи и просто да остави миналото им в миналото.
Тейлър говори с Ridge и казва, че би могла да прости на Брук и  да я пусне в живота си. Но работата ѝ е да  защитава децата си от хищници и това включва Брук. Не ѝ харесва, че Томас, работи с нея толкова тясно.
Ник се обажда и оставя 4-то съобщение за Джаки. Той отхвърли Оуен и Бриджит, но нея не. Липсва му и иска да я върне на работа. Аги му казва, че не е сигурна, че дизайните на Амбър могат да се конкурират с Forrester.
Амбър идва до Оливър и го целува, докато с другата ръка успява да открадне един от неговите дизайни на Forrester.
Ridge се обажда на Томас и му дава зелена светлина за мъжката линия.

Брук е там и с Томас се прегръщат. Тейлър влиза, вижда ги и изкрещява да махне  мръсните си ръце от сина ѝ.

# 526
Здравейте. Simple Smile Ще се радвам да бъде част от вашия фен клуб ( ако може така да го нарека  Mr. Green ) Аз съм Анелия. Приятно ми е.
Да ви попитам, в какви отношения са Стефани и Брук по-нататък в сериала? Приятелки ли са или..?  Thinking

# 527
Добре дошла, Анелия!   bouquetОтносно въпроса ти- ББ в най-новите епизоди в САЩ, Стефани и Брук са си добри приятелки. Стефани дори е скарана с Тейлър и май Брук й се явява нещо като най-добра приятелка. Laughing

Днес Амбър уточни на кого прилича Оливър- на Зак Ефрон. Mr. Green

След днешната сцена на Стефи нея май няма да я виждаме известно време, защото по това време тя е била временно извън сериала, за да се снима в "Последен изход 5".

Започва се с Брук и Томас... Joy

# 528
СЕГА, увличаш се нещо. Когато темата на разговор е с фокус върху брук или Тейлър, защо трябва да намесваме останалите женски образи от сериала?  Thinking Ти така ли правиш, когато дискутираш - бягаш от същината и залиташ в друга тема?  Whistling От самото начало на сериала стана ясно, че на брук е отредена ролята на лошата - краде чужди мъже, преспива с и ражда от избраниците на дъщерите си (!), разбива семейства и връзки, все трябва да се моли за прошка (и да й се прощава, за да върви сериала), все не била тя виновна. И преди съм го писала - щеше да е много по-достоверно и приятно, ако й бяха развили образа като талантлива химичка, която се издига благодарение на акъла си, не на оная си работа. Още от Карълайн, та до Оливър ... колко живота не е разбила? Разбирам, че някои нарочно си присвояват ролята на адвокат на дявола, но прихвам да се смея на всички плахи опити да се оправдае неморално, к*рвенско и лишено от ценности поведение. Изкуствено е някак ...  Crazy Няма как да измиете образа на брук от всичко, което сама си е причинила и е причинила на другите през годините, като пълните с въздух под налягане чужди недообмислени решения. Що се отнася за няколкото момента в образа на Тейлър, които изобщо не се връзват с цялостните й образ и роля в сериала, вече написах, че е нормално да се търси някакъв минимален баланс от страна на сценаристите - дай да опетним хубавото, че онова грозното да не боде очите толкова.

Добре дошли на новите и Честита Нова Година на всички!                                                                                                      Добре дошли на новите и Честита Нова Година на всички!

# 529
  • somewhere near the sea
Изглежда сценаристите не са толкова талантливи, щом не са успели да защитят основната идея за две жени, коренно различни, борещи се за един мъж с различни средства. Никой в началото не е предполагал, че сериалът ще продължи толкова, затова след като са изчерпали идеята за образите-антагонисти, са решили да го разширят с други черти на характера.

Весело празнуване на всички довечера!

# 530
СЕГА, увличаш се нещо. Когато темата на разговор е с фокус върху брук или Тейлър, защо трябва да намесваме останалите женски образи от сериала?  Thinking Ти така ли правиш, когато дискутираш - бягаш от същината и залиташ в друга тема?  Whistling От самото начало на сериала стана ясно, че на брук е отредена ролята на лошата - краде чужди мъже, преспива с и ражда от избраниците на дъщерите си (!), разбива семейства и връзки, все трябва да се моли за прошка (и да й се прощава, за да върви сериала), все не била тя виновна. И преди съм го писала - щеше да е много по-достоверно и приятно, ако й бяха развили образа като талантлива химичка, която се издига благодарение на акъла си, не на оная си работа. Още от Карълайн, та до Оливър ... колко живота не е разбила? Разбирам, че някои нарочно си присвояват ролята на адвокат на дявола, но прихвам да се смея на всички плахи опити да се оправдае неморално, к*рвенско и лишено от ценности поведение. Изкуствено е някак ...  Crazy Няма как да измиете образа на брук от всичко, което сама си е причинила и е причинила на другите през годините, като пълните с въздух под налягане чужди недообмислени решения. Що се отнася за няколкото момента в образа на Тейлър, които изобщо не се връзват с цялостните й образ и роля в сериала, вече написах, че е нормално да се търси някакъв минимален баланс от страна на сценаристите - дай да опетним хубавото, че онова грозното да не боде очите толкова.

Добре дошли на новите и Честита Нова Година на всички!                                                                                                      Добре дошли на новите и Честита Нова Година на всички!

newsm10 newsm10 newsm10

Кратко, точно и ясно!!!

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2012 ГОДИНА! ДАНО СЕРИАЛЪТ СТАНЕ ПО-ИНТЕРЕСЕН, ЧЕ ВЕЧЕ МИ СЕ ДОСПИВА ОТ НЕГО  Grinning МОГАТ СПОКОЙНО ДА ГО ПУСКАТ ЗА "ЛЕКА НОЩ, ДЕЦА" С ЧЕРВЕНА ТОЧКА Mr. Green

# 531
  • Разпиляна във въображението
На мен наистина ми е смешно, че продължавате да плюете Брук, а да оправдавате останалите. Да, Брук прави грешки и то много, много, ама наистина много. Другите постоянно я обиждат, ругаят, анатемосват поведението й и имаха това право до момента, в който не започнаха да правят същите простотии. После всички слязоха на нейното ниво. Смешно е да се считат за нещо повече от нея, защото Тейлър спа със сина на Брук или греша? Тейлър мина по всички Брукови мъже и май е от желание да разбере какво е да си на мястото на Брук - въпреки грешките й мъжете държат на нея. Защо ли? Най-малкото защото в даден момент, когато са били заедно, тя ги е обичала и искрено е вярвала в това.

Исках да прочета нещо в темата, да задам някой и друг въпрос, и затова се разписах, но като гледам всичко е на ниво от преди година, когато се махнахме оттук. Остават малко страници и се радвам, че темата няма да ми виси в "нови отговори на моите публикации".

# 532
  • somewhere near the sea
Исках да прочета нещо в темата, да задам някой и друг въпрос, и затова се разписах, но като гледам всичко е на ниво от преди година, когато се махнахме оттук. Остават малко страници и се радвам, че темата няма да ми виси в "нови отговори на моите публикации".
Аз не виждам защо трябва да го приемаш лично и да се обиждаш, сякаш за теб се говори. Какво й има на темата?
Коя тема, където има различни мнения е по-различна?
Това е форум, защо трябва всички да сме съгласни, че Брук е светица?

# 533
Забелязъх  newsm65   че Прабаба Джуклица е врътнала поредната............сватба newsm65
  Laughing  Ала....трябва да се има в предвид  Laughing  че Прабаба Джуклица е бИла съученичка на по-големия брат на Главната Героиня Naughty  Т.е. тя си е истинска Старица Laughing Laughing Палава Старица Laughing
Мисля си обаче,че сценаристите съвсем логично и последователно развиват образа на тази баба.
Още в началото на нейната поява се разбира,че тя е бИла бедна госпожица,ламтяща за пари,която се е впечатлявала от богаташи Whistling И хванАла един богат чичко,за да я издържа дорде учи Whistling Тук забелязвъме,че морала я тресе от малка още Laughing След това сценаристите доразвиват този образ на подла жена.Тя се възползува най-нагло от положението си на пишман "лекарка",за да влияе на горкия Рич и да разбие връзката му с Главната Героиня.Освен златотърсачка,тя се изявява и като безскрупулна разбивачка на връзки Whistling Възползува се от "професията" си,което е извънредно подло....... Whistling "Но какво да се прави....хора всякакви" Whistling   След като хваща горкия Рич чрез измами и манипулации,тя разбира се се проявява и като видна изневерителка Laughing  Без абсолютно никакви скрупули задоволява сексуално ментора си в сферата на психиатрията Laughing  После естествено се проявява и като лъжкиня Whistling Най-безцеремонно лъже горкия Рич и не му казва нищо,както и Прапрабаба стефани Whistling Защото това щяло да разбие семейството им Whistling Ми разбира се,що да му казват Whistling "но хора всякакви" Whistling Ами любовните й афери с арабина ooooh! Още от малка се проявява като жена без капка морал и сега съвсем логично на дърти години Прабаба Джуклица минава през леглата на всички мъже за отрицателно време ooooh!
Все пак още от самото начало на филма тя е замислена като такава.

Мириел,добре дошла,липсваше ми Crazy
Скоро не съм те...виждал по улиците Crazy
Мен ли търсиш Laughing

# 534
Ехо, тайфата, наминавам набърже да ви пожелая весело, вълнуващо и дръзко посрещане на Новата година  Hug

Чета ви, мислех да се включа вчера в дискусията, но то май не се получи смислена такава и се отказах ...
Краят й е ясен - заблудената бяла патица никога не е виновна за нищо  Naughty
Виновни са всички други, но не и тя  Naughty Какво да пиша като все този отговор получавам  Crazy

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2012 ГОДИНА! ДАНО СЕРИАЛЪТ СТАНЕ ПО-ИНТЕРЕСЕН, ЧЕ ВЕЧЕ МИ СЕ ДОСПИВА ОТ НЕГО  Grinning МОГАТ СПОКОЙНО ДА ГО ПУСКАТ ЗА "ЛЕКА НОЩ, ДЕЦА" С ЧЕРВЕНА ТОЧКА Mr. Green

smile3532 smile3532 smile3532
Червената точка е много важна, защото инак децата може да видят некУЯ дърта пишман свалячка по розово бельо и да им се разбият представите за красиво и сексапилно  Mr. Green

П.С. Гльодам, че на некУИ дечковци им е свършило изгнанието  Crazy

# 535
Леле, начетох се на глупости предновогодишно.  Joy

Всеки може да пише в която тема иска, освен ако не го ограничат временно, за да си вземе поука от старите грешки.

Дрийми, като чета СуперГеорги, изобщо няма да става по-интересно занапред, все по-зле става.

# 536
Леле, начетох се на глупости предновогодишно.  Joy
Всеки може да пише в която тема иска, освен ако не го ограничат временно, за да си вземе поука от старите грешки.
Joy Joy Joy Joy

Никой не ме е ограничавал, така че точно аз няма каква поука да си взимам.

Аз също не мога да повярвам на това, което чета тук.  Whistling , което само затвърдява мнението ми, че в темата просто не може да се случи диалог. Феновете на Брук сме по-широко скроени, приемаме грешките и на останалите, просто защото всичко си има причина и стечения на обстоятелствата. Жените какво са виновни, че мъжете са ограничени в сапунката.  Laughing

Това е форум, защо трябва всички да сме съгласни, че Брук е светица?

Явно си чела и преди така, както четеш и сега - да съм писала, че Брук е светица ooooh! Да не би да отричам грешките й ooooh!

Forrester69  Laughing, как не се уморяваш, бе, човек Wink

# 537
Мириел, тя нямаше предвид теб  Crazy

За причините и обстоятелствата - ама разбира се, Брукасита винаги има причина, винаги обстоятелствата налагат да е к***а, не че тя е такава от дъното на душата си  Whistling
Просто какво да направи като така се случва всеки път ... обстоятелства какво да правиш  Crazy

# 538
Мириел, тя нямаше предвид теб  Crazy

За причините и обстоятелствата - ама разбира се, Брукасита винаги има причина, винаги обстоятелствата налагат да е к***а, не че тя е такава от дъното на душата си  Whistling
Просто какво да направи като така се случва всеки път ... обстоятелства какво да правиш  Crazy

Нена, при всички ги има - тя и Тейлър не искаше да убива нелепо Дарла, а после да утешава Торн, че  и повече неща да прави с него, но ... обстаятелства, какво да правиш Laughing

# 539
ЧЕСТИТА НОВА 2012 ГОДИНА!
Нека е апокалиптична откъм чудеса и прекрасни мигове!
Здравето, щастието и късметът нека бъдат винаги с вас!

Общи условия

Активация на акаунт