"Дързост и красота"-тема 71:" Pose, pose"

• 44 530
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Оох и тъпия Рич пак ще вземе на шега случката с целувката... какво толкова я? Чудя се, защо тъпия Том не цунка друга, а точно Бруки, а? Брук сигурно ще хихика снизходително и доволно, че младото гадже я е натиснало пред всички.

Като че ли не й държи влага случката с Оливър, че сега и Томи  Mr. Green Доста педофилско  #Cussing out

# 631
Цитат
но в сцени като тази ясно си се вижда каква им е идеята за героинята- да е евтина, долнопробна жена, за която всеки си знае, че може да използва, за да създаде скандал- както някои мъже използват един определен тип кукли за... определена работа. Mr. Green Всеки, дори и доведеният й син, е наясно, че с едно бързо олизване с нея на подиума може да направи голяма сензация- това все пак е Брук Лоугън!

Много точно казано!        bouquet
Баба бруки става вече само да си бършат подметките с нея....     Joy    не че преди са я използвали за нещо повече,де.....    Mr. Green
щом и синовете й вече я смятат за парцал,ясна е работата...     hahaha

# 632
  • somewhere near the sea
Има ли къде да се види прическата на Тейлърита за тези, които не са гледали днес  Praynig
Ще я качат в ТУБЕТО, може би....СтилистИтИ Тейлърови не са сварили да си изкарат ръцете от там,дето слънце не огрява и са окепазили нашата неземно прекрасна Тейлър....
Мязаше на  Monkey

Ето тук намерих нещо, ще го гледаме днес, но тя е със същата прическа:

Тук е целувката( към 26-тата секунда), но качеството е лошо

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 12:42 от Marsia

# 633
  • с/у ОколоМръсТното

Голяма гротеска, то баба ви Лила изглежда по-добре.
Брук поне е по-нежна и премерена, така са се каже. Ясно е, че и тя е напомпила бюст.
Колкото до 2-те близначки... Жалко, че не оцеля Фибката. Тя наистина бе нежна и грациозна. Сестра й никак не ми допада... С този нос и тази горна устна  Tired

Синьо няма ли? Аз не гледам тия дни, че негърското гето не го понасям.

# 634

Това беше най-красивия персонаж в ДиК - ФИЙБИ

# 635
Марси, благодаря за клипчетата  Hug

Ама вярно нещо са спали фризьорите  Confused
Може ли да направят такава прическа на Тейлърита, все едно е от миналия век  Crossing Arms

Ееех, милото ми сладко Фийби, много ме е яд за най-чаровната девойка, блясвала някога в ДиК  Crossing Arms
Майка й и кака й държат приза за най-красиви жени, а тя за най-чаровна.
Пък Лоугън държат приза за най-неориентирани жени  hahaha hahaha hahaha
То Брукасита, то Бриджит, то Надка, няма толкова заблудени жени, наистина  ooooh!
Никога не знаят какво искат и зарад тУЙ другите страдат  Sick

# 636
Колкото и да не харесвам Брукасита, не мога да разбера, защо се нахвърлиха срещу нея, нали Томас я целуна да се прави на мъжкар пред всички, без тя да знае?
Не съм гледала предната серия и може да съм пропуснала нещо де, но днес не видях да е виновна Брукасита  newsm78

# 637
  • София
Е как става тази работа св. Брук е пак невинна. И всички мъжове през чиито кревати  е минала, я защитават Joy. Добре че , вече не е в детеродна възраст , че току виж и забременяла Joy
На този етап без да съм фен на Тейлър, Брук изглежда минимум 10г. по-стара.

# 638
Добре де dmaria, в КОНКРЕТНИЯ сучай в какво според теб е вината на Брукасита?

# 639
  • somewhere near the sea
Всички присъстващи са шашнати от Томас и рекламния му трик. Джаред си изпуска телефона.
Dayzee отива у Стефани и е поразена от къщата.
Медиите ги бомбардират, докато Ерик скача и се опитва да оправи щетите, които се отнасят до Ridge. Торн помага на баща си да отпратят репортерите. Whip се чувства виновен и иска да обясни, но Тейлър хладно му казва да си отива в къщи. Въпреки това той отива отзад и се опитва да обясни, че е посъветвал Томас да направи нещо, за да го забележат.
Ридж и Тейлър се нахвърлят на Томас и Брук. Особено Брук изглежда изненадана, че ѝ се карат. Ридж казва на сина си, че моделите му е трябвало да говорят, а не скандала. "Я стига, нищо не е станало"- успокоява ги Томас.
Стефани предлага на Dayzee работа във „Forrester Creations”. Тя отказва, защото се чувства добре в приюта. Но споделя, че с Маркъс се харесват и скоро може да стане Форестър. Стефани ѝ казва, че вече гледа на Брук с нови очила. От целия скандал най- доволен е Бил- потрива ръце, че от това ще спечели много пари.
Тейлър е бясна- предупреждавала е  всички, че Брук ще направи подобно нещо. Ридж също пита сина си дали го е направил, за да нарани баща си. Брук не знае как да отговори на обвиненията. Двамата с Томас не разбират, че може да има обратен ефект.
Новопридобитата привързаност на Стефани към Брук отива „на кино” отново, когато тя научава от Ерик за рекламния трик на модното шоу .
Томас признава наТейлър истинската причина зад действията му на ревюто. Всичко е било заради акциите, които е дала на сестра му. Тейлър му обяснява, че хората няма да помнят моделите, а как е целунал жената на баща си.
Брук отива да се обясни с Ридж. Той я пита защо е позволила това да се случи. "Нали не намекваш, че го насърчих?"- пита Брук. "Не, това беше ефект от натрупващи се едно след друго факти...Стига, Логан, не и с моя син!"- почти изплаква той.
Томас не съжалява за постъпката си. Тейлър се опитва да обясни, но накрая се ядосва, че се отнася с него като психиатър. Отново повтаря, че е заради акциите- ядосан е на майка си.

Малко след целувката:

Брук започва да изпада в паника, когато разбира, че Ridge не вярва, че в нейната невинност и е уморен от многото скандали, в които се замесва.
Томас  защитава Брук и казва на Тейлър че тя го е подтикнала да действа по този начин, когато даде на Steffy акциите си от  „Forrester Creations”. Той твърди, че  винаги ще подкрепя Брук, заради всичко, което е направила за него.
Тейлър отива да търси Ридж, но попада на Брук. Казва ѝ, че го е очаквала, защото Брук не може да различи добро от зло. Кой зрял човек ще разреши нещо да се случи, без да знае за него? Брук повтаря думите на Томас, че той е разочарован от майка си заради акциите. Но сега хората ще говорят за него. "И какво? Че е талантлив или че е забил жената на баща си?"
 Стефани съветва Ridge за това как да се справят с последния скандал на Брук. Тя отново е разочарована от Брук. Видяла е всичко в интернет. "Какво му става на Том?"- чуди се тя. Ридж споделя тревогата си, че Том не осъзнава какво е направил. "Исках да ѝ вярвам"- чупи ръце Стефани. Показва му видеото в интернет. Пита дали е насърчила Томас. Ядосана е, че Брук не държи на обещанието си да няма повече скандали.
Брук е ужасно притеснена, че Стефани ѝ е ядосана. Опитва се да ги накара да я разберат и да ѝ простят. Не я пускат в спалнята, където са затворени.

Интересно: Ридж реагира със смях на това, че Брук се изчука с Оливър- било малък инцидент...А сега една целувка го потресе 100 пъти повече. Явно устата на Брук за него е по- ценна от .... нали се сещате... Joy Joy

Нена, наистина тя не му каза "Хайде да се целунем", но няколко дни преди това  го опипваше, говореше му колко прилича на баща си, колко е сиииилееен, колко е хууубааав,опипваше го, та чак момчето се подмокри. Оттам до целувката остана една крачка. На Томас му бе подсказвано просто невербално и то доста дълго време, че нищо лошо няма. С Брук каквото и да направиш, все едно е нищо. Преди няколко месеца Оливър я изчука, а това е просто една целувка....

# 640
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Нена,б. може и да не е знаела....Ама, най-нормалната реакция на една НЕЗНАЕЩА жена е да се дръпне и да му шибне един на разгонения пубер....Това,че са ''на живо'' изобщо не трябва да я спира....Те медиите са им свикнали.  А тя се ухили като пача и чакаше аплодисменти.....Това, няколко секунди, докато вдене,че пак е нагазила в л*****.Ииииииииииииии почнА голЕмото оправдаване... ooooh! Mr. Green

# 641
Брук се изчука с Оливър
ooooh! Sick ooooh!

Цитат
Явно устата на Брук за него е по- ценна от .... нали се сещате
Не,не се сещаме.Какво имаш В предвид ooooh!

Цитат
Преди няколко месеца Оливър я изчука
Винаги съм се чудИл как може една жена да има подобен речник Sick
"но.....какво да се прави.Хора всякакви."
Оттук се вижда една от причините,заради които харесвам Брук и не понасям двете Дебелани Naughty

# 642
Кой са дебелани,че нещо не  се сещтам? Thinking

# 643
Мaрси, подозирах аз, че е имало и предистория  Party
Не съм гледала последните серии и за това явно не ми се стори особено голяма вината й ТОЗИ ПЪТ.
Сузиту, Брукасита не му плесна един уж, за да не стане по-голям скандал ...аз не можах да видя обаче тя отвърна ли му на целувката? Ако е отвърнала, значи ... си е пак същата Брук  Crazy

# 644
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Фен,туй дето си го написАл изобщЕ не е по темата.... Naughty
Препрочети ''Вълшебното огледало'' на Хайтов и ще видиш,че най-благовидният синоним на е*** е ''чукам''.....Общоприето е и по-поносимо за розовите ушички на разни моралисти... Naughty Mr. Green
Я,кажи баба ти брук,що се остави да я прецака едно диване....Нали беше мноо печена... Mr. Green

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 18:54 от susy

Общи условия

Активация на акаунт