"Дързост и красота"-тема 71:" Pose, pose"

• 44 513
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Пижамата на ричу беше шармантна... Небесносиня... В унисон с роклето на брук,дето се потила вече две серии в нея....Ама не и пречи да я използва и за нощница... ooooh! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Да беше я ФърлИла...и да се беше окъпала.... Thinking
Рич често го дават да излиза от банята,а брук не толкоз често....да не кажа никак....  bath no
ти ме накара да се замисля Joy, след 10часов работен ден, после размисли и страсти има ли нов грях или не, не би ли било нормално, преди да вдигнеш краци, да минеш през банята Joy

# 676
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Пижамата на ричу беше шармантна... Небесносиня... В унисон с роклето на брук,дето се потила вече две серии в нея....Ама не и пречи да я използва и за нощница... ooooh! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Да беше я ФърлИла...и да се беше окъпала.... Thinking
Рич често го дават да излиза от банята,а брук не толкоз често....да не кажа никак....  bath no
ти ме накара да се замисля Joy, след 10часов работен ден, после размисли и страсти има ли нов грях или не, не би ли било нормално, преди да вдигнеш краци, да минеш през банята Joy
Ъхъ!!! Особено ако смяташ да прелъстиш сОпруга,дето ти е набрал ! Горкия ричу,ако трябва и смрад да търпи..... ooooh!
Те лоуганките май са скарани с банята...Навик сигур от Долината... Mr. Green Все чорлави и с мазни коси... Whistling ooooh!

# 677
  • somewhere near the sea
Че нали се видя как й прости-И после-

# 678
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Че нали се видя как й прости-И после-
To,че видяхме, видяхме Laughing Ама иде реч,за къпането като навик....брук май го няма....
А последният кадър беше...Ричовият ''тюркоазен'' задник....
Да не се обърка някой!!!Сакън!!!!!!!! Joy hahaha

# 679
  • София
Той може да и е опънал жартиера, но това не значи , че и простил. Видя се в тази серия, че още му горчи спомена от предишния " грях" на Брук .
И все пак нали в сериите напред  имат раздяла, не ми казвайте че, Брук няма да се влюби за последно и докрай , поне още веднъж. Че ми писна от тези еднакви  креватни сцени.Каквито и драми да преживява , Брук  винаги се хоризонтира , пред, по време и след драмата.

# 680
В епизодите към 6100 (тук сме на 5940) и нагоре...........Бруки пак ще съгреши с Томас......ще се целуват под влияние на някакви екзотични плодове и после Томас ще каже на Рич че са правили се.с......и Бруксита няма да си спомня(а всъщност не е спала с него а само имаше целувки).

# 681
Тези неща първо, че ги знаем, второ, че се пишат в бяло, защото не всички искаме да гледаме бъдещето в кълбото  Whistling

# 682
Моля ви, тези, които са гледали  сериала  напред , да споделят Ричко  ще прости ли на св. Брук , че посегна на детето му. Защото синчето на татко  е извършител, ама тя си го подготви в предните дни.

ББ: Този път Ридж ще изглежда по-недоволен, отколкото в сюжета с Оливър. Даже ще зареже Брук, когато Томас излъже, че е правил секс с нея заради споменатите от Емилия плодове- тоест виждаме, че поне в такава ситуация Ридж би проявил някакъв мозък и не би останал с тази жена. Разбира се, когато разбира за лъжата на Томи, Ридж мигновенно зарязва Тейлър пред олтара и хуква при любимата си к**ва. Оттогава не са се разделяли двамката- май вече ги изграждат като новите патриарх и матриарх на сериала.

В най-новите епизоди, които излъчват в Америка, най-накрая оставиха драмите на Хоуп и Лиъм... поне за един епизод, засега. За сметка на това започна интересният сюжет с Рик и Амбър, както и продължението на историята на Ник и Дона. Надявам се временно сценаристите да ни 'подарят' поне няколко седмици с минимално присъствие от страна на Хоуп и Лиъм!

# 683
Така си е Grinning

# 684
Оле боже  ooooh! На тоз рогоносец очевАдно много му пречат рогата на мисловната дейност, щом на старини вече никаква я няма  Mr. Green

А защо Тейлър се разделя с Уип, заради рогатото животно ли?  Thinking  newsm78 Ако може в бяло  Praynig

# 685
Като стана дума за къпането, не знам дали си спомняте, но в далечното минало сума любовни и нелюбовни сцени ставаха край басейна, по хавлии и бански. Защо го зарязаха, все пак има и млади актьори вече с хубави тела? Сега гледам, фитнеса на Форестър е на мода.
А прическите не само на Лоугън са били зле - и Стефи по едно време беше с такава. Приз за лоша лоугънска прическа все пак държи Дона, Кейти и Брук (която по едно време беше също проскубана) са общо взето добре.
Друго - не знам дали си спомняте преди, но Амбър не беше ли дала единия си бъбрек на Рик след катастрофа?

# 686
Като стана дума за къпането, не знам дали си спомняте, но в далечното минало сума любовни и нелюбовни сцени ставаха край басейна, по хавлии и бански. Защо го зарязаха, все пак има и млади актьори вече с хубави тела? Сега гледам, фитнеса на Форестър е на мода.
А прическите не само на Лоугън са били зле - и Стефи по едно време беше с такава. Приз за лоша лоугънска прическа все пак държи Дона, Кейти и Брук (която по едно време беше също проскубана) са общо взето добре.
Друго - не знам дали си спомняте преди, но Амбър не беше ли дала единия си бъбрек на Рик след катастрофа?

Да беше го дала,но след това пак направи гаф и Рич я изгони от града.

# 687
Тези неща първо, че ги знаем, второ, че се пишат в бяло, защото не всички искаме да гледаме бъдещето в кълбото  Whistling
Напълно подкрепям Naughty Naughty Naughty Naughty
То е някакъв ад просто Sick Sick Sick
Госпожицата ми напомня на един персонаж от темата,който като се появи по едно време,реши да се изжиява като информатор и единствен източник на информация за новите серии,ама те пък за негово огромно съжЕление започнаха да ги качват във вебокса Laughing

Голяма гротеска, то баба ви Лила изглежда по-добре.
Брук поне е по-нежна и премерена, така са се каже. Ясно е, че и тя е напомпила бюст.
Поздравления за обективния коментар.Малко са такива тук. newsm20 newsm20
Абсолютна гротеска е тази Sick

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 01:52 от Forrester69

# 688
А защо Тейлър се разделя с Уип, заради рогатото животно ли?  Thinking  newsm78 Ако може в бяло  Praynig

ББ Томи донася в Ел Ей от онези плодове, които са причинили халюцинации на него и Брук, за да ги изследва. Но някак си плодовете се озовават в чинията на Тейлър и тя ги изяжда. Също започва да халюцинира- припомня си времената, в които с Ридж са били на Сейнт Томас, припомня си и колко много го обича. Уип разбира това и решава, че е най-добре да се раздели с нея. Тя не си губи времето в мъка по него- веднага се сгодява с Ридж и типично в стил ДиК сватбата им е на същия или на следващия ден... Но там Стефка разкрива онова, че тя и Томи са излъгали за секса на Брук и Томи... и Тейлър пак се оказва зарязана пред олтара. Язък задето загуби и Уип заради малоумния рогоноско...

Госпожицата ми напомня на един персонаж от темата,който като се появи по едно време,реши да се изжиява като информатор и единствен източник на информация за новите серии,ама те пък за негово огромно съжЕление започнаха да ги качват във вебокса Laughing

Ако говориш за мен- редовните ми преразкази на американските епизоди спряха още преди horrorman да се появи в темата и да стане ясно, че той качва епизодите във Вбокс. Naughty

# 689
Ако говориш за мен- редовните ми преразкази на американските епизоди спряха още преди horrorman да се появи в темата и да стане ясно, че той качва епизодите във Вбокс. Naughty
редовните преразкази,както казваш Naughty Naughty Naughty

Искам този път да похваля Рич за мъдростта,че "прости" на Брук заради случката с Оливар Naughty То нямаше какво да й прощава,защото тя както винаги беше невинна жертва Naughty Някои сеирджии са се надявали Рич да остави невероятна Жена като Брук заради нещо,което е траЯло минути ooooh! Да зачеркне цял живот с Брук,заради подобно недоразумение Sick Е,аз не съм с такова мислене и бих постъпил по абсолютно същия начин като Рич,който доказа,че е истински Мъж на място Naughty Naughty Naughty

Общи условия

Активация на акаунт