Докога се пие фолиева киселина?

• 126 215
  • 267
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Така ...да видим дали правилно съм те разбрала Blush
- ново изследване- не
-продължаване -да,но до кога?
-дозата я свалям на 1 бр -държа на мнението ти Hug

# 181
  • София
Така ...да видим дали правилно съм те разбрала Blush
- ново изследване- не
-продължаване -да,но до кога?
-дозата я свалям на 1 бр -държа на мнението ти Hug
Пий си я и след раждането, спомага да се поддържа и хемоглобина що-годе.
Неофолик Мета ли пиеш? За дозата чакай малко!- Колко % е неусвояването и каква точно е  мутацията ?

# 182
  • Пловдив
Пия неофолик мета от 4 години.Въпроса с дозата е много на място -но доки така и не ми каза нищо за стойностите.Стреляй на сляпо като се водиш от думите му ,че до 16 г.с трябва да я пия задължително.Знам,че искам много от теб,разбирам много добре ,но държа на твоето мнение Blush

# 183
  • София
Не може така на сляпо...това са важни неща...щом няма инфо уф де да знам, по пътя на логиката щом е казал да я пиеш до 16гс след това според лекаря ти можеш и без нея,нали така? Та понеже си е полезна може да минеш на по таблетка или на 2*1. Peace

# 184
  • Пловдив
Разбирам,благодаря ти за съдействието Hug    bouquet
Ще пробвам да се обадя в клиниката и ако ми кажат стойностите ще се включа пак за съвет от теб Hug

# 185
  • Пловдив
magnet_for_happiness,вече имам резултатите Peace кажи сега кое ти трябва,че са доста неща и не разбирам коя мутация да гледам? Blush

# 186
  • София
 Simple Smile хаха, да ми трябва..просто някъде трябва да пише каква е мутацията примерно  C677T и колко % е неусвояването....35 ли 70% ли.. А и в заключението какво пише.

# 187
  • Пловдив
Така е,да- чак пък да ти трябва,аз съм на зор Grinning Grinning Grinning
Чувствам се като индианец ,ужас Tired Blush
това ли е
мутация MTHFR C677T - хетерозигот
мутация MTHFR A1298C-хомозигот по нормален апел

А % няма никъде в цялото изследване на нищо Thinking

# 188
  • София
Така е,да- чак пък да ти трябва,аз съм на зор Grinning Grinning Grinning
Чувствам се като индианец ,ужас Tired Blush
това ли е
мутация MTHFR C677T - хетерозигот
мутация MTHFR A1298C-хомозигот по нормален апел

А % няма никъде в цялото изследване на нищо Thinking

Заради това ти е предписал повечето фолиева. Та аз на твое място не бих я спряла в 16гс както ти е казал лекаря,бих си я пила както ти казах Simple Smile определено няма да навреди да си я пиеш..аз както вече писах не спирам да си я пия, вече карам 30 гс Wink

# 189
  • Пловдив
Слушам и изпълнявам Hug
2 пъти по 1 до края на бременността Hug

# 190
Аз почнах да пия фолиевата киселина няколко месеца преди да забременея. Лекарката ми каза да я пия поне до 4-тия месец, след това щяла да я смени с някакви витамини, каза им името но не запомних, ама има време.

# 191
В  ЩАтите  пих  витамините  с  фолиевата  киселина  и  докато  кърмех  -   стандарт  и  препоръки  на  доктора  за  всички  майки...

# 192
  • София
Мисля, че е най-добре да се пие фолиева киселина до края. Не вреди, а напротив – само е полезно за бебето.

# 193
  • Пазарджик
На мен миналата седмица ми каза да пия до края, защото не може да я замени с витамини, предвид теглото ми. От витамините се трупали няколко килограма и за това.

# 194
И на мен ми препоръча лекарката да пия фолиевата к-на до края на бременността.

Общи условия

Активация на акаунт