Докога се пие фолиева киселина?

• 126 218
  • 267
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Смятам да я пия до края на бременността. Не мисля, че по някакъв начин може да навреди на бебето.

# 196
  • софия
Започнах да я пия 5 месеца преди забременяването и смятам да продължа до края на бременността. Накарах любимия също да пие.

# 197
И мен ме вълнува този въпрос , преди забременяване колко време се пие,а също и след?

# 198
  • Пловдив
Започнах да пия ФК преди 4 години.Тогава не знаех ,че забременяването ми ще е отнеме толкова време.Продължавам да пия и до сега - бременна вече в почти 6 месец.Скоро не се очертава да я спирам Peace

# 199
  • София
И мен ме вълнува този въпрос , преди забременяване колко време се пие,а също и след?
Чела съм например за три месеца преди забременяване. Това може би може да се направи при "планирана" бременност. При моята изненада започнах да пия фолиева киселина след забременяването.
Някой бременни пият фолиевата киселина през цялата бременност. Не зная как стои въпроса за периода след раждане.

# 200
Чела съм например за три месеца преди забременяване. Това може би може да се направи при "планирана" бременност. При моята изненада започнах да пия фолиева киселина след забременяването.
Някой бременни пият фолиевата киселина през цялата бременност. Не зная как стои въпроса за периода след раждане.
Благодаря много  Hug

# 201
Бях писала  по  нагоре   -   дори  е  за  препоръчване  да  се   пие  по  време  на  кърмене.  Има  много  информация  по  темата  на  английски..Simple Smile

# 202
Momicheta na men doktora mi kaza da q piq do 14 g. sedmica.  Peace

# 203
  • Бургас
Принципно фолиева киселина се приема със започването на опитите до 12-13г.с., но всеки си преценя.

# 204
Принципно фолиева киселина се приема със започването на опитите до 12-13г.с., но всеки си преценя.

Какво  означава  " принципно"...   В Щатите,  Англия  и  Германия  пият  през   цялата  бременност...

# 205
Аз пиех през цялата бременност.Но фолиевата я имаше във витамините за бременни така или иначе.

# 206
Бях писала  по  нагоре   -   дори  е  за  препоръчване  да  се   пие  по  време  на  кърмене.  Има  много  информация  по  темата  на  английски..Simple Smile
И аз съм чела подобна информация и я пих месец-два след като родих. Peace

# 207
  • Бургас

Какво  означава  " принципно"...   В Щатите,  Англия  и  Германия  пият  през   цялата  бременност...
Нямах предвид Щатите, Англия и Германия, а какво съветват повечето от нашите лекари.Всяка жена  си преценя какъв период да приема фолиева киселина. Simple Smile

# 208
Когато започнах да пия витамини за бременни, спрях фолиевата киселина, защото я имаше вътре. Това стана в третия месец. Витамините пих до края на бременността.

# 209
Аз пих фолиева киселина,докато влязох в 5и месец,после започнах с витамините за бременни.

Общи условия

Активация на акаунт