Прави ли някой ин витро в Селена? 2

• 48 600
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, беше ли по- различен първия ви цикъл след пункция? То все е бил обилен и болезнен, но сега е прекалено ooooh! Моля, споделете дали това е нормално!

# 706
Момичета, отново съм сред вас след вчерашното отсъствие. За мое съжаление, нямах интернет цял ден и съм бясна, че не можах да пиша. Прегръщам и целувам всички вас  Hug  и  newsm10 и се newsm17  всяка да види тези мечтани EFP
Не остана много до утре - денят на истината. Дано всичко да е наред!

# 707
Ани, скорошно възстановяване и не се притеснявай, защото снежковците си те чакат.   bouquet
Джордж, нормално е, аз бях така по време на първия цикъл. Не искам да си спомням, как ми се изля изведнъж и обилно, а точно тогава трябваше да съм на преглед. Доки ме покани да седна, но отказах, защото не ми се мислеше, какво можеше да се случи на дивана му. Когато му обясних, какво ми се е случило, каза да взема една ампула витамин с. Нормално е, не се притеснявай, защото лигавицата при стимулация става по-дебела. Hug

# 708
george_80 явно пак ще сме двете по едно и също време, защото и на мен днес ми дойде (т.е. снощи късно вечерта).  Hug
 lali bali, Белоснежка всички очакваме с нетърпение EFP ви тестчета  Praynig

# 709
giga, аз малко те изпреварих този път Wink- на мен вече ми е 3-ти ден. Много кофти цикъл, както съм писала по- горе. При теб как е?
Хайде момичета,  EFP- чакаме хубавите новини!

# 710
george_80 При мен е добре, може би защото съм имала и по-тежки.
 Днес се обадих на Минев, и добре че съм му се обадила, иначе щяхме да пропуснем цикъла. Прати ми по имейл рецептата. От утре започвам с  Estrofem 2 mg (като увеличавам дозите постепенно), Fraxyparin 0.4 * 1(в корема) от 3 ден и Prednisolon * 1 от 3 ден. Вика ме на 9 ден на преглед.
Някоя от вас слагала ли си е Fraxyparin, болезнени ли са и имат ли странични реакции?

# 711
Гига,само дето се притесни, че няма да започнете подготовка за трансфер този месец. Ето, че нещата вървят както трябва, няма да се притесняваш. Hug Hug Hug
 Аз от трансфера насам съм на Клексан инжекции,целия ми корем е в синини и от ден на ден повече ме боли като инжектираме лекарството #Cussing out #2gunfire. За Фраксипарина нямам лични впечатления, но момичето, което беше с мен на трансфер, го слагаше още от преди и казва, че не е нищо особено, само дето се получавали буци на някои места. Моя преднизолон започваше 3 дни преди трансфера.

# 712
Гига, не се притеснявай за фраксипарина. Аз миналата година при предишния си опит си слагах фракси и то всеки ден /сега съм на клексан, беше ежедневно, но след теста ми го направиха през ден/. Игличките са малки, боцкаш се смело около пъпа, редувай двете страни и вади бързо иглата. На мен само веднъж ми образува синина, и буци нямах. Боцкането се преживява, важното е другото да е както трябва. Успех!

Успех на Лали утре и на Белоснежка другиден!

# 713
Иве, как сте с бебчо? Hug
И аз съм на клексан, но след кървенето в понеделник, ми казаха да го спра. Днес се обадих да питам, кога да се боцкам и ми казаха утре сутринта. Починах си два дни от инжекции, но, ако дай боже, нямам кървене, утре пак ще си слагам клексанчето.

# 714
 Hug Благодаря момичета  bouquet Вече съм по-спокойна.

# 715
Гига и аз съм на клексан вече 6 м Simple Smile,добре че след 3 м ги намалихме през ден .Обаче 2-3 пъти не успях да намеря клексан и заместих с фраксипарин,не открих никаква разлика.С боцкането се свиква ,а и като знаеш че е за хубаво болката е по малка Wink
Лали,утре стискам палци ,е аз знам резултата,но поне ти ще се успокоиш.Много ти се радвам .
Успех и на Белоснежка.
Ани на теб пожелавам бързо възстановяване.
Късмет на всички които съм пропуснала.

# 716
Добро утро!Чакаме с нетърпение хубавите новини от Лали Praynig Praynig Praynig
Аз снощи имах доста силни ПМС болки и даже имах чувство, че всеки момент ще започне цикъл, защото нещо течеше доста сериозно и през половин час се притърчах до тоалетната да видя, но... беше съвсем леко розово на тоалетната хартия, не мога да кажа, че беше кръв и на следващата еж.превръзка Утрогестана, който беше изтекъл беше леко оцветен в розово-кафеникаво. И после нищо Rolling Eyes Вече не знам какво да мисля, надявам се, че е на хубаво, но много тайничко Wink

# 717
Белоснежка, кога е твоя тест?
Стиснати палци за Лали и за един хубав резултат, в който не се съмнявам  Praynig

# 718
Белоснежинка, всички момичета са писали, че са имали леко розово течение, но бебенцата са си там Hug. Чакаме хубавта новина от теб, а и от Лали днес Praynig! Всички се вълнуваме за вас- вашите хубави новини ще бъдат един положителен стимул и за всички нас, на които скоро ни предстои ЗЕТ Hug Praynig
Момичета, вие сами ли си биете тези инжекции в корема? Охх, нещо се втрисам, въпреки, че едва ли това е най- страшното. На мен все още не са ми изписали. Зесега имам естрофем, климара, аспирин протект и витамини и фолиева. Явно Минев и Ставрев практикуват малко по- различни методи за подготовка за трансфер.

# 719
Теста ми е утре, стискайте палчетата и всичко да е ок  newsm17 newsm17 newsm17
george_80 и аз започнах със същата схема подготовката за трансфера, но май впечатленията ми са повече от пациентките на Ставрев, и аз започнах при него, но после ме пое др.Ненев  bouquet
 Др.Минев изглежда процедира по друга схема, като се гледа какво е дал на Гига  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт