Прави ли някой ин витро в Селена? 2

• 48 604
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Az бързам да те успокоя Лали,както Ивето е писала ,аз имах зацапване ,доста червено си беше през ноща на 11 ден от трансфера,аз също брекох опита и си поплаках ,но учудващо то спря ,беше в порядъка на ноща ,на сутринта нищо Shocked,нямаше и помен от кръв.След + теста имах на 2 пъти зацапване и кървене дори бих го нарекла,док каза както и на теб спираш клексана и аспирина за няколко дни ,и всичко минаваше.Ти сега пази леглото и се успокой,защото с паника само ще си навредиш .И да знаеш колко много други майчета е имало с зацапване преди теста,а накрая се оказва че бебчо просто се загнездва по здраво.

# 691
  • Пазарджик
Лали, успокой се Hug както са ти писали и другите момичета - това често се случва Naughty и при мен имаше такива моменти, но всичко ее ок Simple Smile Лежи си, пий си лекарствата и спри само аспирина и клексана както са ти казали. Стискаме палчета за хубаво чхг!

# 692
Здравейте на всички ,аз също се включвам за да успокоя Лали,и при мен имаше зацапване и то не веднъж,но това според лекаря е нормално.Повече почивка и пазене ,всичко ще е наред ,не се притеснявай.

# 693
Паола, благодаря ти за моралната подкрепа. Не смея да отида на кръвен тест, но си направих уринен, днес 9-ти ден от трансфера, и ведната ми показа бледа втора черта, която веднага снимах. Това какво означава, защото при тестовете за овулация трябва да са еднакво наситени.

# 694
  • Пловдив
Моята черта на теста да бременност, направен преди датата, на която трябваше да ми дойде също беше много бледа. Ако си спазила всички изисквания за направата на теста, отчела си резултата на точната минута, означава положителен тест.  Peace Повтори го утре сутринта с първата урина и изчакай датата за кръвния тест. Спокойствие и само спокойствие, както казва Карлсон, който живее на покрива. Късмет и успех.  Hug

# 695
Разел, чертата се появи почти веднага, дори я снимах в рамките на тези 5 минути, но не знам, как да кача файла.

# 696
В допълнение на горното, тестът го направих към 15,00 часа, а преди това съм приемала доста течности. Но все пак ме притеснява не само кървенето, но и това, че чертата е бледа. 

# 697
  • Пловдив
Нормално е да е бледа, все пак трябва хормонът да достигне определени нива, за да позитивира силно изразена черта. Производителите на тестове за бременност рекламират, че тестовете им улавят и много ниски нива на ЧХГ и затова е бледа чертата, пък и щом си приемала доста течности......

Имаш ли поставят Прегнил преди процедурата, защото най-рано 7 дни след Прегнила трябва да се направи тест. Най-добре да се изчака 10 дни. Оф, нахлуват някакви спомени в главата ми и като се сетя редактирам. Още веднъж късмет и успех.  Hug

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 15:55 от razel_dazel

# 698
Лали не се притеснявай за бледата черта, на мен при чхг265 ,едвам се забелязваше втората чертичка,това беше като забременях с Божи, теста го правих на 14ден.и да допълня на 9 ден уринарният беше отрицателен,стискай бебоците и само се успокой .

# 699
  • Пазарджик
Лали, тихичко честито и тук Simple Smile Аз направих уринарен тест на 7 ден, после на 8-ми и после на 9-ти  Crazy Пърия беше с почти незабележима втора черта, при втория се виждаше по-силно, при третия още пи-силно, тоест вече и мъжът ми беше сигурен, че я вижда Laughing но определено си беше много по-бледа от контролната, което си е нормално...

# 700
Лали,
и от мен тихичко честито! Аз също не видях втора черта на 9-ти ден, а ЧХГ-то беше 180. След това вече не съм правила тестове. Моят лекар ми е казвал, че бременността започва от 68 ЧХГ, така че щом теста те е хванал имаш и повече. Не се тревожи, а отскочи до Писанец и след 3-4 часа ще знаеш със сигурност, че си бременна! Успех!

# 701
Лали,може да е бледа чертичката,но все пак я има ,така че всичко е наред.Вярата е много важна Simple Smile

# 702
Паола, благодаря ти за моралната подкрепа. Не смея да отида на кръвен тест, но си направих уринен, днес 9-ти ден от трансфера, и ведната ми показа бледа втора черта, която веднага снимах. Това какво означава, защото при тестовете за овулация трябва да са еднакво наситени.
Моята черта, на теста направен на 9-ти едва се виждаше. От мен едно тихичко честито и ще чакам с нетърпение резултата от кръвния. Аз имах леко кървене няколко дена преди да си направя теста, а чертата е нормално да е бледа, все пак е много рано, а уринарните тестове не са толкова чувствителни.

Последна редакция: вт, 07 фев 2012, 13:22 от plams

# 703
Силно стискам палци за EFP. Нашия ЗЕТ се отлага за няколко месеца, защото ме оперираха. Чакам с нетърпение да се възстановя и да започваме Simple Smile

# 704
Lali, тихичко ти честитам и аз! До теста не остна много време, така че скоро ще се затвърди положителния резултат Peace.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт