Прави ли някой ин витро в Селена? 2

• 48 890
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
Белоснежка  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 721
Важен е резултата момичета! Hug Явно Ставрев и Минев си имат различни схеми, но от бременните момичета виждаме, че и двете схеми действат  Wink, затова се заредете с търпение, защото скоро и нашия ред ще дойде за EFP preggo baby
Аз от утре започвам с Fraxyparin 0.4 и като чета от бременни момичета, май се слага 9 месеца  Crazy
 Лали, Белоснежка  newsm17

# 722
Лали,чакам те с нетърпение да кажеш хубавата новина Praynig.
Белоснежка,май и твоето розово кафяво зацапване ми намирисва на хубаво чхг Praynig.
Гига,повечето бременни им ги спират клексана /фраксипарина около 3-ти месец по мои наблюдения ако нямаш някакъв установен генетичен проблем ,ако обаче го имаш се боцкаш до края за да ти разрежда кръвта и да не се получи някоя тромба която да запуши пъпната връв .

# 723
Благодаря Пантерка, това последното за пъпната връв не го знаех  Hug

# 724
Момичета, първо с вас ще споделя хубавите вести. Ето ме и мен с моите 3 снежинки. На 12-ти ден от трансфера на замразени ембриони резултатът ми от бета ЧХГ е 707 и то благодарение на невероятния и уникален д-р Ставрев. Както вече писах, това ми е първи опит ин витро и не мога да ви кажа, колко неочаквано и необикновено е всичко това за мен. Пожелавам на всяка една от вас да види едно толкова високо ЧХГ на датата на своя тест. сега се моля да видим сърчица другия петък, когато см на преглед.  bouquet
Белоснежка,  Мише, здраво стиснати палчета от мен за утре. Моля се за вас. Praynig

# 725
Лали ,много се радвам за теб и за твоите снежинки ,всичко ще е наред и ще си една много щастлива мама Simple Smile

# 726
Честито Лали, получи най-прекрасната новина, радвай й се от сърце!
Приятни трепети до другия петък...

Браво на Д-р Ставрев!

# 727
Браво Лали. Искренно се радвам за теб.
страхотна новина. Heart Eyes

# 728
Страхотно ЧХГ Party. Дано всичко да се развива нормално Simple SmileSimple SmileSimple Smile.

# 729
мили момичета аз пак съм с бактерии. Отнова са се изолирали в секрета ми. Като ходих ми казаха,че имат давност 1 месец и докато направим стимулацията, и са изтекли.с дата04,01 бяха а з отидох на 07,02 и ми казаха че за 3 дни, но съжалявали и са изтекли. Трябвало нови и днес се оказа че пак са се изолирали бактерии. И сега ще почвам да се лекувам за 100000000000000000 път, а вече съм на 10 ден от както пия лекарствата преди трансфер: естрофем, климара и т.н. и сега всичко отива подяволите. Просто съм на ръба, казвам ви честно момичета. Направо това беше прекалено вече.

# 730
Ивче,напълно разбирам раздразнението ти,мила!И при мен в понеделника преди трансфера решиха, че трябва да повторим секретите, вече като бях пила един куп лекарства, та до четвъртъка ми беше излязла душата, докато разбера резултата. Но поне всичко се беше оказало наред, та нямаше проблем. Много е неприятно, но няма как, трябва да пребориш и това  Hug Hug Hug

Лали, ти си нашата гордост, бъдеща многодетна майка  Grinning  Hug Hug Hug

# 731
Здравейте, момичета  bouquet! Досега само следях темата, но май имам нужда да споделя и аз своята история. А кой друг би ме разбрал, ако не вие Simple Smile   Накратко историята ми е две извънматочни бременности и един неуспешен опит през ноември 2011. Останаха 3 ембриона и реших, че ще си ги прибера този цикъл. Да, ама не, както казват. На втори ден от цикъла започнах естрофема, климарата, всичко както се полага и на 6-ти бях на преглед при доктора. Оказа се, че имам полип и трябва да правим хистероскопия преди да продължим нататък. Сякаш ме удариха с мокър парцал. А така се надявах този цикъл да е моя...
Ето, споделих си болката, а сега искам да честитя на Лали с пожеланието да види най-хубавото сърчице/сърчица при следващия преглед, да пожелая успех на Белоснежка утре и на всички останали в най-скоро време да сбъднат главната си мечта   bouquet  bouquet  bouquet

# 732
Браво Лали, много ме зарадва, страхотна новина. Хайде сега протъркай крака, поведи колоната, че скоро да се наредят само положителни тестчета след твоя. И да ни поръсиш с прашец..., а за другия петък не се притеснявай, защото и тогава всичко ще е ок  Hug
Белоснежка утре очакваме и твоя положителен резултат  Praynig
Мише, кога е твоя тест? Blush
dafiti стискам палци, ще видиш че всичко ще си дойде на мястото, просто е трябвало да преминеш и през това изпитание  Hug
Момичета я ми кажете преди трансфер взима ли се отново микробиология и ако да, кой ден от цикъла? Също така дали е в същия цикъл на трансфера или предходния?

# 733
Лали, честито и тук, другият Петък ще видите сакчетата , и по следващата седмица сърчица. PeaceУспех.

# 734
giga82, микробиологията е с давност един месец. Може да се вземе и на предходен цикъл стига да се вместиш в този срок.
Лали, честито  Hug
Белоснежка  fingerscrossed за утре  Hug
dafiti, гадно е така като ти провалят плановете, но повярвай ми, по-добре да махнете сега полипа и после да направиш трансфер. Не пречи още сега на този цикъл да се махне и ако всичко е наред на другия да направиш ЗЕТ.

Общи условия

Активация на акаунт