Прави ли някой ин витро в Селена? 2

• 49 156
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Плодче какво стана мила.

# 181
  • Пловдив
Момичета всичко е наред. Пункцията мина без проблем, нямах проблем и с упойката, за разлика от лапароскопията. Пуснаха ме да си тръгна към 3-4 часа. За тези момичета които се самофинансират и се интересуват по кое време какво се плаща, ще пиша на лични. Днес чакам да се обадят да видим , колко яйцеклетки са се оплодили.   Hug

# 182
Момичета, стискам на всички Ви палци и се надявам от все сърце всичко да е както трябва  Hug

# 183
Плодче много се радвам, че всичко е минало по вада-аз си знаех де, че ще е така. Сега ти пожелавам да ти звъннат и да кажат, че сасе оплодили много яйцеклетки Simple Smile А за финансирането знаеш, че съм  заинтересована. Късмет мила като ти се обадят Hug

# 184
Здравейте,дами! Ние вече имаме дългоочакваната заповед от Фонда и след доста перипетии ще започнем стимулация този месец, дано всичко е наред. Искам да ви попитам - понеже ми казаха, че на втори ден от цикъла трябва да съм в клиниката сутринта до 10 часа, ако цикъла ми започне след обед или вечерно време, според вас на коя сутрин трябва да ида в клиниката? Rolling Eyes Извинявам се, ако е коментирано преди, просто не можах да намеря точна информация за това, а и вие бихте могли да ми кажете как процедират в нашата клиника. На мен ми е първи опит и имам доста въпросителни, които не ми дават мира  newsm78

# 185
Здравейте,дами! Ние вече имаме дългоочакваната заповед от Фонда и след доста перипетии ще започнем стимулация този месец, дано всичко е наред. Искам да ви попитам - понеже ми казаха, че на втори ден от цикъла трябва да съм в клиниката сутринта до 10 часа, ако цикъла ми започне след обед или вечерно време, според вас на коя сутрин трябва да ида в клиниката? Rolling Eyes Извинявам се, ако е коментирано преди, просто не можах да намеря точна информация за това, а и вие бихте могли да ми кажете как процедират в нашата клиника. На мен ми е първи опит и имам доста въпросителни, които не ми дават мира  newsm78
Здравей! Ако цикъла започне следобед се смята, че следващия ден е 1, т.е. ако ти дойде в сряда вечерта отиваш в петък. Успех на всички!

# 186
ами ако и дойде в петък? :r аз не се бях замисляла за това... явно досега съм си смятала дните неправилно  Crazy Blush

# 187
  • Пазарджик
ами ако и дойде в петък? - работят и събота и неделя, така че това не е никакъв проблем, ако трябва да я види док и нейният не е там, ще я види дежурният, а иначе рецептите са стандартни в общи линии и акушерките се справят чудесно Simple Smile
Успех  на всички!

# 188
Благодаря ви, момичета!Определено ми се разясниха нещата. И аз точно така си мислех че трябва да е, както го е написала plams, но се притеснявах да не би да закъснея, ако процедирам така и следващия ми въпрос щеше да е за събота и неделя но nanyna предварително е отговорила и за това, така съм спокойна вече, поне за това  Hug   bouquet
Ще помоля някоя от вас, която е била с къс протокол като моя - от 2 ден на цикъла, да ми пише на лични, ако не е проблем, за да не разводнявам темата, понеже имам доста притеснения и искам да се допитам до някой, който е минал по този път. Благодаря предварително  Hug
Успех на всички и много бебета за новата 2012 г.

# 189
Благодаря за разясненията  Hug Успех на всички!

# 190
Здравейте момичета!
И на нас след множество перипетии, лапароскопия и удължаване на заповедта, док ни даде зелена светлина.
Тъй като не съм от Пловдив и трябва да си организирам отсъствията от работа, имам няколко въпроса към преминалите това вече  Simple Smile
Като отида за кръв на втория ден /вероятно ще е събота, предвид дните след противозачатъчните/, веднага ли /същия ден/ казват каква е дозата на симулацията или това се случва на следващия ден. Следващия преглед /първия след началото на стимулацията/ долу горе след колко дни е? Тъй като ще се наложи да остана в Пловдив, от клиниката дават ли болничен за самата стимулация, тъй като знам, че се дава 30 дни след пункцията?

Благодаря и успех на чакащите  Simple Smile

# 191
Ив ,най после на старта Hug.Успех мила.
Малко ще ти е трудно да съчетаеш пътуване ,работа и стимулация.Болнични дават от първия ден на стимулацията.Дават постоянно болнични ,аз взех след пункцията 30 дни ,ама ако искаш  и 15 може .Ти си поискай от първия ден на стимулацията.
Мен на втори ден ми взеха кръв и си тръгнах.
На трети ден бях на преглед ,док написа на картона каква ще е дозата за 3 дни напред .От там отиваш при сестрите даваш картона ,понякога доста се чака  Grinning,и те боцкат и си тръгваш .Обаче има и опция да си вземеш инжекциите от клиниката и да си ги биеш ти в къщи ,в смисъл да не се налага да оставаш в града.Обаче ,най много за 2-3 дни ,защото прегледите са на 2-3 дни и за тях така или иначе трябва да отиваш в клиниката .
Следващия ти преглед е след мисля 2 дни ,док пак пише дозата за още 2 дни ,и така протича до края ,в този ред .
Дано съм обяснила разбираемо ,ако има нещо пиши пак .

# 192
Пантерче, много ти благодаря за инфото. Вярно най-сетне на старт, даже не ми се вярваше като каза док, че почваме...
Аз със сигурност ще остана в Пловдив за стимулацията, но понеже знам, че в началото след първата инжекция има един промеждутък от няколко дни, та затова питах как тук процедират, вероятно ще си взема инжекциите за първите дни, а после до края ще остана там.

Още веднъж благодаря, ти си нашето кадемче Simple Smile
И да се пазиш, ей  Grinning

# 193
Това за болничните и мен ме интересуваше и благодаря за разяснението, но искам да попитам дали се плаща нещо за тях, някъде май бях чела че взимат по 60 лв. на болничен, така ли е?Защото по принцип и моя гинеколог може да ми издава като си имам направление, ако се плаща в клиниката, по добре да си ги взимам от него. Rolling Eyes

# 194
  • Пазарджик
Мисля че, не се плаща за болничен след пункция и такъв след трансфер, защото той се издава за определената процедура и наложителната почивка след нея. Аз плащам по 60 лв. при продължаване на болничния за бременност/вторичен и тнт/, защото в селена бременността като цяло се води патологична и имат право да ти дадат 180 дни разделени на по 30 дни /горе-долу/, но за да ти ииздадаат такъв трябва да лежиш 3-4 дни при тях, за  да го оправдаят. Това с лежането е фиктивно, но  тези 60 лв. са за изследванията които назаначават Simple Smile  За стимулацията обаче не съм наясно, защото не ми е трябвал...
Успех Peace

Общи условия

Активация на акаунт