Прави ли някой ин витро в Селена? 2

• 49 123
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Велка, много съжалявам!  Hug Все си мислех, че тестът ти ще бъде положителен, защото имаш психилогическо предимство от това, че вече имаш едно детенце. Радвай се, че Бог ти е дал това малко съкровище, и вярвай, че пак ще станеш мама. Събери сили не само заради малкия човек, който се нуждае от обичта и грижите ти, но и в името на един успешен следващ опит. Знам, че каквото и да кажа, думите са излишни в този момент, но просто продължи смело напред. Simple Smile

# 676
Велка, замразени имаш ли ?
от този опит нямам замразени, бях много спокойна при този опит но явно и това не помогна явно годинките оказват влияние, Благодаря на бог че ме дари с прекрасен син, нищо че не ми позволи да стана за втори път мама. 4 опита и един ЗЕТ май стигат, просто няма да мога да събера пари за платен опит, пък и ако успея ще съм вече много стара LaughingСмела съм и продължавам на пред, само че посоката не е към клиники,и процедури , Насочвам цялата си енергия към отглеждането на моето слънчице Божидар,
Благодаря ви момичета, ще ви следя да знаете.

# 677
Велче, съжалявам....надявах се....

напрегръщай и нацелувай твоето слънце и въздух Божи

hug

# 678
  • Пловдив
velka.  Hug Знам, че думите са излишни в такъв момент.   Nature Partly Sunny

# 679
Велка много съжалявам мила,пращам ти една силна прегръдка като много добър приятел.

# 680
Велче  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 681
Благодаря ви момичета за прегръдките, стоплихте душата ми.

# 682
Velka, много съжалявам, че не се е получило! Hug Твоето малко съкровище ще те утеши в този неуспех, защото той наистина ви е Божият дар. От поста ти струи толкова уравновесеност и позитивизъм, а в същото време решителност и енергичност и то въпреки неуспеха. Възхищавам ти се! Жена като теб винаги ще намери най- правилният и щастлив път за себе си и своето семейство! Много прегръдки и от мен, мила Hug

# 683
Велка Hugсъжалявам !Имаш си една малка сладка утеха,гушкай я .А след време може пак да опиташ.Бъди силна !

# 684
Момичета, някоя от вас да е пациентка на д-р Минев и да е правила ЗЕТ при него? Искам да знам как практикува преди трансфера, на кой ден от цикъла ви вика за преглед, какви лекарства пиете и изследвания ви назначава? Ще се радвам, ако някоя от вас може да ми отговори.
Прегръщам ви и вярвам, че чакащите момичета ще успеят  Hug - те си знаят кой са  Heart Eyes

# 685
Момичета, днес, на 9-ти ден от трансфера, май приключвам с опита преди датата на теста, който е насрочен за четвъртък. Имам червено зацапване, боли ме кръстът. Само трябва да се обадя в клиниката, за да питам, дали да спирам лекарствата.

# 686
....От поста ти струи толкова уравновесеност и позитивизъм, а в същото време решителност и енергичност и то въпреки неуспеха. Възхищавам ти се! Жена като теб винаги ще намери най- правилният и щастлив път за себе си и своето семейство! ... Hug
И аз се присъединявам към този постинг!За пример си!  bouquet

# 687
Момичета, днес, на 9-ти ден от трансфера, май приключвам с опита преди датата на теста, който е насрочен за четвъртък. Имам червено зацапване, боли ме кръстът. Само трябва да се обадя в клиниката, за да питам, дали да спирам лекарствата.
Лали, успокой се, това, че имаш зацапване не означава обречен опит. Има много момичета, които са бременни и са кървели, може да е имплантация...ако след малко се включи Пантерка ще ти каже, че тя имаше зацапване ден преди да си направи теста, ако не се лъжа, а в последствие имаше още няколко пъти, но нейната принцеска расте и хубавее.
Ако искаш се обади, но никой няма да ти каже да спираш лекарствата, може да ти увеличат дозата или отново да включиш но-шпа.
Почивай си, лежи, и най важното мисли си, че твоето бебе расте в теб.
Мисля те, и да пишеш!

# 688
Иве, ама то е светлочервено това зацапване, а не кафеникаво, и ми намирисва на цикъл. Обадих се в клиниката и ми каза сестрата да спра клексана и аспирина, а утрогестана да го приемам орално. Другите лекарства засега да ги продължавам, макар да не виждам, кой знае какъв смисъл.

# 689
Иве, ама то е светлочервено това зацапване, а не кафеникаво, и ми намирисва на цикъл. Обадих се в клиниката и ми каза сестрата да спра клексана и аспирина, а утрогестана да го приемам орално. Другите лекарства засега да ги продължавам, макар да не виждам, кой знае какъв смисъл.

Пак нищо не означава че е червено, хубаво е че са ти казали за спреш клексана и аспирина - те нали разлеждат кръвта, а утрогестана се усвоява по добре през устата, когато има кървене, гледай само да лежиш, ставане само до тоалетна. Ще спре, ще видиш.

Общи условия

Активация на акаунт