ДЕКЕМВРИйската дружина първа бебка вече има

• 39 204
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Tonita, лекувай се, че е много гадно с тоя вирус....много е упорит....

Маринче, ето ти идея за бизнес докато си в майчинство...Ти внасяш, слагаш си надценката и продаваш...като гледам ще имаш сериозна клиентела Simple Smile

# 316
A_vagabоnd Аз вече знам какво ме чака, ама като си помисля, че всичко отначало.. ooooh! Тамън детето порасна, стана по-лесно, тя е вече доста самостоятелна, влязохме в ритъм и . . . . . всичко наново. Ох, един път да пораснат, да станат студентки, че да си отдъхнем и да си поживеем. Като оня виц: Кога започва истинският живот на човека? - "Като пораснат децата и му умре кучето".

Joy Бях му казала на мъжа ми един път: "Женим децата и лягаме да спим"  Joy

Тонитка , вземи някакви по-сериозни мерки от тия чайове , защо се мъчиш . Спрейче, капки няма как да навредят : Биопарокс или Тантум верде - второто е по-щадящо , но се става за носа ... От опит ти казвам ,че с Биопарокс в носа и гърлото до утре си 6 ....

Някой да знае дали се продават още таблетките на Чико за студена стерилизация ?

# 317
Радостче, честито начало на болничния!  Hug  Аз си мечтая за следващия понеделник, когато вече ще мога да си спя до късно и да мързелувам по цял ден. Само още 5 дни да изкарам...
gadamer то сигурно има доза истина в този виц, ама аз нямам търпение да ги усетя всички неща, свързани с грижите около бебето, дори и тежките. Просто не мога да повярвам, че наистина ще ми се случи толкова скоро и че ще си е мое бебе.... толкова дълго съм мечтала за това и сега ми изглежда нереално  Crazy

Иначе и аз гледах от тези еднократните гащи във Вис Виталис вчера ама ми се сториха смешни - те въобще не прилепват плътно, ами са едни само по края с ластици, а останалата материя свободно си стои като тези неща за косата които се слагат като се къпеш  Thinking
Ше търся и други, които поне да са по мен, че тия не виждам каква работа ще ми свършат толкова хлабави

# 318
A_vagabоnd, стискай зъби - то не останало 5 дена  Hug ... Иначе да малко е нереално това с появата на бебето . Особено първия път , когато не знаеш какво те очаква.  Hug . Ще е уморително и изтощително на моменти , но и много вълнуващо, прекрасно и истинско  Hug ....

А за тия гащи , някой ако е намерил хубава марка , да сподели - чудя се дали да взимам тях или да си купя евтини памучни гащи , които да изхвърля с чиста съвест след това , вместо да се мъча с тия ... хммм торби - не може и не трябва да са хлабави - трябва силно да прилепват , иначе ще си ходиш с кървава следа след теб  Rolling Eyes

# 319
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз пък точно днес говорих с една приятелка, която роди преди 5 месеца и я питах за тия еднократни гащи. Тя каза, че  е ползвала на Калпол, обаче е много недоволна - били прекалено тесни, дори най-големия размер и това много й пречило на шевовете. В крайна сметка не ги е използвала. Посъветва ме да си купя обикновени бабешки гащи, които да ползвам като еднократни - ползваш и хвърляш  Laughing Видях, че има и на други марки - Чико и др. и се чудя дали да поръчам пробно едни на Чико.

# 320
Здравейте!
Аз да се оплача...както си се радвах,че ще имам количка,снощи ми сервираха,че мааалко била счупена и полудях!!! #2gunfire До сега изпуснах няколко предложения за количка,защото нали си имаме.... И сега май ще си вземем Хаук.Поне ми беше любима преди да разбера,че уж ще ми подарят такава....Какво им разбира главата на моите свекъри откачаамм!!
Първо рамката е била малко за заваряване!!! Shocked Shocked Shocked Само си представете и второ какво според вас е зимен кош?Според тях порт бебето е зимния кош и забележете като го сложиш в количката е идеално било!!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Само дето количката няма изцяло легнало положение и коша виси на една страна-или краката или главата зависи как си изберем!!!!Бива бива смотана работа,ама не знам на къде повече! ooooh!

Честит рожден ден,Миме!  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 24 окт 2011, 12:43 от Shadows

# 321
Честит рожден ден на Мимето!

Онзи ден попаднах на един сайт и като разглеждах, видях, че доставят в Бг (най отдолу се вижда). Цените им са по-ниски в сравнение с другите испански сайтове. Продават и памперси ето линк: http://www.ebaby.es/panales.html

# 322
Здравейте  Hug
сега отворих темичката на ноемврийките и....те си раждат всеки ден!А да не говорим и че имат доста седмачета...живи и здрави да са им бебоците!Нас и нашите буби някой ни пази....дано поне още 2-3седмици да нямаме бебета!
За еднократните гащи не съм чувала положителни мнения от раждали.Вземаш 5 чифта гащи без дантелки и ластици на свивките и си готов Simple Smile аз поне така направих,та даже и онзи ден намерих един магазин до нас където не са по 7лв,а по 2,70! имах няколко чифта,но си взех още Simple Smile ползваш и хвърляш...така или иначе не се изпира кръвта лесно... newsm78 става ми гадно като си помисля какво ще е Sick

# 323
Честит рожден ден на Мимето!

Онзи ден попаднах на един сайт и като разглеждах, видях, че доставят в Бг (най отдолу се вижда). Цените им са по-ниски в сравнение с другите испански сайтове. Продават и памперси ето линк: http://www.ebaby.es/panales.html
Лара можеш ли да ми кажеш колко е доставката до БГ и има ли доставка до Мадрид?

# 324
  • София
Запис чак сега!
Представете си, че заради "лабораторна грешка" /так каза докторът/ щяха да ме сдупчат от инжекции! Изкараха ми преди 2седмици хемоглобин 93. По поръка на доки спрях витамините и желязото за 5 дни, за да пусна нова ПКК + феритин и желязо и да  прецени какви инжекции да почвам, за да усвоявам правилно желязото. Да, ама не - след 5-дневната "почивка" от хапове хемоглобина се оказва 130. Наложи се на следващия ден нова ПКК, при която резултатът беше същият. И изводът - грешно първо изследване!!! Shocked
Доволна съм, че все пак не се стигна до инжекции, но пък как може да се подведе човек!?!

Не мисля, че е лабораторна грешка. Ако искаш повтори пак същия номер и ще получиш същият резултат. След 5 дневна почивка от желязото, аз също имам хемоглобин +12 Simple Smile Мисля, че всеки кадърен доктор може да го обясни това.

# 325
Привет дами!
Честит рожден ден ,Мими!!!Желая само хубави емоции!
И аз през ноща не мога да спя...От 3-4 дена съм с ужасно главоболие...през деня ми минава и вечер в 22 като ме хване до сутринта... #Cussing out

# 326
  • София
Тонитка , вземи някакви по-сериозни мерки от тия чайове , защо се мъчиш . Спрейче, капки няма как да навредят : Биопарокс или Тантум верде - второто е по-щадящо , но се става за носа ... От опит ти казвам ,че с Биопарокс в носа и гърлото до утре си 6 ....
Radostche, мерси  Hug сега отивам да си купя Биопарокс и почвам, защото имам чувството, че ако днес не го пресека утре вече ще е много зле, чувствам като някаква вътрешна инфекция, отзад в носа  Cry
А какво мога да си взема за смучене за гърло, локално. Преди много ми помагаше стрепсилс, но сега знам че не може. Защото с тея лукчета  #Crazy писнаха ми вече пък и нищо не правят. КАто го изсмуча и пак си ме боли гърлото.

# 327
Radostche, мерси  Hug сега отивам да си купя Биопарокс и почвам, защото имам чувството, че ако днес не го пресека утре вече ще е много зле, чувствам като някаква вътрешна инфекция, отзад в носа  Cry
А какво мога да си взема за смучене за гърло, локално. Преди много ми помагаше стрепсилс, но сега знам че не може. Защото с тея лукчета  #Crazy писнаха ми вече пък и нищо не правят. КАто го изсмуча и пак си ме боли гърлото.

Нищо - Биопароксът е и за гърло и за нос ... Следвай инструкциите на листовката.  Hug . Взимай мерки , докато не си вдигнала Т  Hug. Ако чак държиш много да си смучеш нещо ти преоръчвам Прополки - така се казват ... Съдържат пчелен клей и са добри . Ефизолът също става за бременни ... Попитай в аптеката дали може да се комбинира или Биопароксът ти е достатъчен !  Hug

# 328

Tonita.80 на мен ми помагат ИСЛА касис,билкови са и веднага успокояват гърлото.Педито ги беше изписала на дъщеря ми един път и вече с тях се лекуваме-много добре действат на нашето семейство.

# 329
Запис чак сега!
Представете си, че заради "лабораторна грешка" /так каза докторът/ щяха да ме сдупчат от инжекции! Изкараха ми преди 2седмици хемоглобин 93. По поръка на доки спрях витамините и желязото за 5 дни, за да пусна нова ПКК + феритин и желязо и да  прецени какви инжекции да почвам, за да усвоявам правилно желязото. Да, ама не - след 5-дневната "почивка" от хапове хемоглобина се оказва 130. Наложи се на следващия ден нова ПКК, при която резултатът беше същият. И изводът - грешно първо изследване!!! Shocked
Доволна съм, че все пак не се стигна до инжекции, но пък как може да се подведе човек!?!

Не мисля, че е лабораторна грешка. Ако искаш повтори пак същия номер и ще получиш същият резултат. След 5 дневна почивка от желязото, аз също имам хемоглобин +12 Simple Smile Мисля, че всеки кадърен доктор може да го обясни това.

Нещо не схващам точно какво искаш да кажеш!?! Thinking Знам, че желязото се натрупва много бавно в организма, но пък разликата е повече от нормална в случая от 93 до 130!
Да не би сега като си продължавам старата "песен" /витамини+желязо/ и пак да го смъкна  newsm78!?!

Общи условия

Активация на акаунт