ДЕКЕМВРИйската дружина първа бебка вече има

• 39 213
  • 743
  •   2
Отговори
# 300
Маринче,

в Кауфланд правят промоции на Памперс доста често - 1 кашон от 99 памперса е 32 лв:)

# 301
Запис чак сега!
Представете си, че заради "лабораторна грешка" /так каза докторът/ щяха да ме сдупчат от инжекции! Изкараха ми преди 2седмици хемоглобин 93. По поръка на доки спрях витамините и желязото за 5 дни, за да пусна нова ПКК + феритин и желязо и да  прецени какви инжекции да почвам, за да усвоявам правилно желязото. Да, ама не - след 5-дневната "почивка" от хапове хемоглобина се оказва 130. Наложи се на следващия ден нова ПКК, при която резултатът беше същият. И изводът - грешно първо изследване!!! Shocked
Доволна съм, че все пак не се стигна до инжекции, но пък как може да се подведе човек!?!

# 302
Да в Кауфланд най-редовно има от скъпите марки памперси по някоя на промоция. И аз купувах от тук от пазара турски и съм си много доволна и пак смятам така да правя.

Дария, добре че лекаря ти е искал да се подсигури и е пуснал пак ПКК. А тези с лабораторната грешка са за  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 303
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile
Много бързо изписвате темите и не мога да смогна да ви чета Simple Smile Сега съм на страта тема.
От няколко дни съм с много силни контракции и болки, лежа си и не мърдам от легълцето. Изписаха ми Магнерот и Папаверин. Дано да се разминат нещата   Praynig . Вие как сте с контракциите ?
Хубав и усмихнт ден   bouquet

# 304
  • Варна
Добро утро! Закуска, кафе - кой каквото желае:

Мими,  newsm59! Лесно разждане и здраво бебенце   bouquet !

За Памперс имало някакви фалшиви, които почти не можели да се ползват. Имате ли идея как да ги различим  newsm78 ? Моя позната се беше оплакала, ще я питам. Аз се чудя какъв размер да взема, дали за новородено няма да са малки?
За съня - от няколко дни вечер се въртя до към 2ч сигурно и после на сутринта спя поне до 10ч (но мога и още) Така ми заминава деня.
Да питам - тези еднократни гащи за родилки само те ли се носят или върху тях се слага превръзка?
Лелеее, много е трудно с педиатрите във Варна  Sad Тъкмо харесам някоя и тя не приема повече пациенти. А исках някоя в квартала, но няма да я бъде.
Момичета, още седмица и влизаме в ноември. Някои от вас ще влязат в 9-я и ще започна да тръпна всеки път като влизам тук !

# 305
Маринче,

в Кауфланд правят промоции на Памперс доста често - 1 кашон от 99 памперса е 32 лв:)
Пак някаква промоция е ,ама май не се изказах правилно,че на мен 2-то пакета ми излязоха 24 лв Simple Smile т.е. 72(или 78 броя,забравих по колко са в пакет) излизат 12 лв...
Иначе е добър варианта с търговци ,които внасят от Турция,дори и с надценката,която си слагат идва много евтино,но като незнам в София къде има такива...Ще пращам майка ми до одрин редовно и това ще е Simple Smile Иначе исках да си взема Либеро,но нямат...Имаха Памперс,Хъджис и Пуфис,в този склад специално.и нямаха прах за пране.Продавача ме убеждаваше ,че с Ариел Сензитив няма да имам проблем,но реших да не рискувам.Ще съм със Сано .

# 306
Добро утро !
Миме   ura newsm59 Да си жива и здрава и много обичана   bouquet

Относно датата за секциото аз знам , че е хубаво човек да се роди на нечетна дата и в нечетен ден  Grinning ако успееме да го наместиме мойто секцио в такъв ден ще е добре , ако не успеем здраве да е , щото и без това не вярвам кой знае колко на тия неща

Тоя уикенд да ви се похваля се снабдихме и ние вече с почти всичко необходимо  newsm44 Голямо сглабяне падна на колички , въртележки , всичко си изпробвахме и за сега нямам оплаквания от покупките  Simple Smile

# 307
  • Отвъд алеята зад шкафа
tani4ka111   честити покупки. Зарадвай ни и нас като ги снимаш и ни ги покажеш  Wink

# 308
Браво Таничка, че сте почти готови вече! И аз ще чакам снимки  Crazy
Аз много исках вчера да шзема всичката нужна козметика от Вис Виталис, но явно в Неделя всичко е свършило - доста рафтове бяха полупразни и все ми казваха - елате през седмицата. На Мустела имаше общо 5-6 неща, та явно ще трябва втори тур да правя. И нощниците за болницата трябва да си взема + превръзки, подплънки и памперси и май май ще сме готови и ние.

Лелее.... не мога да си представя, че след месец и малко ще си имам едно малко бебе, което сигурно ще се чудя какво да го правя.... Опитвам се да представя как ще е и не мога, много е странно..

# 309
  • София
Честит рожден ден на Мими newsm59  party023  Party Time
Честити покупки на Таничка!Това са едни от най-сладките моменти в подготовката за бебето!
И аз мисля някой ден да се разходя до Вис Виталис на Стамболийски,дори само на оглед,че почти всичко си имам.
Днес бях на преглед.Казаха,че другата седмица ще ми пуснат кръвни изследвания.Това ,което ме изненада мнооого,че бебето се е обърнало с главата надолу.Изобщо не го очаквах,не съм усетила кога се е обърнала и няма да се учудя,ако на следващия преглед пак се обърне с дупето.Как го е направила това завъртане без да я усетя newsm78?Незнам за какво раждане да се настройвам вече Simple Smile Simple SmileТъкмо мислех за секциото,сега отново си мисля за естественото раждане.Ами каквото дойде.Към 2100гр тежи момата.

# 310
Добро утро Simple Smile . Днес ми е първи ден у дома и направо не спирам от сутринта да шетам .. Пера, гладя и сякаш най-накрая взе да ми влиза в главата какво ще ми се случи след по-малко то 2 месеца  Crazy Crazy Crazy

# 311
  • София
Добро утро! Спането много трудно при мен тия дни, по-точно заспиването. По предишната нощ заспах след 5:30  #Crazy, снощи след 4h. Дано не е тенденциозно, че много изнервящо така.

Вчера ходихме до Вис Виталиса на Стамболийски - повече ми хареса от този на Симеоновско. Не знам дали е по-голям, но по-зареден ми се стори със сигурност.

Отивам да се приготвя, ще ходя на обяд с една приятелка, после към Вита на консултация, да го видим малчо колко е порастнал, а и аз...

# 312
  • София
Добро утро. Днес ми е много кофти настроението, някаква апатия ме е обзела  Tired и вече трети ден гърлото ме боли и положението с носа ...също не е много ясно. Хомеопатични пия, лукчета смуча, чай с мед и лимон ...и нищо. Нищо не ми се прави, нито ми се излиза, нито ми се подрежда вкъщи ...  Sad
Оплаках ви се, малко по-леко ми стана.
Хубав ден на всички  Hug

# 313
  • Отвъд алеята зад шкафа
A_vagabоnd Аз вече знам какво ме чака, ама като си помисля, че всичко отначало.. ooooh! Тамън детето порасна, стана по-лесно, тя е вече доста самостоятелна, влязохме в ритъм и . . . . . всичко наново. Ох, един път да пораснат, да станат студентки, че да си отдъхнем и да си поживеем. Като оня виц: Кога започва истинският живот на човека? - "Като пораснат децата и му умре кучето".

# 314
здравейте момичета..
сънувах че таткото носи в кошче нашето бебе-то е русо със сини очи,а аз постоянно повтарям че искам да е чернокоса като него.. ooooh! а столчето в което я носи е едно отровно зелено-това което казах в събота че е най-грозно като цвят и няма да го купуваме..
като пазарувате от ДЖЪМБО гледайте внимателно-купихме в събота бодита(пак розови-хем не искам ама само този цвят имаше за момиче)и несесер с термометър,помпа за нос ,нокторезачка и тн..-отворих го в къщи и пише-Ако термометъра не работи-ИЗХВЪРЛЕТЕ ГО-не се сменя батерията-щях да падна от смях...Егати простотията!!
ааааа и еднократни гащи от ДМ но нещо може и да не съм преценила мярката-ей така грабнах Л амааааа...

Общи условия

Активация на акаунт