ДЕКЕМВРИйската дружина първа бебка вече има

• 39 225
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
  • Beyond the Frontiers
*Mishela*, за нормална бременност изследванията са 3, при рискова повече, при мен заради отрицателния резус фактор, т.е водя се рискова бременност са 4 и утре заедно с 45-дневния болничен ще ми ги пуснат + вагиналните изследвания. Но това е за удобство с едно ходене да е. Peace

# 286

Да почерпя по случай рождения ми ден днес!

# 287
Мимето* ,честит рожден ден!
Последните 4 дена все в 5 часа се ококорвам....а за напред как ли ще е !?
Бях питала,но никой нищо не каза,та пак да питам-някоя мама ползвала ли е памперси на Pufies или Helen Harper?

# 288
Последните 4 дена все в 5 часа се ококорвам....а за напред как ли ще е !?

Добро утро и от мен...

Аз съм от около две седмици така... Sad Най-ужасното е, че дори да легна в 1-2 сутринта, в 5.30-6 пак съм ококорена. Sad Не искам да те отчайвам, но с предната бременност се "преборих" с безсънието чаааак... с раждането. Само семейното началство е щастлив от цялата работа, че кяри топла закуска преди работа.  Laughing

Памперси Пуфис съм ползвала малко, не съм имала оплаквания, но по принцип ползваме Памперс. Хелън Харпър за първи път чувам.  Simple Smile

# 289
Добро утро, момичета!

Аз си спя по принцип, но днес малко по-рано се събудих...Пия кафенце и ще оправям малкия за градина...
Предния път използвах Pampers, Huggies и Pufies. Към Памперс развихме алергия, а от другите две марки съм много доволна....Сега ще заложа на Пуфис.
Другата марка за, която питаш ми е непозната.

# 290
Добро утро, мацки   bouquet!
Честит рожден ден, Мимето!   bouquet Много здраве, късмет и чудесно семейство ти пожелавам!
Мишела, само ще добавя нещо към коментарите на момичетата. При мен цикъла стана много по-безболезнен след раждането. Чувала съм за такава закономерност и в моя случай сработи! Дано и при теб е така! Simple Smile
Днес нямахме цирк преди тръгването за градина, чак не сме яда се зарадвам, ще видим до края на седмицата как ще е. След час се отправям към нефроложката да видим дали и кога ще ми назначи изследвания заради проблема с бъбрека. Ох, оказа се, че имам доста познати дето бременността им е причинила подобни проблеми и ми е малко по-спокойно. Въпреки всичко, всяка вечер, когато легна, си казвам- още 30гра за бебка изкарахме днес Simple Smile
Усмихнат ден на всички!  Hug

# 291
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро.

Честит Рожден Ден Мимето*    bouquet

# 292

Мимето*   bouquet Честит Рожден Ден!
За памперсите с каката ползвах Pampers сега пак съм решила да заложа на тях.
Смятам тези дни да отида вече да купя и козметиката за беба и шишета,че само това ми остана.Онзи ден от една аптека купих само душчето и за баня(за коса и тяло) на Мустела.Само не мога да реша за мазането след баня какво да е,защото каката в началото си я мажех с преварена мас,ама сега като се замисля има толкова много козметика та мисля,че този път ще заложа на някакво олио,а за кремчето за подсичане както и друг път съм казвала съм за Sudokrem.Шишета като за начало мисля да купя някакви съвсем обикновени за в болницата,а ако не се получат нещата с кърменето вече ще мислим варианти.Помпа си имам от каката ръчна на Avent.Превръзки този път мисля да си взема съвсем обикновени нощни,миналият път ми дадоха от аптеката някакви специално за бременни уж ама то по 3 пръста бяха дебели а супер къси  hahaha нареждах ги по две една след друга иначе не се получаваха нещата.

# 293
Добро утро!

Аз със щерката ползвах памперси само на Памперс и съм много доволна. Този път в началото пак на тях ще заложа и ще видя как ще сме с чурата, ако изпускат ще търсим и други варианти.

За мазането, предния път ползвах преварен зехтин в първите месеци, обаче сега ще взема някакво олио за мазане, че сигурно няма да ми се занимава да преварявам.

Превръзки ще си взема няколко бройки от тия специалните за раждали и 2 пакета нощни на Олуейс и от еднократните гащи, да не пращам за пране тоя път на мъжо. 

Миме, честит рожден ден!

# 294
Превръзки този път мисля да си взема съвсем обикновени нощни,миналият път ми дадоха от аптеката някакви специално за бременни уж ама то по 3 пръста бяха дебели а супер къси  hahaha нареждах ги по две една след друга иначе не се получаваха нещата.
Предишния път не съм ползвала превръзки за бременни, но сега си купих...Не знам, може би има значение марката, но сега си купих от Карфур и са огромни! Имам чувството, че няма бикини, които да ги поберат и мисля, че са дълги, колкото от опашката до пъпа Simple Smile

# 295
Аз си купих 2 пакета на Памперс от тези с памучното покритие,но ги взех размер от 3-6 кг,а не от 2-5...т.е. 2-ри номер...Незнам дали постъпих правилно,може да са й големи...ако е така ще купя други ,те пак ще влязат в употреба.Искам да ви споделя култовата разлика в цените обаче..и двата пакета ги купих от Одрин(не от промоция,а редовна цена) по 78 броя(или по 72 не помня) в пакет и ми струваха 30 лири(по 0,8=24 лв.).Снощи ходих до Фантастико да пазарувам за вечеря и случайно погледнах цената на 1 такъв пакет като нашия и беше 32 лв  Shocked Т.е. двато пакета щяха  да ми излезнат 64 лв от Б-я ,а от Турция са ми 24....Е това за мен не е нормално...Евала на майките ,които са отгледали вече по едно дете и са успели да се справят с безумните цени в Бг,защото съм убедена ,че това не важи само за пелените ,а за всичко останало !  smile3515

П.П. Честито на рожденичката,много здраве ти пожелавам,на теб ,на бебето,на таткото,въобще на всички ,които обичаш!Дано си много щастлива !   bouquet

# 296
Мими,честити празник!Бъди много обична и уважавана съпруга и майка!
Аз също ползвах пелени на Пмперс,само такива,и съм много доволна.Какво им се притеснявате толкова на тези чурчета Grinning.
АЗ пък на последък мисля само за раждане.Голяма паника ме обзема.Даже не съм купила повечето неща,като шишета, памперси,нощници,защото знам че приготвя ли ги и момента наближава.Но ко лото и да отлагам той ще дойде и май по-добре да се подготвям вече Embarassed

# 297
Добро утрооо.
Мими, честит празник!  bouquet

Маринче, в Метро същите памперси са също по 24 лв. А пък аз съм ги виждала и по под 20 лв тука, но турските. Wink И аз смятам тях да ползвам, мисля че ще остана доволна.

# 298
Аз също ползвах пелени на Пмперс,само такива,и съм много доволна.Какво им се притеснявате толкова на тези чурчета Grinning.
АЗ пък на последък мисля само за раждане.Голяма паника ме обзема.Даже не съм купила повечето неща,като шишета, памперси,нощници,защото знам че приготвя ли ги и момента наближава.Но ко лото и да отлагам той ще дойде и май по-добре да се подготвям вече Embarassed
За чурата се притеснявам, че на племенника нон стоп му изтърваха памперсите. Какви ли не видове ползваха и мъчиха и при всяко пишкане малкия беше мокър до раменцата.  Май не ги слагаха правилно или не нагласяха чурата както трябва.

И аз така отлагам постоянно с надеждата, че не наближава толкова много и всяка седмица отлагам да следващата покупките Crazy .

# 299
marinamihailova, така е наистина, затова аз си взимах от едни магазинчета на по-ниски цени от Турция внос, а разликата беше 9-10 лв. на пакет. Хъджис също. В България търговците искат да станат милионери за един ден, ама сега с тази криза как започнаха да свалят цени.  Peace
Мен също на моменти ме обзема паника, но се стягам, че иначе амо глупости ми в главата.„
За датата на раждане - той като и аз ще съм секцио - ща прочета повече, ще споделя после инфо.
Честит рожден ден, Мимиии! nbirthday

Общи условия

Активация на акаунт