ДЕКЕМВРИйската дружина първа бебка вече има

• 39 088
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Дими честито,много се зарадвах на това че сте добре и раждането е било леко !
Нека да е хубавица,
жизнерадостна умница,
цял живот да е щастлива,
грижи да не ви създава,
само радост да дарява
и момците да пленява!
newsm51

Егаси писах писах за емоциите си днес и накрая,ме изхвърли някаква грешка,дрън дрън тачи пляс!!!
днес пак направихме разходки по магазините с мъжо,май взе да му харесва да гледа бебешки неща,лошото му е че горкия незнае какво да гледа(не че аз съм спец.) само минава покрай тях,колички,креватчета и т.н. и казва;" Ами те са едни и същи" Mr. Green Аз пък гледам гледам всичко е много хубаво и сладко,но моята кошарка или количка трябва да е единствена и неповторима сякаш, не мога да се реша и да кажа;"Ето това е каквото търсех" И двамата сме гола вода  Laughing най накрая сигурно ще вземем най-смотаните ooooh!
Иначе докато ги разглеждахме,ме обзе мерак да родя на момента,страха ми изчезна мигновенно само при мисълта че ще имам едно малко човече което ще го обличам в тези красиви неща и го возя в незнайно каква но красива количка и т.н. Mr. Green  А иначе да не говорим че половината неща нямах и на идея за какво са....ужас ooooh!
И последната хрумка на мъжо е сега пък да ходим и до Димитровград, да разгледаме количките на пазара... Жули_Ивка,моля да се изкаже по тоя въпрос ако има наблюдения  Mr. Green
Айде стига толкова че ей сега пак ще ме изхвърли ...

Аааа и днес си занесох болничнияя на работа ще ми го ПлаТяТ  newsm44 newsm68

# 421
Кърмата като се замрази губи качествата си. Аз затова съм решила никакво замразяване. В хладилника може да издържи до 8 дена, това за мен е достатъчно.  Peace

Аз сготвих, хапнах и сега съм направо труп, всеедно съм била на маратон. Сега трябва да  полегна малко да събера сили за да мога да си взема душ. Незнам как ще я карам в деветия месец, ако сега съм така..... не ми се мисли.  ooooh!

# 422
  • USA
Честито на мама Диди да и е жива и здрава малката Йоана и само хубави мигове да имате заедно  bouquet
За плюшените играчки аз ги суша в сушилнята на джентъл и им няма нищо.Не пера само тези дето имат нещо музикално и не мога да ги разглобя Confused

# 423
Много благодаря на всички момичета за милите пожелания за рожденият ми ден!  Вие сте прекрасни.
Жули_Ивка, честита ти братовчедка. Да ресте жива, здрава и много послушна.
Момичета имам въпрос. Майка ми прави туршия със силицил, която й се получава много добре, та въпроса ми е мога ли да хапвам и аз от нея?
Мимето*, честит рожден ден! Да си жива и здрава!
Димитрина, честито! Дано всичко е наред, малката да наддава и да се приберете скоро.

# 424
Кърмата като се замрази губи качествата си. Аз затова съм решила никакво замразяване. В хладилника може да издържи до 8 дена, това за мен е достатъчно.  Peace

Аз сготвих, хапнах и сега съм направо труп, всеедно съм била на маратон. Сега трябва да  полегна малко да събера сили за да мога да си взема душ. Незнам как ще я карам в деветия месец, ако сега съм така..... не ми се мисли.  ooooh!

така си е , но в случая с малката Йоанка по-добре замръзена  кърма, отколкото АМ  Peace

# 425

ДОБРО УТРО

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 07:48 от m_hristova

# 426
Добро утро,дами!
m_hristova,мерси за кафенцето!И днес рано ставане  Simple Smile От както съм станала слушам детски песнички!Взеха да ми стават любими  smile3521 Какво мислите-ще припявате ли на бебешорите?

# 427
Добро утро.

Момичета забравих да ви благодаря за пожеланията за братовчедка ми. Мерси на всички   bouquet  bouquet  bouquet

Плюшените играчки дори и да са музикални ги бутам в пералнята, че не ми се занимава да ги пера на ръка, имам си достатъчно други грижи.

Стефи, за пазара тука мога да ти кажа само, че има едни представители на чиполино /само и изцяло на тази марка продават/. На моята дъщеря количката е от тях купувана и съм много доволна. Иначе има още една маса с колички, обаче те са някакви измислени марки. Вярно, че коликите са по-евтини, но качеството им е под съмнение. Това са количките по пазара. Има само 2 маси за бебешки колички.  Дано съм ви била полезна.

m_hristova, мерси за кафенцето. След тежка нощ на не спане имам нужда от него. 

# 428
  • Beyond the Frontiers
Добро утро,

Вчера и аз взех 45-дневния с 3 дена по-късно, мерки и теглилки - + 1 кило за 2 седмици, горе долу е добре. Момата, за съжаление нямаше как да измерим, само размера на главата и отговаря точно на 35 седмици, заела е предстартова позиция надолу с главата, така че нещата за сега са ок.

# 429
Добро утро, мацки! Hug
       Към момичетата с гъбичките вчера- аз до момента съм ги лекувала успешно с гинодактарин и полижинакс. При мен се размножават гадовете след прием на антибиотик.
      Ще взема май и аз да изпера днес плюшените играчки, че и без това оставих само 10-на тук- другите ги разпратих по баби и дядовци..
       Вчера нефролога ми каза, че ще следим бактериите със стерилна урина и ако пак се изолират заради проблема с бъбрека, ще се наложи да пия четвърти антибиотик. Сега съм го ударила яко на молитви, ще видим дали ще ми излезе късмета. Иначе ще ми дадат само по едно направление за изследване за 8-ми и 9-ти месец, но аз на своя глава ще си пускам всяка седмица може би. Искам да хвана инфекцията още в началото, за да не стигне до бебето и да предизвика раждане. Другата причина е, за да съм сигурна, че при едно естествено раждане няма да заразя бебето.
       Днес ще се отдам на мързелуване- имам си сготвено  Laughing  Хубав ден, момичета!

# 430
Добро утро!Аз снощи като съм заспала в 22:30 и днес станах в 8-  hahaha ей такова нещо не ми се беше случвало последните 7 месеца.

# 431
Добро утро!И аз тази нощ спах като къпана.колкото до гъбите,е не мога да ги излекувам трайно и това е #Cussing out #2gunfire

# 432
Добре дошла на малката Йоана!Да е много здравичка и силна,както и мама!!! Hug     Веднъж сестра ми изпра едно плюшено мяукащо коте и като изсъхна посреднощите не спря да мяука,та се наложи да го "оперираме" по спещност  Laughing    Завиждам ви че си ви гледат на ултразвук бебоците...аз се чудя тези американци как ще знаят едро ли е бебето,дребно ли е,как е пъпната връв...странно,но дано да си знаят работата.   Хайде стискайте до 9ти месец не остана... Simple Smile От тук нататък само шишкави бебенца в нашата твмичка  Hug

# 433
  • София
Момичета имам въпрос. Майка ми прави туршия със силицил, която й се получава много добре, та въпроса ми е мога ли да хапвам и аз от нея?
Каква е тази туршия със силицил.Аз правя с фиксовете на д-р Йоткер и това е химия,но си хапвам.

Аз също започнах да си мажа зърната с Гермастан.И миналия път него ползвах,дори след раждането.То тогава има повече нужда от него.Мила съм гърдите преди кърмене,въпреки че пише че не е опасно за бебета.

# 434
И аз пак съм с гъбички. Днес ще отивам при докторката да видим какво ще каже и какво ще ми изпише да ги лекувам, че след АБ се увеличиха и не се търпи.

Аз пък имам и друг проблем отдолу се чувствам поддута все едно всеки момент ще се пръсна и дори и болка имам, днес и за това ще питам. Някоя имала ли го е този проблем и дали е от гъбите?  newsm78 Много ми е странно, никога не ми е било така.

До колкото знам го слагат да не се разваля туршията. Сега повечето ги правят с фиксове, но си има и традиционалисти, които си слагат силицил. Аз с Ива докато бях бременна погълнах доста такава и нищо ми нямаше, но не съм експерт.

Общи условия

Активация на акаунт