ДЕКЕМВРИйската дружина първа бебка вече има

• 39 088
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
self_control И аз ще чакам с нетърпение да споделиш за МД  Peace

Мами да ви се оплача каква глупост направих.Пуснах пералня снощи тя взе че заби нещо и прането остана леко накиснато цял ден.Днес се прибирам пускам я и хоп всичко и е ок.Това добре обаче вътре една лилава ризза на мъжо чисто нова и една моя рокля черна и като са стояли накиснати едно до друго роклята е пуснала и е направила ризата на черни петна  ooooh!  Whistling  ooooh!  Whistling Какво да правя сега направо незнам  newsm78  newsm78  newsm78 Пуснах един път само с вениш и с цветоулавящи кърпички нооооо ефекта е НУЛЕВ
Направо ми иде да ида да се  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire Направо съм в лека лудост  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out

# 406
  • София
Ми мими, да си на 18 да не знаеш, че черно с цветно не се пере  Naughty.
И да се ядосваш и да не се, оправия за проблемът ти няма.

Хвърляй ризата в кофата за боклук, че поне да не я гледаш да се сещаш какво си направила.

# 407
Благодаря за пожеланията, дано да й се сбъднат.
Теди, за сега сме в болница, предполагам че още седмица ще е там и след това ще я изпратят в Дом за медико-социални грижи, за да наддаде.
За миг не допускам да ме връхлитат лоши мисли, все си казвам, че всичко ще е наред и Йоанка ще е много здрава и ще си се приберем вкъщи скоро.
Кърма - за моя изненада имам, не знам как стана, но момичето с което бях в родилното ми каза да ям сурови ядки и май от тях имам доста кърма. Също така пия и много вода, защото се чувствам много жадна. Много ми е тегаво, че трябва да изхвърлям кърмата, но така ме посъветваха в отделението.
За раждането- си родих нормално без да ми слагат окситоцин, защото се сърдили когато вадили преждевременно бебетата!? Не можах да го схвана това като ми го казаха, но ви предавам точно думите, които ми казаха. Иначе самото раждане мина много бързо, докато ми спукаха водите и ме понесаха към магарето и там работата беше свършена за има няма 4 напъна, но все пак бебето беше малко, и още напън за плацентата и бях готова. Малко се бях изплашила, защото с мен раждаха още две жени, едната викаше безумно, и като взеха да се позасилват болките си мислех, че съм едва на половината, защото не ме болеше чак толкова да викам толкова силно, каато нея, но докторката дайде направи си прегледа и вика "Хайде, ти си на ред" и вече ви казах как се развиха нещата на там, но в този момент най ме беше страх за бебето, но след като изплака както си му е реда се поуспокоих, защото докторката през цялото време чупеше устни и викаше "много е малко бебето", с две думи си я беше отписала. Иначе останах много доволна от акушерката Добрева, много мила жена.

# 408
  • Бургас
dimitrina8405 , сега видях че си от Поморие. В коя болница ражда ?
Ако искаш заповядай в нашата бургаска темичка
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=618103.msg20062896;topicseen#new

# 409
Честито на щастливата мама!Жива и здрава да е адашката! Hug
Тъкмо писах днес,че си нямаме бебета и то....я стискайте тия кълки,че ще ви бия! Naughty аз от миналата седмица все си лежа и излизам за по макс 2часа на разходка...е в повечето случаи с колата,но пак е разнообразие.Лежа и гледам телевизия,папкам и най-много спинкам хахаха а като се качих на кантара преди малко... Rolling Eyes
Започнахте ли да си мажете зърната?

# 410
dimitrina8405 честита дъщеричка, да ти е жива и здрава и много да те радва   bouquet

Мимето* честит рожден ден   bouquet

Момичета аз малко извън темата да попитам, някой прал ли е плюшени играчки и дали след това мога да ги пусна в сушилнята. Не се притеснявам за играчките, а да не стане нещо със сушилнята.

# 411
Момичета аз малко извън темата да попитам, някой прал ли е плюшени играчки и дали след това мога да ги пусна в сушилнята. Не се притеснявам за играчките, а да не стане нещо със сушилнята.
Аз ги пера най-редовно, обаче и мен ме е страх да ги пускам в сушилнята и ги суша на простора. Ще се радвам и аз ако някоя сподели дали е пускала в сушилня.

# 412
То малко късно стана за простора, аз докато се сетя .... и лятото свърши Simple Smile

# 413
Изпери ги сутринта и там където отоплявате ги разпръсни, до вечерта ще са готови  Wink . Аз през зимата така правя, че с малката много се цапат и искат редовно пране.

# 414
  • София
Като заговорихте за сушене, да ви питам може ли да ми препоръчате от личен опит сушилня, задължително енергиен клас А до към 1000-1200 лв.? Четох темата за сушилните във форума, ама много стара тая тема.

# 415
Честито за малката Йоана. Да е жива и здрава и бързо да се гъшка и суче от мама.
Защо не си съхраняваш кърмата. Не я хвърляй.

Аз да ви се похваля - моя бебок май си зае поза с глава надолу. От 3дни не се е местил. Дано да си е намерил удобно местенце и да е готов за излизането:)

# 416
Дидка, моята сушилня е Привилег, немска е, но не е клас А, ами е Б. Когато избирахме нямаше клас А никъде, но и не ми се е вдигнал много разхода на тока. Аз съм много доволна.

Димитрина, много положителен разказ, радвам се че всичко е минало лесно и бързо. Ама наистина защо са те посъветвали да изхвърляш кърмата?

# 417
Димитрина, честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава, и много скоро да сте си вкъщи  newsm51

# 418
честито на мъничката Йоана, да расте жива и здрава и да радва тати и мама   newsm51  
Дано да се оправя по-бързо  Praynig
Димитрина, а защо не си съхраняваш кърмата във фризер или камера, тя е по-ценна и от злато сега за малката?Изумявам се от доктори просто  ooooh!

Мимето, честит рожден ден

Моята пералня е заедно със сушилня, рядко я пускам, но пък сега всичките дрехи на беб изпрах и изсуших в сушилнята- марката е INDEZIT

IoannaD  аз започнах да си мажа зърната с гармастан, купих първа лансинох, но зърната започнаха да ме сърбят и го изхвърлих.Мисля живот и здраве като започна да кърмя да го спра, знам ли  newsm78 нали се отмивал, пък ще ме е страх да не би да не съм го измила както трябва  Grinning

mim_pl не че пране цветно с черно не се пере, а защото е стояло цял ден киснато, затова е пуснало прането, аз пера мешано-цветно с черно и никога не съм прецаквала нито една дреха.Хвърляй ризата, нищо не може да се направи  Peace

Вече много ми тежи, направо ми идва да се гръмна, не мога да ходя, ходя ли малко по-дълго време и после цял ден ме болят ужасно силно костите, те и без това си ме болят де, но имам чувството, че съм атрофирала вече...ох...оплаках се

Hug Hug Hug от мен и лека нощ

# 419
  • София
Там е работата, че от всичко изчетено за тия сушилни, разхода го дават два пъти по-нисък за клас А. На мен честно казано не ми е проблем и да е Б, чак толкова едва ли ще се отрази, обаче моя приятел упорства за клас А. Мерси за отговорите, момичета.  newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт