ДЕКЕМВРИйската дружина първа бебка вече има

• 39 107
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
Гледам, че заглавието е сменено. Но на нас това реално това ни е второ бебче  newsm78

# 391
dimitrina8405, честита радост!  bouquet   Да наддава бързо и да не тревожи мама! Hug Не можах да се ориентирам от поста ти дали сте се прибрали вкъщи, но звучиш оптимистично и се надявам всичко да е наред! Praynig
Що се отнася до tionagb - и аз не съм я засичала тук. Виждам я от време на време да публикува разни неща по стената си из фейса, но не смея да питам нищичко. Неудобно ми е. Още повече, че веднъж беше написала нещо от типа "Моля ви, престанете да ме питате как съм! Не съм добре, доволни ли сте?"... Дано скоро има вести и от нея! Praynig
Гледам, че заглавието е сменено. Но на нас това реално това ни е второ бебче  newsm78
Именно заради това съм написала "първа бебка" - защото ни е дама. Peace

# 392
Димитрина ,ако ти се говори разбира се - секцио или естествено раждане...Как се чувстваш...как мина въобще Hug но само ако ти се казва! Heart Eyes Peace  bouquet

# 393
dimitrina8405 да ти е жива и здрава малката принцеса и Господ да я пази!  bouquet  bouquet  bouquet

mim_pl  аз също ще раждам в Майчин дом. Записах се на отворени врати за 22.11, после ще разказвам как е.

Аз също ще съм в Майчин дом. Опитах да се запиша за отворени врати, но всичко вече беше запълнено  Shocked Много ще съм благодарна ако споделиш после как е Simple Smile

# 394
  • София
Bubsi123 задължително ще споделя всички подробности. А с теб май ще раждаме и при един лекар. Дяволов?

# 395
Димитрина, честита мома! Бързо да наддава и да преодолява трудностите.

Оххх момичета нямам отърваване от тия гъби. Днес ходих за резултати от микробиология и пак 10^5 това си е вечния резултат /от началото до сега, след сума лечения/. Доктора намекна за секцио при това положение, а аз не искаммммммм Sad(( много ми е тъжно и сдухано. От днес ще съм на Клотримазол вагинални.

Добре де, защо не пробваш при друг лекар  в друга лаборатория? Просто контролно.

Тия резултати ги показва лабораторията в ДКЦ-то, Кандиларов и още една лаборатория. Може би наистина в лекаря ми е проблема. Бях два пъти на Макмирор и сега пак искаше да ми го изписва, а то се вижда, че резултат няма. И време няма Sad

И на Гиназол съм била.

# 396
Димитрина честита ти дъщеричка ...пожелавам ти да е жива и здрава и да расте бързо и безпроблемно   bouquet Hug

Зелено човече много благодаря за статията , беше ми много полезна   bouquet

# 397
   bouquet  bouquet  bouquet Димитрина,честито бебе! Бързо наддаване,жива и здрава да е и само хубави моменти от тук нататък!!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 398
Честито детенце на Димитрина! Да е жива и здрава за гордост на тате и мама!

# 399
Bubsi123 задължително ще споделя всички подробности. А с теб май ще раждаме и при един лекар. Дяволов?

Да Simple Smile  И аз съм при Дяволов Simple Smile

# 400
Честито Димитрина  Hug. Стискам палци скоро да сте си у дома   bouquet.

Аз днес си взех болничния, пуснаха ми и последните изследвания кръв и урина. И ние сме с пулс 145 Simple Smile Също така и две жени, които не бяха бременни се опитаха да ме прередят  Shocked А вчера на изборите и една минута не съм чакала, веднага една жена ме видя и каза да взлиам направо и така "прередих" поне 15 човека... Днес в банката пък охраната веднага ми предложи столче. Абе сещат се хората, с изключение пред АГ кабинета  Rolling Eyes

Момичета колкото повече наближава момента, толкова по-спокойна се чувствам.... странна работа  Thinking и все повече ми се хапва шоколад. Последната седмица всеки ден изяждам по един, в момента дори хапвам тоблерон  Blush

Някой може ли да каже името на у-щето за бременни в Мола на цариградско, или да даде линк с някаква информация. Ще съм много благодарна   bouquet

Последна редакция: пн, 24 окт 2011, 20:26 от Lilly27

# 401
Да е живо и здраво бебенцето! На мен днес ми казаха, че се обърнало седалищно. По принцип аз ще съм секцио, независимо от позата, но в този случай тръгвали по- рано. Трябва поне 3 седмици още да устискам. А вчера на изборите чаках 30 минути и никой от отпредстоящите макар, че ме видяха не ме пуснаха.

# 402
Честито Димитрина  Hug. Стискам палци скоро да сте си у дома   bouquet.

Аз днес си взех болничния, пуснаха ми и последните изследвания кръв и урина. И ние сме с пулс 145 Simple Smile Също така и две жени, които не бяха бременни се опитаха да ме прередят  Shocked А вчера на изборите и една минута не съм чакала, веднага една жена ме видя и каза да взлиам направо и така "прередих" поне 15 човека... Днес в банката пък охраната веднага ми предложи столче. Абе сещат се хората, с изключение пред АГ кабинета  Rolling Eyes

Момичета колкото повече наближава момента, толкова по-спокойна се чувствам.... странна работа  Thinking и все повече ми се хапва шоколад. Последната седмица всеки ден изяждам по един, в момента дори хапвам тоблерон  Blush

Някой може ли да каже името на у-щето за бременни в Мола на цариградско, или да даде линк с някаква информация. Ще съм много благодарна   bouquet

Ако става в-с за лекциите, които са във вторник и петък от 10и30, организатор е списание 9 месеца. Аз ходя и мога да кажа, че са интересни.  Имах линк с програмата от az-jenata.bg но сега не може да се отвори. Странно сутринта я гледах.

# 403
  • София
Димитринка, да ви е жива и здрава малката госпожица и само усмивки да ви носи!  newsm51

На Мимето честит рожден ден!  newsm67

Бубси, при Илиева ходя, както се оказва, Кара Мел също.  Grinning МНого съм доволна, вече няколко години ходя при нея и живи и здрави при нея ще раждам. Днес на консултацията само добри новини, бебко си е наред, за 20 дни е наддал с 800 грама  #Crazy и тежи 1900гр. в момента.  Heart Eyes От сега нататък започвам да ходя на две седмици, другия път и 45-дневния ще си взема. Само дето аз съм качила около 7 кг. за месец и половина  newsm09, което от началото до сега прави +11  и хич не ми се нрави, мисля да огранича малко сладките работи, пък да видим....

# 404
Lilly27   Училището за бременни в мола на Цариградско се казва Моето дете.Сайта им е www.moetodete.bg Провежда се всяка втора и четвърта сряда от месеца,т.е. следващия път е сега в сряда на 26-ти.Ако дойдеш -ще се видим  Grinning Правят го долу на етажа на Карфур,точно срещу асансьорите.

Общи условия

Активация на акаунт