Отговори
# 135
Аз нарочно питах, тъй като ми казаха, че плацентата ми е ниско и трябва да се следи и реших да задам нормален въпрос и незнам как разбраха, че плацентата ми е там където трябва след като не ме гледаха с вагинален ехограф... Simple Smile. И другият месец пак като отида пак ще са циркове като почна да си прося и кръвните изследвания.

Мене отгоре ме гледа като ми каза, защо да е с вагинален? Ти вече си в голяма седмица..
Ако си имаш проблеми с доктора по ЗК, сменяй го с едно ново направление от ЛЛ  Peace

# 136
  • Бургас
Да, не е нужно да те гледат с вагинален, за да установят плацентата. Моята плацента беше предна, установена с 2д и потвърдена в 19 седмица на 4д. Не бях чувала до сега да е проблем, Душепеев не се впечатли от това. Оперира ме без проблем и то за минимално време и без последствия /кръвопреливане и т.н./ Да не се бъркаш с плацента превия, там вече се води патологична бременност и операцията е по-тежка, почти винаги се нуждае и от преливане на кръв. Но предната плацента има, макар и малък шанс да слезе до плацента превия, затова е хубаво да се следи. Но дори и да не следиш, влизайки да важдаш те те гледат на видеозон и там се вижда.

# 137
Здравейте бургаски мамчета  Hug  bouquet
Хайде и аз се записвам да ви следя.Ние очакваме първото си бебче в началото на м.Декември Simple Smile

# 138
italianomafioto- добре дошла сред нас  newsm44. Как мислиш да раждаш - нормалко или секцио и при кого, в коя болница. Кой ти води ЖК? Извинявай, че те засипвам с въпроси, но така ще се опознаем. Simple Smile

# 139
  • Където морето целува небето...
Добре дошла italianomafioto. Леки последни седмици ти пожелавам.
Сабинка и моята плацента е гледана и двата пъти с коремен ехограф. На 2Д и на 3Д. На 4Д-то непомня да сме я гледали.

Момичета интересува ме срещали ли сте някъде в Бургас продукти на Wallaboo. Иска ми се да видя някои неща наживо за да си направя сметката дали да поръчвам.
Алекса гледам в "Касида", "Пакостник", "Штъркел" и подобни. В "Кикиморско царство" най-вече следя количките, че имат най-богат избор. Има и един сайт на български производител за кошари и там следя. Общо взето повечето неща ги има и тук, но на по-високи цени. Чакам да ги намалят в сайтовете и ако ми харесват наживо мисля да поръчвам. Сигуно звуча като някоя баба от опашка в Кауфланд, ама няма какво да правя цял ден и все бебешки неща разглеждам в нета. Даже в списъкът ми повечето неща са си направо с марки и цени. Мисля да купуваме постепенно, че на куп ще ни дойде много, като се има в предвид, че ще взема много малко неща от познати.

Танчето обаче все първа скача с въпросите  Simple Smile Heart Eyes

# 140
Мерси момичета - значи може и да е видяла нещо Simple Smile. Леле като ви чета от колко рано търсите неща за бебоците  newsm78 да почна и аз ли? Ама мъжо ще се побърка съвсем - сватбата, сега бебето  Joy. Като ме види пред лаптопа и лошо му става, а и гобленчета за бебка си харесвам и започвам да шия.

# 141
Здравейте момичета  Hug Днес пак гледах да си полежавам повечко, но така съм се хем сдухала, хем издухала..., абе луда работа.
NIA.M и аз незнам има ли ми нещо или ми няма, всъщност си имам пак опалесценция в урината, кръвните ми изследвания слава богу са добре, но за всеки случай док. ми изписа да си пия протеинови шейкове, Patilanka беше споменала , че нейният доктор и бил предписал за всеки случай да си направи количество белтък в урината, е аз си направих и беше малко над горна граница, моят док иска да го следим стриктно, тъй като белтъкът не  е никак безопасен, в смисъл следи се кръвно, чернодробни ензими и такави ми ти работи, днес пак направих доста изследвания, за щастие засега удържаме фронта  Wink Вчера се бях притеснила , тъй като освен белтък в урината имаше и кръв (eритроцити), шашнах се, веднага говорихме с док и той ми каза, че най-вероятно е имало лека криза, която аз не съм усетила и днес да пусна отново,според него няма да има вече, ами така и стана, но аз за всеки случай смятам да си отида на нефролог да си погледне и мен и резултатите от изследнанията, сега чакам да излезе третата ми урокултура и количество белтък в урината. И такаааа, ще я видим тази работа, множко сме и си понатежаваме доста явно вече  Laughing
Момичата като ви чета, вече сте започнали да пазарите за бебоците, аз не смея още, дай боже всичко да е окей, списъците с точните неща ще си ги направя, пък да пазарят моите хора в последния момент  Wink А така ме сърбят ръцете , вчера разгледждах в американския е-вау, едни шапчици, чорапки, бодинца на любима марка и аха да ги поръчам за къдем, но си викам да поизчакам още малко...
Таничка, има ли я и тази?  Grinning Бебка може да е бебчо, абе здраве да е само... всичко да е окей Wink
Утре съм на ЖК при Бояджиев, никога не съм ходила при него и ми е едно такова свито, дано да е точен, ще си копирам всички изследвания, защото предполагам ,че ще ги иска, а аз пък от своя страна ще му поискам направление за изследнията за хепатит, спин , кръвна група и т.н, че давността на моите изтича този месец.А след като ми излязат резултатите от изследванията на урината , бегом при нефролог...
Ама и аз се разписах.....

# 142
  • Където морето целува небето...
Еее гобленчета, супер, ама аз съм с две леви  Whistling. Аз разглеждам само и набелязвам. Купила съм само Комплект за добро начало на Авент. Като сметна, че спестих от него 40 лв. как да не следя за другии промоции. При още няколко такива покупки ще съм си избила кошарата примерно. Следя по-скъпи неща, които да дойдат на цена на по-евтините марки.
Танче мн странно това с пола, но нали и Крис беше писала за три потвърждения и накрая изненада. Ние уж имадве потвърждения за пишка, но за всеки случай имаме и две имена. За дрехи - аз гледам бяло, бежово и зелено. Другите цветове не ми допадат особенно много. Количката ще е или черна или бежова, тъй че може и да ни изненадва.

# 143
И мен на последния преглед ме гледаха и с вагинален, защото шийката на матката не се виждаше добре, а нейната дължина е важен параметър.

# 144
  • Бургас
И мен на последния преглед ме гледаха и с вагинален, защото шийката на матката не се виждаше добре, а нейната дължина е важен параметър.

Шийката на матката се вижда хубаво с коремен, ако е пълен пикочния мехур. Ако не е пълен, се гледа с вагинален.  Peace

# 145
Аз тогава не можах да устискам и 10 мин преди да вляза на прегледа ходих до WC  Rolling Eyes

# 146
Paloma negra, количката ми изглежда супер! Честито! Дай малко повече инфо за нея или точен модел, за да я разгледам - размери, кошове, какво има в комплекта, дръжката върти ли се или кошовете, тежест, цена и т.н.
Giqito, драсни как си - прочетох малко в друга тема с какво се занимаваш в момента - стискам палци скоро да си на 6, за да ти е спокойно и да мислиш само за бебето!!! Praynig
anichka.bs, можеш ли да ми кажеш ориентировъчна сума за доставка на количка от Германия до България?
Танче, направо ме притесни с тези вариации за пол #Crazy Моето майче е толкова въодушевено, че за първи път ще става баба и е купила и златни обеци за бъдещата си внучка. Ако се роди момченце дали ще му ходят?! Mr. Green
Мисля от заведенията за срещичка да изключа пицария Зорница - днес бях там за час и половина/късния следобяд/. Зала за непушачи не видях. Вмирисах се цялата. Хапнах едни спагети, а като се прибрах ми стана лошо и си върнах порцията в двете нули. После пък ми се разстроиха червата... Sick Не знам на какво попаднах, ама явно нещо в съставките не е било особено прясно. Е, ако все пак ви допада - аз мога и салатка да си поръчам, та поне се надявам да преценя доколко пресни са зеленчуците в нея, па макар и бъкани с нитрати! Wink

Момичета, успех с прегледите и да пишете! Добре дошли на новите попълнения! Бъдете здрави всички и дано само приятни новини четем в Бургаската ни темичка!

# 147
Здравейте момичета, минах при Попов Simple Smile започвам с най-интересното за мене- днес видях с очите си какъв е полът.. еми мацка ще е, няма как  newsm18
Просто то се виждаше съвсем ясно, но докторът усети, че се надявах да видя пишленце и се усмихна и ми вика, че има време да ни изненада.. затова пак няма да каже нищо на 100%  Crazy  На 4Д ми казаха 100% момиче, така че това е..  и за щастие свиквах с мисълта и й се радвам  Grinning
Пита ме дали са ми подути глезените на краката- казвам не, а той- събуй ботушите да видя аз ..  Crazy и аз събувам кво да правя - много лек  Laughing това с проверяването го правеше и лятото, ама със сандали беше лесно- а сега   search

В 25 седмица и 2 дни съм- това е 6 месец нали, мамчета? Не мога да ги оправя тези календарни и лунарни и незнам какви месеци!!  иначе общо взето това е- желязо ще си продължавам да пия, та дано се вдигне. Написа ми, ако си стои така нивото, да си направя изледвания за таласемия, но ние и двамата с мъжа ми сме си правили преди няколко години и всичко беше ок.
От килограмите съм доволна в общи линии, но май на различните кантари, различно ми отчитат.. важното е, че беба си върви нормално според седмицата Simple Smile

Женка, какви за тези протеинови шейкове? А това изследване - "количество белтък в урината" не го ли пише като пуснеш обикновена урина или е отделно?

# 148
alexa, честита ти девойка!!! Имаш ли още надежди за младеш или спря да го мислиш като вариант?

# 149
alexa, честита ти девойка!!! Имаш ли още надежди за младеш или спря да го мислиш като вариант?

Мерсиииииии  Hug  Ами, те всички покрай мен знаеха, че искам мъж и вярвах, че ще е така на 100%  Crazy  и сега като им кажа, почват да ми разправят как "една приятелка й казвали 9 месеца, че ще е едно, пък се родило друго.. ",  кой лекар как объркал пол и т.н.
Само заради тези приказки си оставям някаква малка вероятност да ни изненада, но както вече писах - днес видях с очите си "чертичката" отдолу  Laughing  Да е жива и здрава малката принцеска- вече й говоря и по име  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт