Отговори
# 450
Благодаря ти, Танче Simple Smile

Сузито, Януари - на мене всичко дадено ми е от едно място за щастие, няма да имам вашия проблем   Laughing но първото, което се сетих е - като дойде време да им ги връщате, поканете ги у вас, съберете всичко дадено накуп и да си ги познават  Crazy

# 451
  • Бургас
A, JENKA,ти направо ме хвърли в дълбок размисъл,значи като ми порасне корема ще опира във волана,като дам седалката назад няма да стигам педалите newsm78аууу,ужас,това не може да се случи и в най-големия ми кошмар,че кво ще правя без кола????

Крис, предната бременост карах до последния ден буквално, без да ми пречи корема. Сега от 6-я месец ми пречи- опира ми се в краката и немога хубаво да натискам педалите, но не се опира във волана.  Peace

# 452
но първото, което се сетих е - като дойде време да им ги връщате, поканете ги у вас, съберете всичко дадено накуп и да си ги познават  Crazy

Е, това ще да е кофти шегичка... и току виж настане бой за ританки Joy

# 453
А да ви питам как слагате колана, че да не пречи на коремчето?   Thinking
На мен пък ми казват, че е хубаво да спра да карам да не се стресна от нещо... аз много не вярвам на такива неща ама... Shocked

# 454
Аз не слагам колан вече. Страх ме е.

# 455
Аз не слагам колан вече. Страх ме е.

И аз не слагам колан, даже от самото начало като разбрах, че съм бременна. И полицаите не би трябвало да ти правят проблем за колана..

# 456
  • Където морето целува небето...
Колана си го закопчавам на седалката и си премятам горната му част. Така хем имам колан, хем нямам нищо, което да стегне корема (недай Боже). Някак ако съм съвсен без колан не ми е комфортно  се чувствам по несигурна. Не ми се влиза в подробности, но колкото са плюсовете да си без колан, толкова са и минусите. Всеки трябва да премисли за себе си.
pepsun_  и на мен така ми казват, но и аз като не ходя на работа не карам всеки ден сега. Ако ще се стряскам няма разлика дали ще карам аз, мъжът ми, баща ми или ще се возя в такси. При всички положения ще се стреснем.

# 457
Аз колан от скоро не слагам и то основно, ако кара мъжа ми. Иначе, ако аз карам, още по навик почти винаги си слагам колана, ама все го издърпвам максимално, че да не ми стяга. Но май зачестяват случайте, в които не си го слагам и сигурно скоро ще спра докато родя.

# 458
  • Бургас
Ванче, ако преносиш се консултираш с АГ-то и трябва поне веднъж на два дни /по мое мнение даже всеки ден/ да се прави запис на тоновете на бебето и да се гледа зрелостта на плацентата и оттам се преценя може ли да се дочака нормално раждане или да се налага операция. Дано не пренасяш, че то последните дни са най-гадни, пък ако трябва и термина да подминеш си е тегаво вече. При всички случаи ти пожелавам леко раждане и на финала здрав бебок и щастлива мама  Hug

Гледам и дрешките си коментирате... аз имам доста дрешки от сестра ми и от снаха ми и не съм коментирала изобщо с тях какво да правя след като ми излязат от употреба...ако трябва да им ги връщам ще преживея криза голяма! Аз сега не помня кое на кой беше и кое съм си купувала сама, пък камо ли. ..след време  Mr. Green

Януари, успешен тест /макар че сигурно е минал вече  Joy /

Аз имах помощ в нас последните 2 дни. След като свекърва ми дойде да ми овършее къщата, майка ми дойде да ми помогне да се ошетам след нея. Абе друго си е да има кой да погледа детето за някой и друг час, докато си вършиш работата. То иначе почнеш - спреш, почнеш - спреш и накрая се изнервяш и зарязваш всичко освен бебето  Mr. Green Та понеже е ноември вече, аз най-накрая успях да си изкарам зимните дрехи и обувки и да прибера летните /страшна хамалогия тия смени на сезоните, ама се налага/.

# 459
  • Бургас
Добро утро, мами!

Колана в колата, само го премятам, за да не отнесем някоя глоба с мъчо, но това само докато съм бременна, иначе си го слагам съвестно и както трябва.Аз не съм шофьор /да уточня/.Така и не се наканих да се науча.
А иначе не е позволено бременна да стои до шофьора без колан.В такъв случай трябвало да отиде отзад, ако искала да е без колан, такава информация имам аз.

За дрешките от други хора, които искат и връщане - в такъв случай не бих ги слагала на детето, само да им треперя.Тези, които са ни дадени, без да се връщат след това - се носят спокойно.
Анито, браво, че си имала помощнички.Наистина отмяната е незаменима Simple Smile . особено докато е по-малко бебето.
Аничка дано скоро да се разпише, че са добре.
А сега желая лек и спокоен на всички ни!

# 460
  • Където морето целува небето...
А иначе не е позволено бременна да стои до шофьора без колан.В такъв случай трябвало да отиде отзад, ако искала да е без колан, такава информация имам аз.

Добро утро.
Шоки, не го знаех това, но е логично, в предвид моите възгледи за колана и бременността. Сега се сетих, че бившият ми приятел беше пометен от кола, на предната седалка на която се возеше бременна в 8ми месец. Тогава май точно това коментираха служителите от КАТ.

Аз отивам на училището за бременни на Дорийска и на някаква промоция на НУК. Ще разказвам като се върна.

# 461
Добро утро.
Аз като карах шоф.курсове преди ти години не си спомням да е имало като опция в закона бременната да има право да не поставя колан.Аз си го поставям като Suzito85. Peace
Suzito85,добра програма си си спретнала.По същество я караш. Laughing Peace
Моята е ясна,като вчера и онзи ден-станах преди час,на компа с кафе,след малко отивам да занеса ядене на детето в голямото междучасие,после на разходка с приятелката ми и нейната принцеса,после вземам детето на обяд,прибираме се да хапне,после в Бургас на тренировка,после обратно вкъщи,домакинстване и вечерта до тъмни доби пак на компа.А каква купчина за гладене съм заформила. Confused
Приятен ден ви желая. Hug

# 462
Добро утро и от мен,

браво на вас много добре си запълвате времето - а аз само се мотам. Поне времето и днес ще става за разходки.

# 463
Здравейте и от мен Simple Smile
Снощи доста сте писали ама аз нали съм работна и си лягам рано нищо не съм прочела.
И според мен трябва да се поставя колан задължително дори и по време на бременността.
Аз като гледам какво хубаво време е на вън направо не ме свърта, но уви трябва да се работи още малко.

Момичета изникна ми семеен ангажимент за събота и не знам как ще наглася нещата със срещата. Ще кажа до довечера дали ще мога да присъствам  Sad.

# 464
ХА ДОБЪР ДЕН И ОТ МЕН!
Аз вече сготвих, четох разни неща и сега отивам за душче, ще хапна и излизаме с милото.
Анито, браво за смяната на летните със зимните дрехи - аз още не съм го направила. Само съм измъкнала няколко блузки с дълъг ръкав. Ама освен, че ме мързи и не сме от най-зиморничавите. Вкъщи още нищо не е пускано да топли, а често сме и на отворени врати на терасата. Но ще трябва да я свърша тази задача до седмица време, че студа няма мене да чака.
И аз съм твърдо ЗА колана в колите, ама си го спестявам понякога, но сега ме заинтригувахте и ще взема да проверя в закона за движение по пътищата какво точно пише за бременните...
Suzito85, задължително да пишеш за лекцийката днес!
Айде, мами, запазената маса за утре е голяма - чакаме заявки в последния момент! Hug

Общи условия

Активация на акаунт