Отговори
# 480
ООООоооооо недей така CabuHkaааа, че ей сега съм се метнала и аз над тигана и без друго днес цял следобед готвя Simple Smile)))))))
Сбирките са всеки петък от 10.30 в Бар НИКО (пресечка в дясно след Археологическия музей по Богориди, посока морската)има голяма табела, ще го намериш лесно  Wink
Абсолютно безплатно е, плащаш си само това, което консумираш, разбира се  Wink

# 481
ООООоооооо недей така CabuHkaааа, че ей сега съм се метнала и аз над тигана и без друго днес цял следобед готвя Simple Smile)))))))
Сбирките са всеки петък от 10.30 в Бар НИКО (пресечка в дясно след Археологическия музей по Богориди, посока морската)има голяма табела, ще го намериш лесно  Wink
Абсолютно безплатно е, плащаш си само това, което консумираш, разбира се  Wink

Ти досега на какви теми си ходила? Само презентации ли са или по темите от училището на Дорийска- http://www.mamita-bs.com/programi.html ?

# 482
Добре дошла на sunnynevi   bouquet  Не мога да дочакам Танчето да се включи, затова те почвам аз  hahaha  - Имаме традиция всяка нова мама тук в началото да се представи по някакъв начин - би ли написала на колко си години, в коя седмица си, кой/кои лекари ти следят бременността, как протича самата бременност, първа бременност ли ти е това, от кой комплекс си и каквото друго се сетиш да ни споделиш  Hug

[/quote]

newsm62 newsm62 newsm62 smile3534 Алекс не така, не ми вземай функциите. Направо ме разби, превивам се от смях хахаха. Скица такава.
ДОБРЕ ДОШЛА НА sunnynevi

January - ами да това, което купихме беше порт бебе - тип одеалце с цип и копчета тик так. Да беше беличко и пухкаво с едно мече от пред. Мисля че ще е много използваемо - 1. за изписването, 2. за количкта, 3. за спане абе супер е. САМО ЧЕ НЕ СЕ ЗНАЕ ЗА ГАБИ ЛИ ЩЕ Е ИЛИ ЗА ГАБЧО  newsm62 smile3534

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 20:17 от tania_burgas

# 483

Добре дошла на sunnynevi   bouquet  Не мога да дочакам Танчето да се включи, затова те почвам аз  hahaha  - Имаме традиция всяка нова мама тук в началото да се представи по някакъв начин - би ли написала на колко си години, в коя седмица си, кой/кои лекари ти следят бременността, как протича самата бременност, първа бременност ли ти е това, от кой комплекс си и каквото друго се сетиш да ни споделиш  Hug

newsm62 newsm62 newsm62 smile3534 Алекс не така, не ми вземай функциите. Направо ме разби, превивам се от смях хахаха. Скица такава.
ДОБРЕ ДОШЛА НА sunnynevi

[/quote]

newsm62  Ами, Танче, аз всеки път като се включи нова мама и чакам с нетърпение да я разпиташ Simple Smile първо, щото съм си любопитка и второ - само така може да добием някаква представа за човека, който седи зад монитора и да го почувстваме по-близък Simple Smile  е, утре ще се запозная и наживо с повечето  newsm68

# 484
alexa_, Танче,

ЕЙ, ГОЛЕМИ СТЕ СЛАДУРКИ! Hug

# 485
Оххх и аз как исках да напиша въпросите, ама си викам, ааа не ти си от скоро - танчето ще пита Simple Smile.

# 486
Оххх и аз как исках да напиша въпросите, ама си викам, ааа не ти си от скоро - танчето ще пита Simple Smile.
hahaha hahaha hahahaСмешното е,че този път и на мен ми се прииска да задам дежурните въпроси,ама си викам,а не,Танчето така невинно и умело си ги задава,че едва ли ще се справя така добре. Peace
п.п Да не забравите фотоапаратите за утре. Laughing

# 487
Хей  hahaha hahaha hahaha майчета вие май за мезе ме взехте тука  smile3534. ще взема апарат за утре да как няма.

# 488
  • Бургас
Ама сме се събрали отбор клюкарки  Joy Joy Joy

# 489
Ама е весело, че иначе скука щеше да е  Embarassed.

# 490
  • Където морето целува небето...
 Grinning и аз исках да питам, ама викам "Айде Танчето".
Момичетааа искам и аз на този магазин до Краснодар за бяло порт-бебе  Rolling Eyes. Кажете и цена.
Аз минах днес през Егоиста, ама нищо не харесах, а комплектите за изписване бяха ужасни.

# 491
Уфф, ама не е ли рано за дрешки. Аз много искам, ама мъжо само ми казва, че е рано.

# 492
Момичетааа искам и аз на този магазин до Краснодар за бяло порт-бебе  Rolling Eyes. Кажете и цена.
Аз минах днес през Егоиста, ама нищо не харесах, а комплектите за изписване бяха ужасни.
Порт-бебето/пелена с копчета/цип в бяло от магазина до Краснодар, което аз харесах беше 36лв.
Другото порт-бебе/пелена с копчета/цип,което ми допадна беше 39.90лв в Бамболиното в Зорница, ама беше по-шарено и плюшено. Определено предпочитам това до Краснодар.
Комплект за изписване харесах в Слънчо за 52лв, но не е със 100части, а има само основното за обличане+пелена, защото аз държах да е без чорапки, ръкавички и др.дреболийки, от които имам много и после ще се чудя на супа ли да ги правя.

# 493
  • Бургас
В Сънчо също имаше порт-бебета по 34 лв.
А имаха и компекти за изписване на Aziz bebe, само с основните дрешки, без пелена пак някъде към 35лв. Тези комплекти бяха в интересни цветове, а не стандартните жълто, розово, синьо и резеда  Stop

Танче можеш ли да снимаш порт бебето, да знам дали да се разхождам до Кранодар   Praynig

# 494
Grinning и аз исках да питам, ама викам "Айде Танчето".

Цената му беше - 36,90 лева

Общи условия

Активация на акаунт