Отговори
# 585
  • На морето!
Добър ден!
Тикве, препоръчвам ти Бояджиев. На ЖК е по-добре да ходиш в Св. София, не в Девата, не мисля, че има отношение с това, къде ще раждаш.  Peace
Аз днес бях на ЖК, добре е бебето, спеше, моето кръвно необичайно височко и после докато си намеря място за паркиране го вдигнах още. Може ли да ме виждат бременна, руса жена и да ми заемат мястото, към което вече подхождам с маневра. Голямо викане виках, толкова бях бясна, 40 мин. обикалям за място и накрая някакъв дрисльо да се изгаври така с мен! Но, мина ми вече, паркирах се успешно след 5мин. и с час закъснение дойдох на работа. Тази седмица ми е последна и нямам търпение да си остана у дома.
Сега от януарската четох за ползотворното действие на чай от малинови листа и ще търся да си поръчам. Сигурно и в Билковата аптека ще има, но от там имам отвратителни спомени с едни буби в билките.
Оставям ви за малко.
Ванчеееее, в това грозно време и на мен нямаше да ми се излиза и щях да си стоя на топличко.
Стелинката, добре дошла! Наистина е странно да ти изписват лечение без изследвания. Искай си следващия път микробиологични изследвания.
мимоза, коя е тази ЛЛ? Наистина е супер глупаво да ти говори такива неща, да не говорим, че е некомпетентно.

# 586
И на мен искаха да ми изпишат едни свещички като казах, че имам течение. Зададоха ми се 3 4 въпроса и след това еми то е безобидно, ама ще ти изпиша едни свещички. Е не се стигна до изписване, тъй като исках цитонамазка и се видя, че течението било нормално.

# 587
И на мен Люцканов ми изписва лекарства без да ми е пускал изследвания.
Исках да ви се оплача от една лекарка (Джи ПИ). Като разбра, че искам да раждам нормално и се скъса да ме убеждава да е секцио. Казвам и аз, че съм решила вече, а тя настоява на своето - как било по-добре за мен, при нормалното имало много нещастни случаи и т.н.  Sick
Цяла нощ не можах да спя!!!!
НА МЕН ПЪРВОТО МИ РАЖДАНЕ БЕШЕ НОРМАЛНО И СЛАВА БОГУ ВСИЧКО МИНА ДОБРЕ - СИНЪТ МИ СЕ РОДИ 3 750 КГ И НЯМАХ НИТО ЕДИН ШЕВ. АКО ТРЯБВА ДА ИЗБИРАМ ПАК ИСКАМ ДА РОДЯ НОРМАЛНО. МЕН ПЪК МЕ Е СТРАХ ОТ СЕКЦИО. НЕ ЗНАМ ЗАЩО СЕ НАСАЖДА ТОВА МНЕНИЕ ЧЕ ПРИ НОРМАЛНОТО РАЖДАНЕ ИМА НЕЩАСТНИ СЛУЧАИ. ПРОСТО МАЙ ИМ Е ПО-ЛЕСНО ДА ТЕ СРЕЖАТ И ГОТОВО.

# 588
  • Бургас
Здравейте, бургаски мамчета Simple Smile
Аз съм в началото на 5-ти месец, бях се представила преди време, но едва ли някой ще си спомня, защото мина доста време.
Аз от днес съм в болничен и вече ще мисля само за себе си като пълен егоист, досега се правех, че нищо различно няма в състоянието ми, но се оказа грешна стратегия.
В тази връзка искам да ви попитам има ли някоя от вас, която посещава йога или пилатес, или друг спорт, подходящ за бременни. Имам желание да спортувам, а не знам къде в Бургас има такива неща. Аз дебеля доста бързо и вече понесох медицинска критика.

Ще съм ви благодарна за съвети как да си спра апетита поне малко, опитвам с плодове, но от тях още по-бързо огладнявам, а откакто съм бременна не чувствам точно глад, а ми става лошо направо.
Благодаря ви предварително, ще се опитам постепенно да ви изчета назад и да се включа пълноценно в темата  Hug

ПП: Само да добавя, че миналата година ми правиха операция в Дева Мария и съм доста доволна, засега мисля да раждам там. Условията наистина са добри, много мои приятелки родиха там и всички споделят това мнение. За МБАЛ в последно време се чува, че се стараят, но аз честно казано не бих отишла да раждам там. По-ниско квалифицирания персонал казват, че е доста груб с пациентите, а това също е много важно за една току-що родила жена.

# 589
  • Бургас
Перосна Грата, разбира се, че те помним.Аз да се чуди защо спя да се разписваш ти и още 2-3 майки, но всеки си знае себе си и така.Радвам се, че сте добре с бебче Simple Smile
Включвай се във всекидневния ни отчет щом си в болничен.
А що се отнася до апетита по време на бременност, не можеш да го спреш, ако няма нещо, което да те накара да го направиш.Аз съм на режим заради кръвно и избягвам мнооого любими храни, но няма начин.

# 590
Здравейте, бургаски мамчета Simple Smile
Аз съм в началото на 5-ти месец, бях се представила преди време, но едва ли някой ще си спомня, защото мина доста време.
Аз от днес съм в болничен и вече ще мисля само за себе си като пълен егоист, досега се правех, че нищо различно няма в състоянието ми, но се оказа грешна стратегия.
В тази връзка искам да ви попитам има ли някоя от вас, която посещава йога или пилатес, или друг спорт, подходящ за бременни. Имам желание да спортувам, а не знам къде в Бургас има такива неща. Аз дебеля доста бързо и вече понесох медицинска критика.

Ще съм ви благодарна за съвети как да си спра апетита поне малко, опитвам с плодове, но от тях още по-бързо огладнявам, а откакто съм бременна не чувствам точно глад, а ми става лошо направо.
Благодаря ви предварително, ще се опитам постепенно да ви изчета назад и да се включа пълноценно в темата  Hug

ПП: Само да добавя, че миналата година ми правиха операция в Дева Мария и съм доста доволна, засега мисля да раждам там. Условията наистина са добри, много мои приятелки родиха там и всички споделят това мнение. За МБАЛ в последно време се чува, че се стараят, но аз честно казано не бих отишла да раждам там. По-ниско квалифицирания персонал казват, че е доста груб с пациентите, а това също е много важно за една току-що родила жена.

ДОБРЕ ДОШЛА ОТНОВО СРЕД НАС. АЗ МИСЛЯ, ЧЕ СИ СПОМНЯМ ЗА ТЕБ - НЕ СИ ЛИ ОТ СЛАВЕЙКОВ СРЕЩУ МАГАЗИН ПИРГОС Simple Smile newsm51

# 591
  • Бургас
Шоколадово бонбонче, tania_burgas  Hug Много ме зарадвахте, че сте ме запомнили, момичета Hug Аз ви четях досега, винаги когато можех, но работата ми доста ме натоварваше, а като се прибера и домашни задължения и ... в един момент много нагоре ми дойде.
Направо се чудя на бременните с едно и повече деца как издържат, аз явно съм по -лабилна и слабоенергична, но ми се струва мисия невъзможна.
Много се радвам, че сте добре и се надявам с всички ни да е така до големия финал  Hug

# 592
Persona grata и аз исках много да спортувам, но за съжаление се оказа че в Бургас няма  Sad.
Получих няколко отказа за йога за бременни. Пилатес е имало преди в Дева Мария, но уви вече нямат инструкторка. Някой беше споменал, че скоро ще започнат латино танци в Дева Мария, но инструкторката обмисля още подходящи движения като за нас. Peace

# 593
Здравейте, и аз отдавна не съм писала, но затова пък ви чета редовно. Днес бях на ЖК,док. че всичко е нормално. Аз пък се притеснявам, че не напълнявам.С първата ми бременност в 4-месец вече бях качила около 6-7 кг,а сега само 2. Изписаха ми Феро-Фолгамма,заради ниския хемоглобин,някой пил ли е такива, защото мен досега не ми се е налагало,а чух че не се отразявали добре на стомаха.А на ЖК ходя при Люцканов,доволна съм,но не много приказлив.

# 594
  • Бургас
Ееее жалко...

Благодаря за информацията, pepsun_. Защо така не са помислили за спортния дух на бъдещите мами, а виждам на всяка крачка бременни момичета?!
Ами, аз сигурно ще изпробвам традиционна йога в този случай, ще пиша дали става после Simple Smile

# 595
Шоколадово бонбонче, tania_burgas  Hug Много ме зарадвахте, че сте ме запомнили, момичета Hug

Да много добре си те спомням и да же си спомням, че сме съседки почти. Много се радвам, че се завърна при нас и ти пожелавам всичко да е наред:)

# 596
Да няма нищо подходящо за бременни. Аз бях писала на танцово студио Дюн, но ми казаха, че само началните упражнения на йогата са подходящи за нас. А за килограмите и на мен ми е болна тема, така че сме 2. Още 1 мама от Славейков е чудесно Simple Smile.

# 597
  • Бургас
Трябва да се запознаем, за да ходим на разходки заедно пролетта и лятото, дай боже, с колички Simple Smile

# 598
CabuHka  за килограмите ставаме 3  Mr. Green

Persona grata и аз мисля да направя същото да ходя на стандартна йога и да правя само упражненията, които са подходящи за нас. Но това ще стане декември най-вероятно Simple Smile. Иначе в интернет съм намерила намерила упражнения, които практикувам вкъщи  Simple Smile

# 599
Разбира се Simple Smile И преди разходките с колички пак може Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт