Ябълки и круши сладък сок наляха, ЮЛЧЕТАТА още на млекце стояха!

• 41 776
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Добър вечер!

Форест, мерси за инфото!   bouquet Значи да очаквам скоро и моята поръчка Simple Smile

Епона, много е интересно това за бебешката йога. Ще взема да се разтърся в нета и да прочета повечко. А книгата как се казва? Иначе гимнастика правим - каквото ни е показала педиатърката (прилича малко на 16-тактовите упражнения), на Йоанна й харесва и винаги гука и се смее.

Фони, не съм от ЛЛЛ, ама да кажа: Йоанна правеше абсолютно същото нещо, което описваш, допреди седмица може би - извиване назад, особено ако аз съм седнала, рев, мрънкане - все едно се опитваше да се отблъсне от мен. Така и не разбрах какъв точно е проблема (колики не бяха със сигурност), но й мина за няколко дена от само себе си, а аз междувременно се въоръжих с много търпение и още толкова гъвкавост, за да я кърмя във всевъзможни пози, че да суче повече от 30 секунди без прекъсване. Също ми помагаше и да й дам за малко биберон-залъгалка - успокояваше се от него и после по-кротко и по-успешно засукваше. Но ЛЛЛ могат да ти дадат повече и по-компетентни съвети. Дано и на вас ви мине бързо този период.

А аз пък ще си полегна с книжката, лека нощ!

# 211
  • София
Момичета, страшно беше вчера след ваксината. Вдига температура и то от тази по-ниската, от която и на голям човек му става гадно 37,2 - 37,3 С. Измъчи се, беше много нервен, мрънка и плака цял ден. Повърна и всичко изядено по едно време (иначе апетит си имахме  Grinning). Затова се видях принудена да му дам Панадол един път. Просто го виждах, че му е некомфортно и плаче и ми стана жал. Да стискам палци,, но си спа нормално през нощта, без да се буди и си стана по режим. Сега е кротък, гука, все едно нищо не е било. Дано сме прескочили постваксиналната реакция и всичко е наред  Praynig

Епона - относно бебешката йога на мен ми е много интересно. Каква е тази книжка, от къде я купи? Аз даже бях гледала преди време един репортаж по новините за бебешка йога, която се прави от майката и бебето едновременно. Има такива курсове, на които ходях майки с бебетата и се забавляват взаимно. Мисля да го посетя, намира се в Изгрев. Не знам кога точно ще се организирам, но ако има и други желаещи, ще се радвам да се включат. Ето и линк http://yantra.natalyoga.net/schedule.html
Пък и може да ми помогне да сваля останалите ми излишни килограми  Hug

# 212
Здравейте момичета, случайно разбрах, че има 50 % намаление в Комсед, вчера и днес. Който има нужда може да се възползва. Проверете на сайта за кой магазини важи.
За гладенето - не гладя нищо и не съм гладила.
За Вигантола - по една капка, но понякога и пропускам.
За Парка - usasuno, Rakkaus - навита съм за който ден кажете.
Йога - и аз мисля да посетя бебе йогата, но все не мога да се организирам.

# 213
Добро утро мамита  Hug

Скоро не съм писала, но чета редовно  Peace

Фони, да кажа, че и ние сме така с храненето в последно време, но не на всяко хранене. Мисля, че ще премине  Peace Ще видим какво ще кажат от ЛЛЛ.

А по темите:
Не стерилизирам нищо. Откато се е родил сигурно 5 пъти да съм стерилизирала. Шише почти не ползваме, а ако пие вода е преварена чешмяна.
За гладенето - доскоро гладех всичко. Но напоследък нещо нямам сили вечер и направо прибирам изпраните дрешки, завивки и др.
Вигантол - давам по 2 капки с лъжичка откакто ми е казала педито. Пък колко му влиза в устата и колко изплюва е отделен въпрос  Grinning
Количката ми е с твърд кош за новородено, но има механизъм за повдигане с 2 нива. Сега го държа повдигнат на първото. Седналия кош май в най-върлата зима ще трябва да го сложим като изпълним този.

Вижте какво намерих много е интересно. Относно вечния въпрос на кого прилича детето Laughing
http://celebrity.myheritage.com/FP/Company/look-alike-meter.php?lang=BG

Днес пак има слънце и ще се разхождаме активно  Mr. Green

Хубав ден на всички!  bouquet

# 214
Вижте какво намерих много е интересно. Относно вечния въпрос на кого прилича детето Laughing
http://celebrity.myheritage.com/FP/Company/look-alike-meter.php?lang=BG
Ади, направих теста първо с дъщеря ми и излезе че прилича и на двамата  Laughing Помислих, че винаги дава този резултат, но с Матей се оказа, че прилича с 12 % повече на мама  Mr. Green

Епона, като прочетох за йога за бебета ми се изправи косата като се сетих за въпросното клипче http://www.bebezona.bg/%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%B8/%D0%BB%D1%8E%D0% … D1%82%D0%B0/1045/

За гладенето - никога не съм гладила детските дрехи.

Усмихнат ден!

# 215
  • на село
Епона, като прочетох за йога за бебета ми се изправи косата като се сетих за въпросното клипче http://www.bebezona.bg/%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%B8/%D0%BB%D1%8E%D0% … D1%82%D0%B0/1045/
  #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked
коментара ми би бил много цветущ........

# 216
 Shocked  Shocked  Shocked това подготовка за пилоти и астронавти ли е  Shocked  Shocked  Shocked
лично на мен ми стана много жално за бебенцето
Не сме спали тази нощ ..... ако имам сили по-късно ще пиша

# 217
 #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked
Мили Боже, прибери си версиите.... Тази заслужава някой нея да я подмята така...
Горкото бебче  Sad

После ще пиша пак

# 218
Привет, докато чакам за резултатите на кого прилачаме да се отчета Simple Smile
Гладене - не съм гладила  Embarassed
Водичка - редувам една седмица чешмяна преварена и една седмица изворна преварена Simple Smile
Капки - за сега нищо не давам.
Ваксини - стискайте палци утре сме на консултации и съответно - ваксини. Първата не е понесе много добре, втората беше по добре. Преди малко дадох хомеопатията и да видим утре резултата Simple Smile
Още си използвам коша за новородено.
Напоследък малчо иска да стои само седнал, то не е пъшкане, дърпане, опъване ... докато не стане на неговата  Joy Joy Joy
Теста наистина е много забавен - резултата при нас е че "детето прилича повече на баща си с 5%"  hahaha hahaha hahaha
Не съм видяла още клипчето за йогата, отивам да го гледам.

# 219
Привет!

Първо да ви почерпя, че днес моите родители имат рожден ден!

Много хубава разходка си направихме днес! След като отпразнувахме празника на нашите, се поседяхме още 3 часа навън като бебик спинкаше през цялото време, само се събуди по едно време за папкане и пак заспинка.

наиема, аз точно затова казах, че тази йога няма нищо общо с това клипче!!! Съвсем нормални и приятни упражнения са. Специално го споменах, за да не се измества темата към това чудо...  Crossing Arms

Кан Кан, тези са основно за бебето, но в някои участва и майката. Хубавото е, че може да си ги правиш в къщи, когато ти е най-удобно и се намери свободно време. Не е нужна организация да се ходи някъде. Иначе аз преди това също гледах такива курсове като този, който ти си пуснала, и ми се сториха доста интересни. Ракаус, книжката е ето ТАЗИ, от този сайт и я купих, електронна.

# 220
Епона, честит двоен празник ! Да са живи и здрави и да се радват как щастливо расте Боян  Heart Eyes  Много интересно е, че и двамата имат рожден ден днес..хихи   party023  party023

# 221
Привет момичета   bouquet
Епона честит празник   bouquet
Относно срещата - аз съм за, само кажете кога.
Относно гладенето - гладя всичко, но не го приемам като задължение. Случва се и да не ми остане време.
Относно вигантола - по 2 капки на ден, директно в устата. Но от месец, два не съм давала... забравям. На прегледа педиатърката каза че е чудесно.

Хубава вечер   bouquet

# 222
Здравейте   bouquet
Епона
Честит рожден ден на родителите ти! Да са живи и здрави!
За вигантола давам всеки ден по 2 капки.Гледам да не пропускам,въпреки, че понякога се случва и това
За гладенето гладя всичко,защото дрехите от пералнята ми се струва, че излизат някак сигруби (въпреки бебешкия прах и специалната програма, на която пера).С гладенето дрехите поумекват.Пък и не са толкова измачкани.

Днес ходих в Комсед в Люлин.Еми страшна работа - стоките изграбени 80% , да не говоря, че бебешки стоки нямаше никакви.В сайта беше обявено 50 % намаление, там дават талон за 40%.Не, че 10% са нещо,ама .... от морална гледна точка.Нищо, поне се разходих Simple Smile

Аз нещо хич не мога да се наспивам в последно време... ужасно съм изморена, нощем ми се реве направо.Обаче като ми се ухили това малкото се разтапям  Heart Eyes

Фатче,Танче как сте?

Отивам да оправям из нас, защото местим на свекито нещата и е някакъв лунапарк....
Лека вечер от мен!

# 223
Привет от мен Simple Smile

Аз тези дни нямах много време да ви погледам, ама сега наваксах Simple Smile

Поздрави на всички празнуващи !!!   bouquet

По темите:

не гладя
, защото простирам на слънце. Сега като прибера сушилника вътре за зимата, може да почна, но ще са само бодиата , които се допират до кожичката - все пак за дезинфекцийка Wink

Вода, пием по малко и то поне седмица, две, та не стерилизираме нищо. А иначе водата е тази бебешка та на девин и я преваряваме, ама вече мисля и това да не правя Wink

Вигантол, давам всяка сутрин преди ядене по 3 капки по препоръка на ЛЛ. И на мен ми се виждаше много за лятно бебе... ама слушам и изпълнявам. Съмнявам, се да ме кара да увелича сега приема ( давам директно в устата, колкото улуча Wink ) Пък и тя малката върви малко над средното с теглото, така че ми се виждат добре за сега 2 капки . Иначе за рахита, не съм чела за  признаците , а и не искам, защото само си внушавам разни глупости и както казва мъжа ми , само преписвам на малката разни болести  Blush Надявам се , че ако има нещо от което да се притесня, ЛЛ ще е достатъчно кадърна да ме уведоми (а и на лекарите само им дай болести да си измислят)

За йогата, по канал Fiesta има даже предаване Baby yoga и още докато бях бременна мислех да го гледам, ама все не се сещах Simple Smile Трябва тези дни да проверя дали още го дават Simple Smile

Иначе, днес малката цял ден се киселяви, а ни дойдоха първите гости на новия дом ( и на почти завършения хол) специално за да я видят, ама тя хич не беше на кеф. Едва им се усмихваше и то по малко и предимно мрънкаше и буташе ръцете в устата, а за лигите.... сигурно ако го сбирах щях да напълня еднолитрова кана !  Mr. Green Чудя се дали не е заради промяната на часа и изместването на режима й newsm78 Пък и съм забелязала ,че като има промяна в климата , особено по-рязка и й оказва влияние на режима, особено на нощният сън!

Айде аз да бягам да полегна малко и да почивам, че... днес беше дълъг ден Simple Smile Лека и спокойна вечер на всички  Hug

# 224
Добро утро! Много спящи бебета тази сутрин Simple Smile само моето ли ме е събудило толкова рано

Общи условия

Активация на акаунт