Ама много големи, бре... Все си мислех, че Йоанна с нейните 6 и кусур кг не е дребно бебе, но нещата размер 3-6 месеца, които поръчах, ми се виждат огромни. А космонавта, който й взех, е 6-9 м (взех го голям с идеята, че ще има и други дрехи под него, а и да стигне за цяла зима) - той ми се вижда гигантски. Толкова ли са едри англичанчетата, че такива големи ги правят или какво...
Ама тъкмо ще си ги носим дълго време 

Йоанна я измериха 56 см на последната консултация (колко беше и на 2 месеца, демек 0 см напредък), но аз мисля, че не я измериха правилно. Аз я измерих 59. А за спането - не ща да дразня 

Бяхме 2 пъти за по 2 часа на разходка и май ми се отрази добре въздуха, освен че Габи спа през 90% от времето

+
+
-->
-->

Аз наскоро си гледах колекцията снимков материал от бременността и първата снимка на Йоанна (все още във вид на 4-милиметрово ембрионче) е от 23.11
Нещата обаче вървят към подобрение и скоро се очаква да ги изпишат. Тя ви праща поздрави на всички, ще пише, когато се приберат вкъщи. Хайде да им стиснем по едно палче да се оправи бебока бързичко и скоро да са си вкъщи

!!!!
( но не се и бутам, много си ми е добре така !)
Препоръчани теми