Ябълки и круши сладък сок наляха, ЮЛЧЕТАТА още на млекце стояха!

• 41 846
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Здравейте!

Мецани, съжалявам много за кучето ви  Hug

Поспалана, каква е тая хрема, какво е това чудо... Дано намерите решение вече, това е адски неприятно.

За цикъл - и аз още нямам, ама хич и не искам да имам, много си ми е добре така.

За лекцията утре - ние с Йоанна сме много поспаливи и няма да успеем да дойдем... 10 часа ни е рано, ние тогава (евентуално) ставаме.

Днес пристигна и моята поръчка от Некст - много им се радвам на нещата Simple Smile Ама много големи, бре... Все си мислех, че Йоанна с нейните 6 и кусур кг не е дребно бебе, но нещата размер 3-6 месеца, които поръчах, ми се виждат огромни. А космонавта, който й взех, е 6-9 м (взех го голям с идеята, че ще има и други дрехи под него, а и да стигне за цяла зима) - той ми се вижда гигантски. Толкова ли са едри англичанчетата, че такива големи ги правят или какво...  newsm78 Ама тъкмо ще си ги носим дълго време  Grinning

Ние цял ден скитаме по задачи и преди малко се прибираме, та ще ползвам да посвърша това-онова. Приятна вечер!

# 316
Rakkaus, честити придобивки Simple Smile И на мен ми се сториха като чували, но като й ги облякох и съвсем не е така, а иначе ми казаха, че са леко уголемени  Laughing Колко см. е Йоанна ? Габи беше 62см миналата седмица на консултацията. В колко заспивате вечер, че си поспивате до 10  Blush

# 317
  • София
Благодаря ви момичета  Hug

На мен днес ми се обадиха да ми отменят часа за зъболекаря за събота, та ще трябва да изтърпя още 2 дни. Нищо де, поне се видяхме с Нутела и малката бамбина  Grinning

Ася, Цвета и моят хубостник страшно много се разсейва, дори и един смс не мога да напиша.

Не знам и аз какво ще правя с яслите. На мен от април ще ми се наложи да помагам на мъжа ми и сигурно ще търся жена, която да гледа Жорко, но на половин работен ден. Баби- нямаме и двете са в чужбина.

Ставам да си видя лещата до къде стигна, че чакам вече мъжа ми да се прибере от работа.

# 318
Привет!   bouquet

А, хич не сме за завиждане! След две поредни безсънни нощи, ако не бяхме поспали повечко, щяхме съвсем да капитулираме...  Tired

За цикъл: миналия месец имах някакво зацапване за около седмица, та се почна работата. Но хич не ми липсваше.

За срещата: в колко да се чакаме пред аптеката? 9:45?

Днес ваехме пампи 4ка и са му много добре. Но ми останаха четири неразопаковани пакета от предните (два даже са си в кашончето) по 56 пампа (3ка Pampers Active Baby), мисля да ги дам всичките 224 пампа за 50 лв. (около 22 ст. един памп). Ако някой от тук е разинтересован, първо вас да питам.

Лека вечер!  Heart Eyes

# 319
  • София
Хапнахме, пийнахме, сега сме доволни (и двете) Simple Smile

Форест, ами дано не й стоят като чували Simple Smile Йоанна я измериха 56 см на последната консултация (колко беше и на 2 месеца, демек 0 см напредък), но аз мисля, че не я измериха правилно. Аз я измерих 59. А за спането - не ща да дразня  Mr. Green, ама моето чедо е поспаливо досущ като майка си - към 22 заспива, преди се будеше за кратко хапване в 8 и спяхме после до 11, но напоследък се буди веднъж в 3, веднъж в 6 и окончателно - в 10, но на мен не ми пречи - тя спи при мен на леглото и като се събуди, аз само се обръщам, давам цицата и продължавам да спя  Grinning

Епона, давай насам памперсите Simple Smile

# 320
Ракаус, значи имате 3см повечко носене от нас  Laughing Браво на бебка за хубавия сън (пу-пу-пу) !

Надявам се всички да имаме повече спокойни нощи  Praynig  bouquet
Аз съм очудващо свежа днес при положение, че Габи спа само 30 мин вкъщи след като се събуди в 7  Crazy Бяхме 2 пъти за по 2 часа на разходка и май ми се отрази добре въздуха, освен че Габи спа през 90% от времето Simple Smile

# 321
Епона, давай насам памперсите Simple Smile

newsm10

Да се разберем на лични. Аз утре живот и здраве ще съм в The Mall от 10 до към 12, може и малко повече, но зависи и от бебчо. Пиши кога и къде ти е удобно.

# 322
леле... от толкова чете... направо ще заспя.... та Лека нощ от нас Simple Smile

# 323
Момичета, сега забелязах, че на малката скалпа на главичката отпред се бели, т.е. има коричка, а като падне отдолу кожата е зачервена. Някой имал ли е подобен проблем и как се справихте? Мерси предварително

# 324
Здравейте момичета,

обръщам се към майките, чиито бебоци не спят- чая от маточина май действа, моя мъник вече 2 нощи поспива та и ние с таткото. Буди се за хапване и пак, е прави едно мрънкане към 4:30ч , но сигурно заради смяната на времето. Не се оплаквам, поне не се буди вече на 20мин Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Нутела и ние имаме такива корички по главата но ми казаха да не ги пипам, но от няколко дни май му се появиха някакви подобни "петънца" и по челцето, нз какво е това  Thinking

Хайде приятен ден от мен Simple Smile

# 325
Здравейте  wavey

На този ден преди 1 година  1dating + luvbedfertilization --> preggo -->  newsm07    Mr. Green

Ние към 11 ще излезем на сутрешна разходка и после ще ви нагледам отново !

Приятен ден  Hug

# 326
Здравейте  wavey

На този ден преди 1 година  1dating + luvbed +  fertilization --> preggo -->  newsm07    Mr. Green

Ние към 11 ще излезем на сутрешна разходка и после ще ви нагледам отново !

Приятен ден  Hug

Яяяяяя! Вярно! Трябва да погледна календара от миналата година да видя кога е нашата "годишнина"  Laughing Laughing Laughing Laughing

Моят крак е по-добре. Поне мога да стъпвам, но пуснах една кръв за изследване да не е нещо автоимунно, защото имах температура и всички стави ме боляха, а кракът е още зачервен и подут. Попаднах на много информация ( до сега не знаех, че има такова нещо) за ставни болежки след раждането, когаро майката кърми.

# 327
а добро утро и от мен
Ние тази нощ си имахме певец в спалнята.Като се събуди човека в 4:30, хапна си млякото и като почна едни песнопеяния... не рев а песни.Толкова много никога не съм се смяла в 5 сутринта  Mr. Green
Съответно по едно време го преместих да легне при нас, защото иначе никога нямаше да спре да извива глас  hahaha

За чайовете за сън аз не смятам да давам каквото и да е било провокиращо сън.За мен не е правилно да се бъркам в съня на детето, макар и с билки.Представям си как аз се приспивам с билкови чайове и в един момент ги спирам... не бих се намесила по този начин колкото и малко да спя през нощта.
За цикъл иналия месец ми дойде, този нещо го мързи и май ще ме пропусне или ще дойде с голямо закъснение.Както каза моя гинеколог - по време на кърмене и хормоните не знаят какво искат,така че всичко ненормално е нормално
За готвенето вчера сготвих зеленчукова супа, наденичкана скара и печени ябълки за десерт (които само аз си ги ям де) Често се допитвам до кулинарни форуми,защото съм се изчерпала.Но имам късмет, че и да не готвя, моя мъж може да намаже 1 филия с пастет и това да вечеря  Heart Eyes

Отивам да се оправям, че разходка ме чака
Слънчев ден на всички  newsm51

# 328
  • София
Добро утро!

Аз тъкмо се похвалих колко сме поспаливи с моята мома и тя взе, че ме събуди днес в 8 и не щя да заспи повече. Ама пак не можах да се организирам навреме, за да отида на лекцията.

Форест, честита годишнина! Wink Аз наскоро си гледах колекцията снимков материал от бременността и първата снимка на Йоанна (все още във вид на 4-милиметрово ембрионче) е от 23.11 Simple Smile

Фат, радвам се, че кракът ти се оправя, дано по-скоро се оправиш напълно.

Момичета, чух се с Таня (Булечка) преди малко - тя е в болница с Роско, малчо има проблеми с наддаването и хемоглобина Sad Нещата обаче вървят към подобрение и скоро се очаква да ги изпишат. Тя ви праща поздрави на всички, ще пише, когато се приберат вкъщи. Хайде да им стиснем по едно палче да се оправи бебока бързичко и скоро да са си вкъщи  Praynig Praynig Praynig

# 329
Привет на свежо от нас Simple Smile

Стискам палчета на Танчето и Роско, скоро да се прибират и вече да не се сещат за проблеми  Praynig Praynig Praynig Hug !!!!

Нашата "годишнина" мина, та се посмяхме онзи ден с мъжо ( беше на 30ти в неделя), защото моята етърва знаеше , че правим опити от доста време и като разбра, че на този ден ми е овулацията ми вика: а дано тоя път да стане и ... то наистина стана  Laughing Та , както казвам сега, тя ни беше на кадем Wink

И на мен цикъла още не ми е дошъл и тъкмо мислех да ви питам, при вас как е , ама като гледам, не съм само аз Simple Smile ( но не се и бутам, много си ми е добре така !)

Много неща вчера мислех да коментирам, но вече нищо не помня, а снощи щях да заспя пред компа... нещо форума ми действа , като книга - приспивно Simple Smile

ЕЙ , и да споделите, дали имаше нещо интересно от лекцията днес Wink

Лек ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт