Ябълки и круши сладък сок наляха, ЮЛЧЕТАТА още на млекце стояха!

• 41 772
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Танче, добре дошла в къщи Hug
Почини си добре и се отпусни. Всичко лошо е зад гърба ти.
От тук нататък само поводи за положителни емоции Hug

# 466
Танче, добре дошли вкъщи! Радвам се, че сте добре, почивайте си и се гушкайте, само хубави неща оттук насетне  Hug Hug Hug

# 467
Привет  Hug
Франсе, да си здрава и много щастлива  Hug Hug Hug   bouquet
Честити месечинки на бебешорите, да папкат много и да спинкат дълго та и мамчетата да си почиват  bouquet Heart Eyes
Танче, радвам се че вече сте си вкъщи  Heart Eyes Hug Да нацелуваш малкото юначе  Heart Eyes
Нутела, радвам се че съм помогнала и Лаура е с чиста главичка вече  Hug
Цвети, можеш да пиеш панадол и нурофен  Peace
Тия дни нещо нямах време за писане  Confused Бяхме на ваксини онзи ден и Софи беше нервна... Сега има бучки на крачетата  Sad
Тък като ви четох малко по диагонал ще коментирам това което помня  Blush
За лятната част на количката - с нея съм от месец, но моята е почти изцяло легнала и не ми е проблем да я слагам там. Коша го оставих в Бг и сега дори ми е по-лека за носене по стълбите, макар че сега Софи е по-тежка  hahaha

# 468
Благодаря за топлото и мило посрещане, момичета Hug
naiema, да, точно 17 дни изкарахме с днес 18 Cry
Много стрес преживях, много неща осъзнах - колко е кратък живота, как съм готова да дам своя живот за децата си и все такива неща, уплашиха ни с ужасна диагноза, но не се потвърди, за мое щастие успях да си запазя кърмата, а най-важното е, че вече всичко е зад нас!!!
Обичайте се и ценете всеки красив миг с любимите хора, защото повярвайте ми - животът наистина може да се преобърне за по-малко от минута!!!

Лека и спокойна нощ от нас и целувки за съкровищата!!!

# 469
Танче, добре завърнали се с Роско  Heart Eyes Това, което си написала е много силно...Съжалявам, че се е наложило толкова дълъг престой в болницата, но най-хубавото е, че сте всички заедно вкъщи !!! Пожелавам ви всичко да остане в миналото и да се радвате на щастливи семейни мигове  Hug

P.S. Благодаря на всички за съветите относно крустичките   bouquet

Последна редакция: пт, 11 ное 2011, 21:29 от forest_veil

# 470
Мила Танче,добре дошла сред нас!  Hug
Живота поднася купища изпитания, с които трябва да се борим всеки ден.За съжаление тези изпитания застигат и децата ни.Радвам се, че всичко с Роско вече е наред и дано никога повече не се сблъсквате с това, което е минало през главите ви тези дни.Жалко е,че именно по този начин осъзнаваме колко важен е живота и хората в него за нас.За съжаление така сме устроени ние хората...Важно е да го оценим на време!  Hug Hug  bouquet

Гледах прогнозата за времето  Crossing Arms не може ли и ние като мечките да проспиваме зимата  Mr. Green

Хубава вечер на всички  Heart Eyes

# 471
Здравейте!
Честит имен ден на всички именнеци!(аз докато се включа отново стана утре)Да са живи и здрави и с гордост да си носят имената!
Франсе,да си жива и здрава и много щастлива!
Танче,добре дошла отново!Много се радвам,че вече сте добре!Дано скоро споменът за преживяното да избледнее ,не искам дори да си помислям какво ти е било!
Аз днес бях на лекция-общо взето нищо интересно не чух,понеже времето стигна да се обсъдят проблемите през първите 3 месеца на бебето - пъпчето,къпане,обриви и подсичане,запушени сълзни канали...Следващата лекция е във вторник и е на тема закаляване на бебето.
Бебик беше неузнаваем днес!В началото на лекцията побърбори малко,после пожела да похапне и като му удари един сън...до 1,после пак беше кротушко,като се нахрани поигра малко,а аз трябваше да излизам и баба му го приспала в количката и така откарал почти до 5.За сметка на това цяла вечер си играхме и се носихме,ама то не може само да спи детенцето Simple Smile
Да лягам и аз да спя,че вече едва си държа очите отворени

# 472
  • София
[soon] mother of two, Ники, diadora1010, благодаря за съвета за шишетата. За съжаление Томи Типи, Чико, Нук, Авент не ни помогнаха. Реших, че проблемът явно е в АМ, та купих Аптамил, Хип, Лактана и Нан. Резултат - катастрофален. Синът ми не иска нищо друго освен цицката на мама. Преди да тръгна на зъболекар го кърмя. Лошото е, че няма какво да изцедя, та да оставя за папкане за времето, през което ме няма. Как да приуча сина ми да яде от шише, как?

diadora1010, ние слагаме Жорко в седнало положение (за мъничко), също така го държим да подскача и много му хареса, ще купуваме бънджи понататък май, че аз без ръце останах  Simple Smile Стахотни дрешки си поръчала. По-късно ще прегледам сайта, да поръчам и аз нещо на Мрънчо.

Капризче, още веднъж благодаря за координатите на детегледачката. Оправяй се бързо  Hug

Цвети* и ние заспиваме с истеричен рев и в повечето пъти и така се будим. В началото така се плашех, че му има нещо на детето, че чак започвах и аз да рева  Laughing

Честити месечинки на Боян, Роско, Алекс, Ники   bouquet

Смърфиета, да ти е жива и здрава каката   bouquet

Честито на всички именици, а на Ваня, честит рожден ден  Grinning Да си жива и здрава, Франсе, много любов, щастие и усмивки  Hug

Поспаланата, страхотни сладкиши има на твоята снимка  Grinning

deniz_st, ,моят син не хваща играчки ако не му ги набутам - не са му итересни като че ли, но пък обича да си хваща дрехи и пелени  Simple Smile

AGrudova (¯`*•.¸Ася¸.•*´¯) след къпане мажа с мляко на Себамед. На една от лекциите ни казаха, че момченцата не трябва да се мажат с олио - то било само за момиченцата.

Танче, добре си дошла вкъщи  Hug Дано всичко лошо е вече зад гърба ви!

Килограми имам да свалям около 10, не знам колко с точност, защото ме е страх да се кача на кантар. Моя милост качи 23 кг през бременността  Embarassed

Космонавт съм взела 6-9 месеца с идеята да го носи по-дълго.

Аз си имам гостенка - баба ми  Simple Smile Голяма помощ ми е и много се занимава с бебчо. Сега поне ще мога да си сложа в ред къщата.

Извинявам се за дългия пост, но така става като пропусна няколко дни да ви чета.

# 473
Добро утро  Hug

Да почерпя за нашата 4та месечинка  Mr. Green

ЧЕСТИТО И НА Рафаил на мама niа и Петя  на мама polq31   bouquet

Добре дошли на Танчето и Роско  Hug Дано всичко лошо е зад гърба ви и повече никакви болници  Praynig

Не мога да пиша много, че Алекс мрънка.Другия път повече  Mr. Green

# 474
Добър ден  Hug

Най-накрая събота. С такова нетърпение чакам почивните дни, за да сме заедно цял ден с мъжо, а толкова много работа има да се свърши...Пазаруване, готвене, чистене, пране, гладене  ooooh! Даже количката изпрахме, че днес и утре няма да извеждаме Габи (предполагам и другите бебчета ще седят на топличко вкъщи)  Blush

Майка ми обеща да дойде в следващия петък и ще седи през уикенда. Тя е на някаква конференция и само в неделя няма да ходи никъде, но пък за събота вечерта имаме зелена светлина да излезем с любимия като гаджета  Laughing

bouquet

Усмихнат ден  Hug

Последна редакция: сб, 12 ное 2011, 10:56 от forest_veil

# 475
Добро утро!

Танче, добре дошли вкъщи, нека всичко лошо да е зад гърба ви вече!

Франсе, честит рожден ден на патерици! Бъди здрава, щастлива, обичана!  Hug

Момичета, видях днес в брошурата на Карфур, че ако вземеш 2 или повече пюренца на Гербер, получаваш 40% намаление. Аз не знам Гербер хубава марка ли са? Дано само обаче да не им изтича срокът на годност скоро. Мисля да си взема няколко да имам като реша да захранвам.

Днес при нас е студено, но пък слънчево, така че ще излезем следобед за малко. Приятен ден на всички!  Hug

# 476
Добро "утро" и от мен  Hug

Честити месечинки на всички празнуващи!

Мецани съжалявам,че не се е получило с шишетата.Но аз предполагам,че щом не иска нито едно шише и кърма да изцеждаш,ако детето не иска шише,просто няма да яде от шише.
Защо не се допиташ до ЛЛЛ за съвет? А за заспиването.... понеже ми писна да ми реве и съм му научила графика и сега като му дойде време за сън ( дори и без да е проявил признаци за това) го слагам в количката и го приспивам.В количката,защото иначе не иска да заспива.Почвам да бутам,той си взима играчката, почва да пее и така заспива.Исках да кача снимка как беше заспал, но няма да е сега.

Мока браво на малкия послушко! Дано по-често радва мама така  Hug

Вчера свеки гледа малкия, та аз днес съм спала до 10:30  Blush . И понеже вчера се изсилих и наготвих, за днес ми остава само да изчистя и изпера.И мисля едни палачинки да завъртя, но да видя дали ще са за днес или за утре.

Мисля днес да облека малкия и да излезем навън.Купила съм му един комплект зимен, ватиран от яке и грейка и мисля днес да го използвам.Вчера не сме излизали и откачам вкъщи  Crazy

Хайде да се залавям със задачките.Лек ден от мен  Hug

# 477
Привет!

Вчера цял ден в къщи...  Tired Днес е буден от 5:30...  ooooh! Та излязохме на разходка, но мнооооого студено!  cold Сега се прибрахме за  breastfeeding и после може пак да излезем до някой голям магазин.

Форест, супер, наистина си трябва и малко  1dating ...  Mr. Green

Честити празници на всички празнуващи!

# 478
Привет Simple Smile

Благодаря на всички за пожеланията Simple Smile  Hug

Танче, много се радвам за вас !!! От сърце ви пожелавам , вече само хубави емоции да изпитвате с малкия сладур и цялото семейство !!!  Hug

Честити месечинки на всички, които празнуват днес ! Simple Smile   bouquet

Миме, дано успеете да намерите решение на проблема скоро  Peace

Оф, ое щях да пиша... ама малкта се дразни и татито ще ме надере , че още се мотая пред компа
Аз да се оплача, че вчера преди да ни дойдат вечерта гостите, едваааааа се приспахем с малката. То не бяха ревове, писъци....и на ръце не ще да кротува, което за нас беше притеснително... и цицата не тачи... ужас. На няколко смени за около час след вечерното къпане успяхме да я приспим. И като си тръгнаха гостите се събуди и като се почна цяяяяла нощ истерични ревове и никак не кротува. А ако речеш да я оставиш да легне се засинява от рев...  ooooh! Не сме мигнали цяла нощ  Tired. На 2 пъти я приспахме с коша за колата и татито го държеше и го люшкаше, че не щеше да седи иначе в механичната ни люлката...кофтито е, че поспа само 2 пъти за по час и още в 8 вече се качихме на колата да пообиколим , та най-накрая се предаде и заспа и тъкмо мислехме да се приберем и да заспим и ние и както спряхме пред нас и се събуди ( и естествено не щя после пак 2 часа да заспи - пак ревове, макар и по-малко от нощеска). Гледахме да не са зъбки, ама то едва са се отбелязали предните и все си мислим, че ни е доооста рано да е това проблема.... Слетобед успяхме да я приспим пак с коша за кола за час време и после заспа на цицата при нас на леглото за още час. Сега се разнасяме в хола и ще се оправяме да ходим на едните баба и дядо на гости, че....  Crazy Наоплаках ви се... не ми се мисли ако и тази нощ ще е така....

Оф, ое щях да пиша... ама малката се дразни и татито ще ме надере , че още се мотая пред компа, а и стана голям чаршаф, така че... лека и безпроблемна вечер на всички !!!!  Hug Hug Hug 

# 479
Момичета, видях днес в брошурата на Карфур, че ако вземеш 2 или повече пюренца на Гербер, получаваш 40% намаление. Аз не знам Гербер хубава марка ли са? Дано само обаче да не им изтича срокът на годност скоро. Мисля да си взема няколко да имам като реша да захранвам.

Не съм купувала от тях... Първото го захранвах с Hipp и съм много доволна - на вкус и мирис поне го докарват...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт