Да нацелуваш малкото юначе 

Това, което си написала е много силно...Съжалявам, че се е наложило толкова дълъг престой в болницата, но най-хубавото е, че сте всички заедно вкъщи !!! Пожелавам ви всичко да остане в миналото и да се радвате на щастливи семейни мигове 

не може ли и ние като мечките да проспиваме зимата

Стахотни дрешки си поръчала. По-късно ще прегледам сайта, да поръчам и аз нещо на Мрънчо.

Да си жива и здрава, Франсе, много любов, щастие и усмивки 

Дано всичко лошо е вече зад гърба ви!
Голяма помощ ми е и много се занимава с бебчо. Сега поне ще мога да си сложа в ред къщата.
Даже количката изпрахме, че днес и утре няма да извеждаме Габи (предполагам и другите бебчета ще седят на топличко вкъщи) 

. И понеже вчера се изсилих и наготвих, за днес ми остава само да изчистя и изпера.И мисля едни палачинки да завъртя, но да видя дали ще са за днес или за утре.

Не сме мигнали цяла нощ
. На 2 пъти я приспахме с коша за колата и татито го държеше и го люшкаше, че не щеше да седи иначе в механичната ни люлката...кофтито е, че поспа само 2 пъти за по час и още в 8 вече се качихме на колата да пообиколим , та най-накрая се предаде и заспа и тъкмо мислехме да се приберем и да заспим и ние и както спряхме пред нас и се събуди ( и естествено не щя после пак 2 часа да заспи - пак ревове, макар и по-малко от нощеска). Гледахме да не са зъбки, ама то едва са се отбелязали предните и все си мислим, че ни е доооста рано да е това проблема.... Слетобед успяхме да я приспим пак с коша за кола за час време и после заспа на цицата при нас на леглото за още час. Сега се разнасяме в хола и ще се оправяме да ходим на едните баба и дядо на гости, че....
Наоплаках ви се... не ми се мисли ако и тази нощ ще е така....
Препоръчани теми