Ябълки и круши сладък сок наляха, ЮЛЧЕТАТА още на млекце стояха!

• 41 762
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  bouquet За всички празнуващи вчера и днес !!!
Снощи не можахме много да спим  ...... Няма нищо общо с това което франсето е преживяла ,ама малката все се пробужда и аз я оставих при нас и от притеснение не можах да се отпусна да спя. Стомахчето я поболяваше та проплакваше и аз да потупвам . И тази сутрин в 8 с песен  Grinning Ама не се оплаквам ,просто днес ми е така мъгливо и изморено.

# 481
 Да ви питам откъде купихте космонавти на бебоците ?

# 482
здравейте,днес да се отчета че днес е много хубаво времето и ние почти не сме се прибирали,прибрахме се в 4 та дано ни се отрази чистия въздух,два дена не бяхме излизали никъде и не бяхме спали вечерта,та тази вечер дано да поспим,поне така се надявам.Космонавчето го взех от магазин вени в Бургас,много изгодно за 19 лева ,доста дебело е от вътре е поларено,с затворени крачета,ръкавките могат да се затварят,доста удобно и практично.Това е от мен,лека вечер на всички!

# 483
Здравейте. Франсе, Честит Рожден ден на патерици!   party023 Дано на малката сладуранка и отминат болежките и  спинка сладко сладко тази вечер.

Ние всеки ден правим по 3 часови разходки, докато времето го позволява, че после идват едни студове и вече няма да са толкова дълги  1stroller доре че бебчо е спокоен навън, иначе сега си мрънка и иска внимание Simple Smile

За пюретата- майка ми, ми докара доста каши на хип, но не зная дали са подходящи за захранване  newsm78 Имам една кутия - моята първа каша и доста пюренца в картонени опаковки...лошото е, че февруари месец им изтича срокът и може да артисат.
Бебчо от доста време го слагам в седнало положение  Peace Даже в момента го е седнал на крака ми и зяпа тв.  (ее а го придържам де) Не знам дали е правилно, но си му харесва доста  baby_neutral

Танче, радвам се че вече сте си у вас и Роско е добре. Само хубави моменти ви предстоят сега  Hug

Спокойна вечер  Hug

# 484
Добро утро, мамчета!

Танче, добре се завърнали у дома  Hug Дано всичкото лошо е вече зад гърба ви.

Франсе, честит рожден на патерици.  Бъди здрава, щастлива и много обичана   bouquet

pospalana, честит имен ден на Виктория на патерици, да ви е жива и здрава  bouquet Наистина на снимката големи сладкиши си показала  Heart Eyes

И аз като Форест чакам съботите и неделите да сме всички заедно, татито да помага, а аз да поема глътка въздух, че с двете ми момичета не е лесна работа. Вчерашния ден ми мина много бързо, чак не го усетих. За днес съм планирала мързелуване - да видим как ще ми се получи  Wink
Гледам, че навън се показва нещо като слънце, само да няма вятър и по обяд ще направим една разходка.

Пожелавам ви много хубав и усмихнат ден  Hug

# 485
Ех, как ме е яд, че повярвах на прогнозата и изпрахме всичко от количката + кенгуруто  Crossing Arms Сега няма мърдане...Утре всичко ще е сухо, но днес не  Crossing Arms

Габи измисли нова поза за заспиване. След 40мин борба в леглото накрая заспа в/у мен все едно съм легло. Аз легнала и тя върху мен  Laughing

Приятен неделен ден   bouquet

# 486
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте ! Hug
Отдавна не съм писала , но докато ви изчета и някой е предявил претенции за вниманието ми  Mr. Green
 Със закъснение ,но от сърце...

Честит Рожден Ден ,Франсе!  bouquet
Здрава , влюбена и щастлива бъди! Hug

Честит Имен Ден ,на сладката Виктория! Hug
Здраво и спокойно  бебе да расте!

Честити месечинки на празнувалите тези дни! Hug

Добре се завърнали у дома на Таня и Роско! Hug
Дано всичко лошо е вече в миналото ! Praynig

Килограми -имам още 5-6 да смъквам Embarassed /дано не станат повече докато се изтърколи зимата  Mr. Green/

За излизане съм му взела комплект дебело яке и панталон , но понеже още са му много големи /6-9м/ за сега е в космонавт /долу е като торба , а не с крачоли /.

За кафето, пия по едно сутрин с много мляко .

За майчинството-в началото на ноември получих последната част от последния болничен ,
предполагам че до края на месеца трябва да получа и част от майчинството.

За захранването- изчаквам да направи 5м. .Взех тази каша и се чудя дали да не започна с нея  newsm78.

За режима -в 19ч започва да мърка и докато го изкъпем и оправим минават 40-50мин. и заспива 20,00-20,30ч.Събужда се м/у 3,30 и 5 ч /последното рядко се случва вече  Sad/. за да си хапне и после след 3ч пак , но в последно време след първото събуждане вече на 2ч си търси млекцето .

За количката -от раждането сме със летния кош , няма напълно легнало положение /изглежда така все едно на напълно легнало съм сложила много тънка възглавничка /, но това никога не ме е притеснявало , защото баткото беше с ГЕР и спеше под 45 градуса навсякъде .От 20 дни вдигам и на първото положение когато е буден ,защото се ядосва ,че не може да оглежда света /явно моята физиономия му е писнала  Mr. Green/

На разходка извеждам бебо  всеки ден /двамата вземаме бати от ДГ/ и сме на вън  докато на мен ми стане студено. Mr. Green

# 487
  • Стара Загора
Ку - ку  Heart Eyes
Днес ще се стои цял ден вкъщи, при нас времето навън ... направо не е за мъже. Вчера излезнахме за малко на разходка, но днес няма да ни се усмихне късмета. А пък и трябва да се стегам за гости - на мъжо сестра му се връща от Гърция и ще идват на гости, че все още не е виждала малката.
За ескимосите - и аз съм взела р-р 74см, но има опция за подгъване на ръкавите и крачолчетата, а пък и с тези темпове, с които растем  ...  Rolling Eyes
За майчинството - последния ми болничен беше до 15.10.2011 и вчера видях, че имам някакъв превод до края на октомври. Предполагам, че в началото на другия месец ще получа първото цяло майчинство baby_neutral
Франсе  Hug дано Руми се поуспокои вече и да нямате подобни вечери и нощи  Praynig
Танче, пожелавам ви да нямате повече такива преживявания и всички да сте здрави  Hug
За килограмите - все едно никога не съм била бременна, отидох да раждам около 72кг сега отново съм си 52  newsm44
За кафето - не съм голяма кафеджийка, пия 3в1 когато съм вкъщи
За количката - бях сложила летния кош, но педито каза, че бил много открит и не ставал за зимата (аз съм с ABC Design 3 Tec) и пак сложих зимния. Мисля обаче в началото на лятото да я продавам и да си купя Макларън  smile3508
Снощи за първа вечер от не помня колко време Емито си спа спокойно, събуди се само в 5 да папка и пак заспа до 9:30 (пу-пу) дано продължи така за постоянно. Иначе ние я къпим към 21:00 - 21:30, храня и в леглото

# 488
Нашите вечери също са с много чести хранения - тя вместо да маха нощното си прибави още 1-2. Заспива в 21ч., после се буди през 3ч. - в 12, в 3, в 6, все едно е новородено бебе. А Ния става в 6,30 за училище - представяте си колко ми е съня...

Таня, радвам се че всичко е зад гърба ви. Човек никога не трябва да губи надеждата си!

Нашият космонавт е р-р 74см. - подгъвам ръкави и крачоли и е ок. За сега е още в порт бебето - ние сме с лола на бебекомфорт. Този кош е уникално удобен, но й омалява вече. Най - много след месец мисля да я местя в другия.

Приятно мързелуване - нашия тати и Сияна спят, а Ния от сутринта ми е с Т-38 и малко и червено гърло. Уф, тая зима как я мразя.

# 489
Искам да попитам мамите,които дават АМ коя марка използват и бебчетата запичат ли се?Ние сме с Фризолак,но започнахме да се изхождаме през ден и педиатърката ни посъветва да го сменим с Лактана Био или Нутрилон.Някоя от вас използва ли ги и доволна ли е от тях?

# 490
Здравейте от нас. Ние сме в Пловдив при баба за 1 седмица и аз релаксирам тотално. Даже успахме с татито да излезем по магазините и аз се сдобих с маратонки Simple Smile Надявам се времето през седмицата да е хубаво, за да можем да ходим на разходки.

В този ред на мисли ако има мами от Пловдив бих се радвала да се запознаем Simple Smile

Ели88, ние сме на комбинирано хранене и когато е на АМ изпива 150 мл Фризолак. Нямаме запек, но той е основно на кърма, само 1-2 хранения на деня са на АМ така че за това не сме критерий.

Пожелавам ви хубава вечер и спокойна нощ!

# 491
ние сме на аптамил и нямаме проблеми с запека,преди с нан сензитив имахме

# 492
eli88 Ние сме на HIPP 1 Combiotik и досега не е имал запек.
За количките и аз го слагам леко изправен защото е любопитен и иска да разглежда като ходим на разходка. Питала съм педиатърката и тя каза че може.
Честито на всички празнуващи на патерица, а са живи и здрави и много обичани.  bouquet

# 493
  • София
Eli88, имам Лактана вкъщи, отворих го преди 2 дни, ако искаш мога да ти го подаря, тъй като моят син категорично отказва да яде АМ, а срока след отварянето на АМ е месец. Ще ме е яд ако трябва да го хвърля. Ако искаш пиши на лични адрес и ще ти го пратя по куриер. От единия пакет липсват 4-5 лъжички, а другият пакет е неотварян.

Диадора и ние сме с 3Тес. Жорко все още си го возя в зимния кош. Супер закрит е и детето не усеща грам студ и вятър.

Франсе, дано Руми се поуспокои, че знам колко е изнервящо бебето да не спи и да реве нон стоп.

Лека вечер и спокойна нощ  Simple Smile

# 494
  • Бургас
 Simple Smile здравейте, честито на празнуващите с малко закъснение, добре дошла на Танчето да се оправят и всичко да остане назад и добре дошли но новодошлите.  Hug
И мойта бебека от една седмица -две ззапочна да се събужда по 2 пъти а преди по 1 даже е имала периоди сутрин към 6-7ч да се буди зависи в колко заспива де, но през деня не спеше имаше някакъв период. Сега през деня спи след всяко хранене по 30мин. понякога 1ч. дали това не и се отразило на вечерният сънБ Но пък ако не спи става много крива ама много, и то едно преспиване с рев, на ръце из стаите  #Crazy . 2 месеца и половина ядеше на 2часа даже на 1ч. понякога, направих и ги на 3ч с големи мъки  ooooh! сега от 2дена пак нещо минава на старият режим едва 2.30мин изкарва, цока цока и като реши да драпне главата неще и неще, а не се е нахранила и после рев за ядене. Абе варнаме в първи клас това дете, ако е период да минава, че  #Crazy .
За сядането - от 6 месец трябва да седи детето, иначе ще му се разшери таза, но всяка майка решава сама.
За майчинството - не съм го получила още.
За космонавта - не съм купила, ще копувам но не съм се насочила още на коя марка, за размера ще е от 6-9 месеца.
За килограмите - аз родих с операция и корема ми си е големичък, казват че до една година ще ми спадне , ям си стабилно не само зада има кърма ами и защото ми се хапва, когато спра да кърмя ще слабея.
За количката - междо другото ми дадохте идея да пробвам за тази прословута количка, с зимния кш съм и ако я надигна главата/има тъкава опция / може и да и харесват вече разходките. любопитка е и може за това да не иска в количката понеже не може да гледа наоколо. Дано се получи.
За захранването - педи ми каза като я захранвам да започна с зеленчуково пюре, и от другаде съм чувала.
За ФРИЗОЛАК - да той запича. Налагаше се да и давам по едно време АМ купих от НАН Фризолак и Аптамил защото и бебка нещо не и харесват млеката иска си кърма ама вечер нещо ми намаляше и трябваше да я мъча. И когато и давах Фризолак се запече. Приятелки ми казаха че Фризолак се дава с кумбинация с Фризовом. Не пробвах, незнам дали има ефект.
За кафето - ахх как ми се пиееее , но не пия, тя мойта както всичко лошо на нея и без кофеин да е може да и подейства. А естествено алкохола не и влияе, пила съм вино, бира, по н,коя глътка мастика, даже и венците съм и мазала с надеждата да се успокои и заспи но н,ма ефект.
Това е от мен за сега, ще лягам че ме чака пак безсънна нощ. Лекичка на всички мамита и бебчовци Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт