Ябълки и круши сладък сок наляха, ЮЛЧЕТАТА още на млекце стояха!

• 41 774
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, момичета!!!

Честити месечинки и честито на именниците днес! Да са живи и здрави!  Hug

Наталче, благодарим за кафенцето  Grinning

forest_veil, и Белослава има крусти от месец и половина някъде. Мазах ги и аз с Мустела, много ни помогна, но все още има тук-таме. Но в сравнение с това което беше, сега съм много доволна. Аз мажех сутрин с Мустала и вечер на къпането отмивах и разресвах добре.

Относно цикъла - е, на мен вчера си ми дойде и то много стабилно...  Sad

И аз знам, че теглото трябва да се удвои на 6 месеца..., а на 12 мес. да се утрои...

За детските дето ви бях питала дали сте получавали - ами то и аз моите за септември съм ги получила, ама не съм разбрала...  Blush Blush Blush Че звънях в социалните да питам, бях приготвила сериозния тон да се карам с тях, пък те ми викат на 18.09 сте ги получили...  Grinning
Mr. Green

Иначе аз от онзи ден пак съм студентка. Записах още една магистратура, ще уплътнявам майчинството с някой други лекции и изпити  Grinning
Подадох си документите за помощта от 2880 лв за майки редовни студенти, та да видим какво ще стане...

Майчинство по декларацията и аз все още не съм получила (този път със сигурност)  Grinning

Днес май няма да се излиза, тук е студено и май ще вали  Sad Ще си стоим вкъщи...

Пожелавам ви приятен ден!  Hug

# 451
Привет !

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ !!!   bouquet

да мина и аз да ви почерпя, че аз днес пък имам РД Simple Smile

Поздрави и на всички малки месечинки  Hug! както и на Танчето и Роско , че вече се прибират ! Simple Smile  Хайд лек ден на всички, че бързам да се подготвям за гостите Wink

# 452
 wavey

Честити месечинки на празнуващите, честит имен ден на именниците!Да сте живи и здрави!

ФРАНСЕ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО УСПЕШНА,ВИНАГИ ОБГРАДЕНА С ЛЮБОВ ОТ ЛЮБИМИТЕ ТИ ХОРА!  

На мен днес ми е странен ден.Бебо дрема до 9 сутринта, чак се изненадах.Счупи ми се помпата за кърма, а аз с цедене храня Дани.От зор залепих спукалото се пластмасово парче с ... дъвка... докато ми донесат нова помпа.И червената лелка ме навести.Което автоматично отговаря на въпроса ми за малкото количество кърма дни преди цикъл.

Капризче не знам дали беше на лекцията на ЛЛЛ за захранването,но точно това е захранване водено от бебето.Даваш му сварени зеленчуци и бебо си ги смучка без да яде.По този начин бебето опознава вкуса на храната и прави своя избор относно харесва/не харесва.Мисълта ми беше,че не е нужно да има процес на преглъщане, за да се води захранване.Въпреки всичко не виждам кой знае колко лошо в това,че си пробвала.И все пак - ако ще се захранва нека да е отведнъж и постепенно.
За космонавта, аз също съм купила на бебо доста по-голям номер, но съм сметнала, че ще го носи евентуално и Март, а до тогава доста ще порасне.Така, че, мое мнение - остави си този р-р  Hug

Юлско бебе би ли се аргументирала?Защо чак толкова не е полезно да се "пробва"Аз не съм пробвала да давам на Дани нищо,освен кърма,но ми стана интересно все пак.

Aneliq423 ей това не го бях чувала и мн благодаря за инфото.Ей сега ще прочета това-онова и пак ще говоря с док.Проверявайки си резултатите от цитонамазката, ПАП е наистина неясен... ще прочета какво става след малко.   bouquet

pospalana може ли снимка на сладкиша в завършена форма?  Mr. Green Честит имен ден на малката принцеска! Да ти е жива и здрава!

Много се радвам за Таня и Роско.Дано всичко вече е наред и бързо забравят кошмара от престоя в болницата.Танче пиши как сте,когато можеш!  Heart Eyes

За кафето и преди съм казвала - и по време на бременността и сега пия.Понякога по 2 даже.Не съм забелязала да се отразява по какъвто и да е начин на Дани.Педи каза - ако всичко с Дани е ок мога да пия.

За майчинството вчера го получих и се успокоих.Парен каша духа и преди да видя, че всичко с документите ми е ок яко се притеснявам.Че нашата HR-ка е голяма заспа и сама трябва всичко да си проверявам.

Сега се чудя, ако много ме заболи корема какво мога да пия?Че аз обикновено само с Аулин се оправях до преди бременността.Иначе ми ставаше лошо и припадах от болки.Дано сега се размине с болката.Предния месец поне беше поносима..

Днес явно няма да се излиза.Ще си мързелувам до колкото мога вкъщи  Crazy
Хубав ден на всички  Heart Eyes Hug

# 453
# 454
  • София
Аууу, Поспалана, прекрасен е сладкиша! И малката сладкишка до него е очарователна, да ти е жива и здрава!!!

Франсе, честит рожден ден! Пожелавам ти да си здрава, много щастлива, много обичана и малката палавница само радост да ти носи!

Аз съм се объркала, не ни е минал мрънкащия период. Досега мрънка (в продължение на 1 час, всъщност) малката ми мома, и едва заспа. Дано е за повече от 15 минути, защото съм ужасно гладна, а тя само на ръце иска и се върти, та не мога да си сглобя нещо за ядене покрай нея.

За космонавта - и аз съм взела голям размер (6-9 м), в момента й е огромен, но го взех именно с идеята да го носи по-дълго време. Така че, Капризче, и аз мисля, че е по-добре да оставиш този размер.

Отивам да похапна, докато не е писнала пак...

# 455
Ах, миличката шушка как е застанала до тортата. Поспалана, много ти е сладко детето. Направо е страхотна с тези бузки и големи очи Hug  offtopic Какъв е сладкиша?

Франсе, честит рожден ден!

Момичета, благодаря за мненията за космонавта. Май наистина ще го запазя. За сега има едно доста дебело яке и дебело одеало за количката, така че ще спасим положението Simple Smile

Цвети, не съм била на лекцията, за която говориш, но съм чела за този метод на захранване. Няколко познати захранват по него и са доволни. Аз мисля да се придържам към стандартния метод след 6-тия месец. А за банана си взимам бележка Simple Smile

# 456
Франсе, Честит Рожден Ден!
Поспалана, честит имен ден на малката красавица! И на всички, които празнуват днес!
Честити месечинки!

Форест, аз също мажех крустите на София с Мустела. Довлона съм, бързо изчезнаха.

# 457
4ЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ!ФРАНСЕ,4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И БЕБО МНОГО ДА ТЕ СЛУША.ПОСПАЛАНА МНОГО ХУБАВ СЛАДКИШ,БРАВО,И ДВАТА СЛАДКИША ТОЕСТ.И НАШИЯ КОСМОНАВТ Е ДОСТА ПО ГОЛЯМ МОЖЕ БИ ЗА ДЕКЕМВРИ МЕСЕЦ,НО ЗАСЕГА СЛАГАМ ПЛЕТЕНИ ЖИЛЕТКА И ПАНТАЛОНКИ НАВЪН,А НЕГО ПОДГЪВАМ РЪКАВКИТЕ И ПАК МИ ВЪРШИ РАБОТА

# 458
Здравейте, пиша за първи път във  форума. Моето  момиченце става на четири месеца след три дни , а все още не умее да хваща играчките си умишлено. При вас как е? Притеснявам дали е нормално.

# 459
Привет!   bouquet

И ние днес сме си в къщи... Много студено  cold , а имам и доста домакински задачки. Не че малкият ме дава голяма възможност да ги свърша.  smile3538

Не можах да се организирам за лекцията.  Tired Някоя от вас успя ли??? Каза ли нещо интересно???  smile3523

Франсе, и тук, честит рожден ден! Всичко най-най-хубаво!

Радвам се за Танчето и Роско! Танче, като имаш възможност пиши как сте...  Hug

Поспалана, честит първи имен ден на малката сладуранка! Много готина снимка!  Heart Eyes

За космонавта: моят го взех 6-12 като размер. Сега му е малко голям, но си го ползвам! Идеята е да си ми стигне за цялата зима.  yes

Цвети, най-добре питай док както би могла да пиеш. Може би но-шпа, нали това и през бременността можеше да се пие...  newsm78

За майчинството: този месец ще е вече по онази декларация. Дано всичко да е наред, че не ми се разправя пак с глупости. Чакам още. За детски и аз нямам право, та нямам идея как стоят нещата...  Peace

Кафе не обичам да пия. Не обичам и други неща с вкус на кафе...  Crazy Та затова и не пия.  Mr. Green Но пък мляко с какао си пийвам...  Blush

Лека вечер!  Heart Eyes

# 460
Наталче, щедро ни почерпи с кафенце! Благодарим! Аз също пия по едно кафе или мляко с малко нес за цвят!

Поспалана, честит имен ден на малкия сладкиш!

Капризче, честита месечинка на Ники! Да е жив и здрав и мнооооооого послушен!

Франсе, честит рожден ден!  bouquet  bouquet От здраве, късмет, щастие и любов да не се отърваваш!

Много се радвам за Танчето и Роско  Hug Сега да се успокоят вкъщи и бързо да забравят престоя в болницата!

Исках да ви попитам вие още с мляко ли мажете бебоците след къпане или с олио. Аз досега мажех с мляко - Мустела и Чико като ги редувам. Едното ми свършва и се чудя дали пак мляко да купя или олио!

Епона, вие вече ползвате космонавтчето ли? Аз още не съм почнала, че то ми е за най-големите студове!  cold

За майчинството - на мен октомври ми се пада част болничен и една част за отглеждане на малко дете - в началото на ноември ми преведоха от Нои за дните в болничен, а преди два дни и за дните за отглеждане на малко дете, но нашите HR-и носят документите в началото на месеца. Дано всички нямате проблеми с получаването на паричките!

Последна редакция: пт, 11 ное 2011, 16:26 от AGrudova (¯`*•.¸Ася¸.•*´¯)

# 461
Здравейте, пиша за първи път във  форума. Моето  момиченце става на четири месеца след три дни , а все още не умее да хваща играчките си умишлено. При вас как е? Притеснявам дали е нормално.

Добре дошла!

Мисля, че точно около 4тия месец се счита за нормално да започнат да хващат съзнателно играчки. Предполагам, че нпма нужда все още да се притесняваш, но може и доки да питаш при следващата консултация.

Моят хваща тези, които висят над него (и си ги набутва в устата). Някой път хваща и играчки, които са до него. Хваща и тези, които му подавам, но ги задържа за кратко.  Peace

AGrudova, аз от началото мажа с лосион и не мисля да го сменям, добре му се отразява да кожата.  Flutter

Космонавтчето го ползвам, когато излизаме и е под 10 градуса...

# 462
Благодаря за информацията, надявам се всичко да е наред.

# 463
Таня ми писа преди малко - днес ги изписват с Роско!  newsm44 newsm44 Тя ви праща много поздрави; ще пише по-натам, че сега отиват при родителите й.

Здравейте Hug
Много ми липсвахте тези 17 дни, бчха кошмарни!!!! ooooh! Но вече всичко е ОК - малчо е здра и сме си в кащи!!! Hug  bouquet

Ще пиша по-натам по-подробно, сега още се радвам, че всичко лошо е зад гърба ни и сме си в къщи - при наще Wink

Благодаря за стиснатите палци и пожелания! Имаяе полза!!! Hug  bouquet

Честито на всички с повод за празнуване!!!
 Лека вечер и до скоро!

# 464
Танче, добре дошла  Hug Радвам се, че Роско е здравичък. 17 дни в болница ли изкарахте?

Общи условия

Активация на акаунт