Със здраве да сиго ползвате
Пусни снимка на слинга,де,не го крии 
)

Та 1 седмица съм на стационарното ПС, а тук хич не ми е удобно.Не мога да храня Дани докато ви чета 
)?
)?
След овулация е или цикъл или бременност... Ей това му е лошото, когато не ти идва цикълът, защото не знаеш причината... 
Звънях на педиатърката сега и каза да вземем Стелакер на Мустела. Дано минат бързичко
Има ли някой с опит ? И знаете ли от какво се образуват ?
Поръчахме Коледни чаши за бабите и дядовците с послание, както и блузки за дъщеричката на брат ми и близнаците на мъжовия брат
Днес порастваме с още един месец и ставаме с един месец по-сладки
Почерпете се за негово здраве 

Браво на вас за резултатите. И ние на 3 месеца си удвоихме теглото и аз знам че е нормално 
Той изобщо не разбра за какво става въпрос. според мен. Опита се да го засмуче, но той всичко което докопа смуче, така че не мисля че може да се брои за захранване. Подкрепям мнението ти, че не е хубаво да се правят експерименти и че като се започне не е е хубаво да се спира. Но при нас това беше единичен случай, който няма да се повтори докато започнем захранването 

Ще се поровя из форума да видя дали има коледни теми вече
Има ли още някой на коледна вълна като мен?
Още е в процес на правене (има едно розово слонче и два бели гълъба на които трябва да намеря място на сладкиша, ама бързам да ви почерпя .
Целувки от нас
. Нещата обаче върят към подобрение, като че ли. А дано! 
Тя ви праща много поздрави; ще пише по-натам, че сега отиват при родителите й.
Ако не се покажат отникъде, ще купя нови.Препоръчани теми