Ябълки и круши сладък сок наляха, ЮЛЧЕТАТА още на млекце стояха!

• 41 799
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте!
Честиити месечинки на всички малки-растящи бебчовци  Hug
Мока честит ви матрак! Пожелавам ви дъъълги спящи нощи в него  hahaha Със здраве да сиго ползвате   bouquet Пусни снимка на слинга,де,не го крии  Party
А да ти кажа и дани борави повече с лявата ръка.Дали пък по-бързо да им се развива частта от мозъчното кълбо,което отговаря за лявата част на тялото??? (колко наУчно се изразих  hahaha  )

Диадора страхотни дрешки! И аз пазарувам от този сайт и съм мн доволна  Peace

кremena8302 всек има лоши дни.Дано скоро пуснат и водата и тока, че не приятно.Особено с малко бебе  Tired

Аз пък тръпна в очакване.Ще си ми донесат лаптопа.Преди седмица се спънах в зарядното му и му прекъснах жичките на едно място и батерията падна  hahaha Та 1 седмица съм на стационарното ПС, а тук хич не ми е удобно.Не мога да храня Дани докато ви чета  smile3534
Та днес ще си ми го донесат вече в изправност.
Лелеее не знам какво ме гони тая седмица,ама все едно не съм яла цяла година.Всичко ми се яде.Солено,сладко, не подбирам.И количеството на кърмата като че ли ми е намаляло.Дали не съм в овулация? Решила съм другия месец (дай Боже да имам още кърма) да си взема тестове за овулация и в такъв период да си направя за да видя истина ли е, че като си в овулация и кърмата намалява.
А може ли да има овулация,без да има цикъл (и бременност  hahaha )?

Отивам да легна,докато малчуганчо дреме
Чао за сега

# 436
А може ли да има овулация,без да има цикъл (и бременност  hahaha )?

Не..  Grinning  След овулация е или цикъл или бременност... Ей това му е лошото, когато не ти идва цикълът, защото не знаеш причината...  Laughing    Мислех, че ще си умра от кеф, ако нямам цикъл, докато кърмя, но пусто все ми е на грижа...  Laughing 

# 437
Капризче, щом си дала банан, вече си захранила, не се прави така днес да дам, после след две седмици пак от интерес да го пробваш.
Кремена, ама , че преживявания си имала.
Какво е станало с Танчето, аз нали не съм влизала много време?
Диадора, хич не е хубаво да се слагат да сядат, докато не си седнат, та и през ум не ми минава, но нещо нямам търпение.
Меги Траяна, добре дошла.
Франсе, ама че безобразие, да те пропусне, а дете без пари гледа ли се.
Фатче, пропуснала съм за крака ти, бързо да се оправяш.
Не смея да казвам, но уж оздравяхме, незнам дали писах, че каката аха да се оправи и се влоши много пак, така не ми е боледувала, малкия уж пак се беше оправил и пак се почна, направо аха да рухна вече. Сега уж са добре, но не смея даже да си го помисля вече. Ники реве цял ден, направо ми скъса нервите, будува, малката пак не е спала цял ден, уж търча много навън, ама не ще да спи. Това е от нас за сега.

# 438
Аз му дадох да пробва банан. Много беше смешен, как го засмука, но нищо не направи в крайна сметка, защото аз бях по-бърза и му го извадих от устата. С тези колики мисля да изчакам със захранването повече време, за да не ги предизвиквам повече с новите храни.

Юлско бебе
, цитирам Капризчето, за да питам - това счита ли се за захранване?  Rolling Eyes
То щото и аз така направих един два пъти-ябълка и варен морков. Едно парче му дам, посмуча малко и после аз го изяждам..Но не е пил нито сокове, нито пюрета е ял, нито по капки, нито с лъжички. Иначе мисля да изчакам поне до 5,5-6 мес. със захранването.

# 439
Смята се и хич не е хубаво така да се пробва или почваш, или нищо докато не му дойде времето. После си почваш по схемата и се дава по няколко дни, не се дава днес едно, утре друго, не е хубаво. Не че задължително ще стане нещо, да не те стресна сега, но не е хубаво така да се пробва. Но аз съм си стриктна в това отношение, а и съм за късно захранване.

# 440
ето една табличка за ръст и тегло по която да сме в нормата Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=548

# 441
  • София
Добро утро,ето кафе,да не кажете после че няма за всички Joy

# 442
Наталче, много мило  Mr. Green Всички сме на поени с кафе  Laughing

Снощи видях, че на Габи са й се образували крусти  Crossing Arms Звънях на педиатърката сега и каза да вземем Стелакер на Мустела. Дано минат бързичко  Praynig  Има ли някой с опит ? И знаете ли от какво се образуват ?

Чакам си поръчката от Mothercare  Crazy Поръчахме Коледни чаши за бабите и дядовците с послание, както и блузки за дъщеричката на брат ми и близнаците на мъжовия брат  Mr. Green

Днес дано по някое време стане подходящо за излизане, но малко ме съмнява.

bouquet

# 443
Форест, Лаура се сдоби със същите неща по главичката и по съвет на Фейт мазах главичката с олиото на Себамед - веднъж я намазах и след 2-3 бани (2-3 дни) се махнаха. През деня разресвах косичката (бамбина има мноооого коса) с четка с естествен косъм. Стискам палци и при вас бързо да минат  Hug

# 444
Nut_ella, благодаря  Hug

Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet

# 445
Привет на всички мами!!!Аз мноооого рядко пиша  но най-редовно ви чета.
Никола мисля че за сега държи челно място по размери но ще видим до кога - на 3мес. беше 8.180кг и 64см.,според ЛЛ е добре тъй като на 3 мес. бебетата трябва да си удвоят рожденните кг. а на 12 мес. да ги утроят та ще видим (той се роди 4кг и 53см),той е на смесено хранене 50:50 кърма и АМ
Относно спането мисля че не мога да се оплача - вечер заспива към 22-22:30 и така до 7-7:30 понякога с леко пробуждане за хапване,през деня преди обяд спинка около 1 час и следобяд 3-4 часа!
Колики-той беше с ужасни колики 2,5 мес. но колийфа добре му действаше.Капризче има едно гелче на анасонова основа около 2лв. струва и се прави масаж на коремчето около 30 мин след хранене и действа мн.добре казва се бейбинос или нещо подобно има загряващ ефект!
Цвети* относно резултата ти от цитонамазката - на мен АГ ми каза че най-рано 6 мес. след раждане трябва да се прави цитонамазка защото иначе дава някакъв заблуждаващ резултат,заради който се изисква биопсия-дано и при теб да е така и да нямаш никакъв проблем!!

За килограмите - по време на бременноста +35 Embarassed,но вече съм -25,но имаша още мноооого за сваляне,относно диета за кърмачки ччетах за тази 90 дневната мисля че е мн.подходяща
....
за сега това е от мен.....

# 446
Добро утро от нас с 4-месечното бебе Ники Simple Smile Днес порастваме с още един месец и ставаме с един месец по-сладки Simple Smile Почерпете се за негово здраве Simple Smile

Aneliq423 имаме го този гел, само че мажа на всяка смяна на памперса. Така ми каза педиатърката. Не мисля, че много ни помогна. Ще пробвам по твоята схема Simple Smile Браво на вас за резултатите. И ние на 3 месеца си удвоихме теглото и аз знам че е нормално Simple Smile

forest_veil дано бързо ги преборите крустите.

Наталка, мерси за кафенцето. В тази връзка да ви попитам вие пиете ли кафе? Аз откакто по време на бременността и сега не съм пила кафе, никакво. А понякога много ми се пие и се чудя дали не мога пак да започна да пия кафе или поне нескафе.

Julsko bebe чак захранване не бих го нарекла Simple Smile Той изобщо не разбра за какво става въпрос. според мен. Опита се да го засмуче, но той всичко което докопа смуче, така че не мисля че може да се брои за захранване. Подкрепям мнението ти, че не е хубаво да се правят експерименти и че като се започне не е е хубаво да се спира. Но при нас това беше единичен случай, който няма да се повтори докато започнем захранването Simple Smile

Цвети, моят доктор каза че е възможно да се забременее и без цикъл след раждането. Така че да внимавам и на около 40 дни да правя по 1 тест за бременност за всеки случай.

Да ви питам за съвет: купих вчера на дребния космонавт за ръст 74 см, а той в момента е 65см. Преди 2 седмици беше 63 см. Качва по 4 см на месец до момента. Космонавтът му е доста голям и се чудя дали да го сменя за ръст 68 см, обаче пък ако продължава да расте така ще му омалее до декември. Чудя се какво да правя. Какво ще ме посъветвате?

MocaQueen, браво за слинга. Пусни снимки да видим какво си сътворила Simple Smile

Диадора, честити придобивки. Много са хубави, със здраве да си ги ползвате.

Аз поръчвам разни неща от асда и съм много доволна. Сега гледам че са пуснали коледни декорации и си харесах този комплект: http://direct.asda.com/40-Piece-Bright-Matt%2C-Shiny-Glitter-Fin … 0,default,pd.html Обаче до сега винаги съм украсявала в червено и златно и ще трябва да променя цялата украса Simple Smile Ще се поровя из форума да видя дали има коледни теми вече Simple Smile Има ли още някой на коледна вълна като мен?

# 447
Здравейте !! Днес ни е първия имен ден !!!
Да ми е живо и здраво,умно и добро,красиво и щастливо!!!!
Да ви покажа сладкиша Simple Smile Още е в процес на правене (има едно розово слонче и два бели гълъба на които трябва да намеря място на сладкиша, ама бързам да ви почерпя .

Честито,Месечинки !!!!   bouquet
Нямам време,кипи подготовка Simple Smile Целувки от нас  Kissing Heart

# 448
Аз доколкото съм чела/чувала нормата е на 6м да е удвоено рожденото тегло  newsm78 Иначе и Габи почти си удвои на 3м  Blush

# 449
  • София
Добро утро!

Честити месечинки на навършилите ги!

Поспалана, честит имен ден на твоята мома! Много хубава торта!

Ние ей сега ставаме и се наспах за първи път тази седмица. Йоанна беше влязла в мрънкаща серия и цяла седмица мрънкаше почти по цял ден, а и започна да яде през 2 часа през нощта, та страдах и аз от недоспиване и бях  smile3511. Нещата обаче върят към подобрение, като че ли. А дано!  Praynig

Таня ми писа преди малко - днес ги изписват с Роско!  newsm44 newsm44 Тя ви праща много поздрави; ще пише по-натам, че сега отиват при родителите й.

Юлско бебе, дано наистина ви пуснат болежките!

За кафето: аз си пия кафе. И през бременността пиех по 1 на ден, и сега пия по 1 на ден. Не съм забелязала да й се отразява по някакъв начин на девойката.

За коледното настроение: вчера точно това си мислех. Реших да ползвам, докато ми е празен килера (държа си гумите на колата там, а вчера най-накрая ми ги смениха) и да си потърся елхичката (изкуствена е) и коледните украси, че да ги издърпам на по-достъпно място, ама не ги намерих Sad Ако не се покажат отникъде, ще купя нови.

Бяхте коментирали за майчинството: аз получих всички пари по всички болнични, но по декларацията нищо не съм получила още. Най-вероятно още не е предадена в НОИ - в нашата фирма заплати се плащат на 15то число, така че сигурно чак другата седмица ще отиде някои да носи документи в НОИ. На детски нямам право, така че не знам там как стоят нещата. Само се надявам като ми подадат декларацията, да не се бави много изплащането, че не е хич приятно, а и вчера покрай гумите ме "зарадваха", че спирачните ми дискове и накладките са за смяна...

Йоанна каза мрън, аз ви оставям...

Общи условия

Активация на акаунт