Ябълки и круши сладък сок наляха, ЮЛЧЕТАТА още на млекце стояха!

• 41 737
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
ivsenloran Добре дошла  Hug
За зелено аки има няколко теории . Моята педиатърка ми каза че е от коликите . Когато имало въздух се окислявало и ставало зелено. Ако е слузесто - вече може да се обадиш да попиташ. Аз знам че слузесто е претоплено ,но много неща съм чувала . И моето бебе понякога ака по-зелено (не ме тревожи щом после пак си е жълто-кафяво) .
Цвети   fingerscrossed утре ако не ни сложат ваксината ще ти се обадя за кафе,че да ти вземе главата вятър . Като чета за свекървището чак мен ме хващат лудите-представям си какво ти е  .
Лека ,че ще цокаме.

# 541
Привет Hug  bouquet
Капризче, Цвети, добре сме, благодаря ви Hug И на всички за подкрепата и пожеланията само за хубавини от тук нататък!!! Hug

Ние сме си ОК при наще - нищо не правя само кърмя Роско и сменям пампите, мама готви, баща ми сега не е на работа и много ми помага за Коско, излизаме на разходки..., абе разкоя, след "затвора" в единичната стая в болницата!!!
Вчера си купих и едни боти, че другите ми сдадоха багажа, бях и на шопинг в един магазин за бельо, абе много добре се почувствах, дне спък оставих Роско и Коско и отидохме малко наразходка с мъжът ми Flutter много добре ми се отразява престоя тук, друго си е при мама и тати hahaha Embarassed

Честити месечинки на всички!!!

За лигите, и Роско много ги точи, незнам кога ще му поникнат зъбките, ако е наследствено, на Коско първото му излезе на 7 и половина месеца Wink

В космонафта го слагам с домашните дрехи и с тънка шапчица, ама сега сме с кенгуру на разходка и не за много дълго, че нали доста време не бчхме излизали, но пък Роско се юувства много добре така и му е топличко Wink

За сега това от мен, лека и спокойна вечер и нощ Hug  bouquet

П.П. Още веднъж благодаря на всички ви, че ни мислите!!! Hug  bouquet

# 542
Танче само такива хубави новини да се пишат в нашата отчетна тема  fingerscrossed

# 543
 wavey

Преди няколко дена гледах повторение на Шоуто на Слави. Имаше 2 момичета, възпитанички на Руския лицей в София. И тази вечер се присетих. Реших да проверя за какво става дума. Оказа се, че има прием на деца от 3г срещу скромната сума от 3300 евро на година  Laughing Та до тук с този лицей   Laughing

Моята свеки никаква не идва. Беше тук 10 дена след като ни изписаха и дойдоха със свекър ми за Питката. От тогава 'много й се идва, но все не остава време'  Laughing По рождените ни дни (22-24 септ., когато бяха многото почивни дни) ги канихме. Времето беше идеално и тъкмо имахме поводи. Вечерта на 21-ви ни казаха, че няма да могат да пътуват, че имат работа. Е, част от тази работа е била да ходят до Белоградчик с племенниците, които така или иначе много често гледат за по няколко дена. Даже снимки ни изпратиха  Laughing Вчера и днес свеки е била в отпуска, в петък се чухме, но каза, че нямало начин сега да дойде, пък и то такова било времето, че да не донесели някакъв вирус. Ми то зима идва...освен да не се виждаме  Laughing И други бисери имам в колекцията, но няма да ви отегчавам.
Добре, че майка ми намира начин да идва понякога. Ние се справяме и сами, но понякога дори за разнообразие е добре някой да дойде за ден-два  Peace

# 544
Ехеее, Форест, ма то без пари този лицей, ужассс.... аз съм на вълна "кой ще гледа бамбина догодина", засега майка ми е номинирана (вече я уведомих), свекито нали само на снимка предпочита да гледа малката, защото не й харесва да плаче, ама по-добре - аз и на снимка не искам да я виждам... Ако се объркат нещата - на ясла или ще правим група 2-3 мами и ще си взимаме детегледачка-учителка, има време до тогава  Heart Eyes

# 545
  • София

Добро утро!Пожелавам ви ден изпълнен смного слънчеви усмивки от малките съкровища!
Честити месечинки на тези които съм пропуснала тези дни! Hug
Ние сме добре,спим,ядем,смеем се,излизаме,и така ежедневието ни е завъртяло Laughing

# 546
Добро утро и от мен Grinning

Честити месечинки и други поводи за празнуване Laughing

Наталче, мерси за кафенцето. Взимам си едно Laughing

И при нас ежедневието се върти. Времето е хубаво, ходим на разходка по няколко часа.
София расте, мама и се радва и така.
Играе си много в активната гимнастика. Поне по час откарва. После следва пауза и след известно време пак Laughing

Танче, при мама и тате си е най-добре. Почини си, остави ги да те поглезят, имаш нужда.

За свекървите
ви съчувствам много. Ама не ги оставяйте да ви късат нервите.
Майчинство - занесени са ми документите в НОИ. Към края на месеца чакам постъпление Wink
Лиги точи от много време. Изгледи за зъб няма още.

Хубав ден момичета  Hug

# 547
Добро утро момичета! Ние снощи ходихме на гости и се прибрахме след 23ч. Уж за разнообразие, но установихме, че на другият ден недоспиването ни се отразява зле. Мъжо каза, че сме одъртели вече за такива излизания Laughing
Ние живеем със свеки, но тя много помага. Ето снощи гледа бебка, а ние излязохме. Никога не ни е отказала помощ, както сега за малката, така и за каката.
Относно зъбките- първият й зъб изби преди 11 дни, а вторият вчера. При каката първият изби на 5 мес. и половина. Може би е наследствено наистина, защото майка ми ми каза, че аз съм била в началото на 4-ти месец, когато ми е избил първият зъб.
Танче, радвам се, че сте добре Hug
ivsenloran, добре дошла!
Хубав и слънчев ден на всички  bouquet

# 548
Добро утро и от нас с Дани.
Една закуска?   

Дани снощи пак имаше колики след храненето и вече се замислям дали да не му го спирам.Знам,че не е правилно,но после детето се мъчи.Бях забравила какво е  Embarassed  И интересното е, че се получава само нощем.През деня е пушка.
За свекито да ви кажа снощи нали имахме гости.И аз приготвих салатата, докато тя "гледаше"Дани (защото Дани си се занимаваше, а тя блееше в ТВ-то).На вечеря ме похвали за салатата и почна да разпитва какво има вътре, пък аз я бъзнах, че ако беше дошла в кухнята е щяла да разбере.При което тя ми отговори "Еми като не си ме поканила как да дойда" Аз я питам "Ти покана ли чакаш" И тя - ами, разбира се, като не си ме поканила за какво да идвам  Shocked Shocked Shocked Мъжо й каза, че ще й изпринтим покана и ще й я лепнем над монитора на компа, че тя и без това с нищо друго не се занимава  hahaha И ей такива ми ти работи.Не ми е скучно,да знаете  hahaha

Поспалана сега не знам, да стискам палци да ви бият ваксина ли, да не ви бият ваксина ли ....  Joy

Форестче   Shocked Айде нЕма нужда  Mr. Green  Аз толкова пари на куп никога не съм виждала  Mr. Green

Нутелка и аз от 2 дена мисля кой ще гледа Дани, че аз трябва да се връщам на работа.Нямам особено много варианти, да не кажа, че са точно 2, като 1-ния е свекито  Confused

ivsenloran добре дошла  Hug  За зеленото аки и на мен са ми казвали от окисляванече се получава или от храна, която сме поели ние... Дани поне 2 пъти в седмицата има такова, но е здрав (пу-пу) и не го мисля вече.

Честити месечинки на всички от последните дни !!!

Шефа се събуди, лек ден от мен  Hug

# 549
Добро утро!
Добре дошла ivsenloran   bouquet
Ние тази нощ спахме добре бебчо заспа в 9.30 и се събуди в 6.50 за папкане.
И той много се лигави и то от месец вече и понеже множо нервничи и слага и двете си ръце в устата съм взела да го мажа с Дентинокс, защото явно го дразнят зъбките.По принцип е спокойно бебе.
Танче наистина при мама и татко е най хубаво.
Чао, хубав и усмихнат  ден от нас.
ДАНО И ДНЕС ДА СТАВА ЗА РАЗХОДКА Wink

# 550
Добър ден на всички и от нас!:)Благодаря на всички,за мненията отностно зеленото аки:)На мен педиатърката ми каза че щом не е повече от един път не е притеснително.Иначе ние тази нощ спахме добре,но от както се е събудила в 7.30ч предрема  20 мин.и това беше.Дано да става за разходка и да поспи навън,че иначе киселяша ще е голям!:)Аз я обличам на вън с космонавт, ама не е шушляков(от тия най-дебелите с полар от вътре)и от долу с боди и цялостно гащеризонче.От горе с одеяло и в чувала на количката.За през ноща се чудя дали  да я завивам с олекотена завивка или в чувалче за сън да я слагам.Страх ме е, че с олекотената може да се захлупи,а пък с чувалчето ръцете са и от вън...........незнам и аз.Вие как процедирате???Чао засега от мен и желая на всички един хубав слънчев ден и повечко навъъъъъъъън!:)Simple SmileSimple Smile

# 551
  • София
Здравейте мами!
Взехте да ме притеснявате с това зелено аки. Сашко от две седмици само такова ака (все едно е ял спанак, а аз зелено скоро нищо не съм яла) и то по 3 пъти на ден. Надали се задържа толкова в него, че да се окисли, а съм сигурна, че не го претоплям. Започвам да се замислям дали не го държа много леко облечен  Thinking Ние преди 5 дни бяхме на педиатър, но не й казах защото мислех ,че е нормално. Лекарката каза, че вижда едно щастливо бебе и аз бях спокойна.
Ракаус, при мен малчо не иска понякога да яде от лявата гърда и тогава го взимам на ръце и го храня в движение. Другото е, че на следващото хранене пак давам същата и тогава е по-склонен. Незнам дали това ще помогне, но можеш да пробваш докато се включат ЛЛЛ. Успех!
ivsenloran на мен ми се струва, че навън го обличаш с прекалено много катове дрехи. Иначе на лекцията за закаляването лекарката каза,че от ръце дете не може да настине и чувалчето е добра идея стига да не е прекалено голямо и добре да го обхваща. За олекотената завивка препоръча за след 6 месец или нещо такова. Не помня точно.
За свекървите - моята е починала. За мъжа ми е зле, за мен добре, че не съм от най-лесните за съжителстване.
За крема за лице - още нищо не слагам, но се замислям. От тези лиги забелязвам, че брадичката от време на време леко се обрива и после се скрива. Чудя се дали да пробвам като за начало нежния крем на Себамед или мостричка имам на Бепантен или олио на Хип. Някакви идеи?

# 552
Аз моята свеки си я обичам, свекър ми също е страхотен човек. Още повече двете семейства се рабират чудесно (пу-пу). По-скоро съм леко разочарована, че не са идвали от много време, но не мисля, че не желаят. Свеки е директор на училище и знам, че седи понякога и до 22ч на работа  Crazy

Ние също излизаме след малко

Приятен ден  bouquet

# 553
Здравейте отново:)Въпреки,че днес беше малко по студено според мен,моята Принцеса спинка 2 часа в количката на вън и даже накрая я прибрах и си доспа в къщи защото стана късничко.Simple Smile

Маргаритка, може да си права, че слагам повечко катове дрешки.Ти как процедираш?Кое според теб мога да махна?Иначе и аз се замислям за кремче за лице против студ.Някой ползвал ли е или чувал ли е за крем Апипантен?.Препоръчаха ми го в една аптека.Ох, за съжаление ме чака домакинска работа Sad така че до по късно.Лека вечер за сега от мен на всички

# 554
  • София
Днес присъствието е малко вяло. Сашко от 3 часа го носих само на ръце към 7 и половина заспа и сега току що пак се събуди и реве.
ивсенлоран мисля,че просто може да не слагаш одялце.
Ох много реве. До утре

Общи условия

Активация на акаунт