Ябълки и круши сладък сок наляха, ЮЛЧЕТАТА още на млекце стояха!

• 41 760
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Франсе, благодаря за линка, записах се и аз в темата за кърмаческите дрехи, ще следя кога се правят поръчки
Епона, мерси за инфото за плуването. Ще го обсъдя с аморето и най-вероятно ще запишем Лаура
Galla, ние ходихме при д-р Алексиев, но в частния му кабинет. Четох доста за ортопедите и д-р Кехайов беше с доста препоръки сред мамите. За съжаление, не мога да помогна с лични впечатления за него.

# 121
Благодаря ви,момичета!

# 122
Ееее, легнала съм си вече, но ми дойде идея за ново заглавие и бързам да напиша през телефона преди да съм забравила...
Навънка вече студовете и ветровете вилнеят, но ЮЛЧЕТАТА в топлата прегръдка на мама се смеят!

Лека нощ! Heart Eyes

# 123
Добро утро

За нас тази нощ беше тежка.Малкия се събужда през 15 мин с писъци и се успокоява само с бибка.Лошото е,че през 15 мин я изпуска и сега съм  Tired Всъщност,накрая го взех при мен в леглото - така поне не ми се налагаше да ставам,като се размрънка за бибата.
Няма апетит - вчера от 08:00 до 15:30 е ял само 1 път.Не иска и да помирише мляко.И акото му стана зелено..а е здрав, преди 5 дена бяхме на консултация и е здрав (чукам на дърво)
Моля,кажете ми нещо ефикасно обезболяващо/охлаждащо за венци Дано скоро избие зъбчето,че много бързо си припомних какво беше по време на коликите  Confused
И още нещо - кога според вас вече можем да вдигнем положението на гръбчето на количката с 1 ниво?

Отивам да свърша малко работа,докато бебо спи.
 Hug

# 124
Добро утро и от нас Hug

Цвети*, има гелчета за мазане при избиване на зъбки. Попитай в аптеката да ти препоръчта нещо или се обади на педито.

Епона, Нутела и София си смуче долната устна от няколко дни. Като се опитам да дам бибата в този момент не я иска. А тя е сериозен почитател на туй устройство биберон залъгалка Grinning

Конием, не си ли мислила вариант да му увеличиш млякото на бебето вместо да даваш пюре?Плодовото пюре винаги се дава между храненията, то не засища кой знае колко.

За банята - София от скоро се отпусна и прави опити да се плицика. Досега седеше като вцепенена.  Не плачеше, но май я беше страх, защото все гледаше да докопа някой мой пръст.

За възглавниците бяхте писали преди няколко страници - Не слагам на София възглавница. Майка ми работи в детска ясла и каза, че там до 3 години не ползват.

За звуците - вика яко, пищи и гука (като гукането е все едно нарежда. На скандал го избива Laughing)

Вчера времето тук (Банско) беше прекрасно и направихме 4 часова разходка. София проспа по-голямата част. Днес се очаква същото  Wink

Хубав ден и честити месечинки на празнуващите днес Hug

# 125
И моя е така неспокоен, едвам изкарваме нощта, постоянно мрънка и плаче....но аз си мисля, че е рано за зъбки или пък не?

# 126
Добро утро момичета!

Пожелавам на всички месечинковци да бъдат здрави и много весели и засмяни!
Никол днес става на 4 месеца.

# 127
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утро! Hug Хайде кафето от мен! Laughing

Със закъснение ,но от сърце..
  bouquetЧестит Рожден Ден,Цвети!  bouquet
Здрава ,щастлива и обичана бъди!

bouquetЧестито на всички имали имен ден вчера!  bouquet
Със здраве да си носят имената!

Честити месичинки  Hug...времето лети направо!

# 128
Въпрос към ЛЛЛ:
Бамбина е 100% на кърма (между кърменията пие вода), но имам проблем с това, че когато изцеждам с помпата, за да събера за 1 хранене понякога цял ден трябва да скърцам с помпата (ползвам електрическа с различни степени). Искам да отида на концерт, но се притеснявам да оставя малката на мъжа ми, заради това, че не мога да събера нужното количество кърма, а не искам да даваме АМ. Моля, дайде съвет какво да направя, за да мога да осигуря нужното количество кърма за малката без 24 часа са се изцеждам за 120 мл. Предният път, когато имах проблем с болки в гърдите много ми помогнахте, надявам се сега отново да успеете. Благодаря много

# 129
Добро утро!
Честити месечинки !!!
Кристи, да ти е сладка Никол като кексчетата !!!
 Цвети, направо ме наплашвате с тези зъбчета. Ние от скоро спим спокойно по 7 часа и позабравихме коликите (ще видим днес,че снощи ядох зеле ) и не ми се иска пак безсъние. Свикнах да спя вече  Grinning . Забелязва ли се нещо по венеца???
Епона, Нутела ,николита ние също хапем долната устничка -мен лично не ме тревожи Simple Smile тя и краката ще започне да си яде  Grinning
В началото не искаше биберон залъгалка ,към 2-ри месец го позацока и от два дни категорично го отказва. Плюе го и се мръщи все едно не го е цокала до вчера  newsm78 .
за банята , в началото и ние търсехме къде да се хванем  Grinning сега когато е по корем през цялото време се пробва да се наведе до водата да пие  Joy едвам я удържаме и като засмучи нечия ръка и смук-смук ближе водата (тя иначе вода не пие) и когато я обърнем по гръб започва да рита и пляска с ръце (тази вечер мисля да я снимам да има за спомен ) и като види каната с която я поливам вади език  Joy .   После на гимнастиката не ме оставя да и движа ръцете .... с краката няма проблем. Аз започвам с ръцете а тя като ги стегне и се набира да се изправя и така докато не се откажа Simple Smile има ли други майки с подобни "проблеми " Simple Smile
И да не изглеждам като бабичка ,но ако мислите че не е зъбче ... пипнете ушичките.Случва се да влезе вода и да се възпалят .
Лек ден ,че бая чарчафосах  Hug

# 130
  • София
Добро утро и от мен!

Мерси за кафенцето и закуската, и аз сега ще изконсумирам моите Wink

Честити месечинки на навършващите ги днес!

Цвети*, дано скоро избие зъбчето и имате спокойни нощи! А за зеленото ако: на нас няколко пъти ни се случи - на мен педито ми каза, че се получава от претопляне и аз като се замислих, забелязах, че наистина се случва само ако постои по-облечена. Но при вас може да е от зъбчето.

Времето ми се вижда отвратително, но ще поизлезем за мъничко - котьо няма манджа и ще се разходим с малката да му купим. Хубав ден!

# 131
да попитам : колко време имаха  хрема бебчетата ??? Моето вече 7-ми ден ...то и аз имам ,но си мисля ,че е само задна хрема (и при двете ни) . Я дайте съвети ,моля

# 132
ние преди в банята не ни харесваше ревяхме в коритото,а сега ревем след банята докато се обличаме

# 133
Добро утро

За нас тази нощ беше тежка.Малкия се събужда през 15 мин с писъци и се успокоява само с бибка.Лошото е,че през 15 мин я изпуска и сега съм  Tired Всъщност,накрая го взех при мен в леглото - така поне не ми се налагаше да ставам,като се размрънка за бибата.
Няма апетит - вчера от 08:00 до 15:30 е ял само 1 път.Не иска и да помирише мляко.И акото му стана зелено..а е здрав, преди 5 дена бяхме на консултация и е здрав (чукам на дърво)
Моля,кажете ми нещо ефикасно обезболяващо/охлаждащо за венци Дано скоро избие зъбчето,че много бързо си припомних какво беше по време на коликите  Confused
И още нещо - кога според вас вече можем да вдигнем положението на гръбчето на количката с 1 ниво?

Отивам да свърша малко работа,докато бебо спи.
 Hug
Здравейте,
аз преди почти месец, когато водих малката на ортопед го питах за повдигане на дъното на количката на първата позиция и той ми каза че може , но аз лично съм я повдигала, когато седнем някъде и малката не спи - за да погледка Simple Smile, пък и моята хубавица като е навън си спинка в количката. Решила съм, когато не спи да я повдигам, че и на нея и омръзва все да лежи.

# 134
Мами, как да си сложа линийка, която показва възрастта на моето бебче? Извинявам се за въпроса, който може да звучи глупаво за някой.

Общи условия

Активация на акаунт