и после в 7:10 се ококори и почна да си 'говори' с играчките. До преди малко си играхме, в 9:10 огладня пак и сега спинка...ами като става рано така ще е
и след малко ще
Но ме чака и още една пералня с бебешките дрешки
Измислила съм какво да направя за вечеря 

Но определено е станал по-приказлив ( яак се чудш колко още може)
Дано бъъързо мине неприятното усещане от зъболекаря 
Искам и аззззззззз
И днес съм в дилема какво да сложана масата...
Днес съм решила да си наваксам, че не се издържа само вкъщи. Вчера си получих резултатите от цитонамазката и май ще трябва да мина на биопсия, но какво от това - каквото-такова. 
Да го намачкаш по ушите вашия Мастър от мен. Като поотрасне Жорко пак ще си вземем кученце. Много ми е мъчно за Акси, но той сега е на едно по-хубаво място.
пак трябва да ходя на лл -ще ме омрази тази жена.
за всички празнуващи месечинки тези дни !!!! 

и аз днес съм на зъболекар, ще видим какво ще става 
И днес съм в дилема какво да сложана масата...
Днес за трети ден ще ядем пълнени чушки. И тъй като и мойта фантазия никаква я няма ще открадна идеята на Нутела и ще направя леща.
). Дано имаме късмет, че имат само по 1-2 места на година. А децата се избират по пол и възраст.....абе много сложна работа... Аз от 1.08.2012 трябва да се връщам на работа и ако не изскочи място за малката, май ще трябва да идва някоя баба, защото следващият прием на деца е чак август 2013!
Винаги съм считала, че на децата им е по-хубаво с деца и по-бързо се развиват сред другарчета на тяхната възраст, а не с някоя баба (умират от скука децата), нооооо кой ги пита тях миличките. Вие кога смятате да записвате малките за ясла?

Ние сме от 3 сед. с гащи 4
Какво е това нещо 2 седмици 
Аз също още нямам цикъл 

, знам какво да готвя ама нямам време малката като е нервна и все си търси внимание.
, Дай Боже всеки ден да имаме такъв сън, че с тези 30мин. кое по-напред 
Успех при зъболекаря! Аз също в понеделник се разделих с един мъдрец и вече имам само един, но и него ще махна по-нататък!
май ще си я оставя както си е направила режима, така.Препоръчани теми