Ябълки и круши сладък сок наляха, ЮЛЧЕТАТА още на млекце стояха!

• 41 845
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
Ех, Епона, благородно завидях за съня  Laughing

Габи пък се събуди в 5 за папкане  baby и после в 7:10  се ококори и почна да си 'говори' с играчките. До преди малко си играхме, в 9:10 огладня пак и сега спинка...ами като става рано така ще е  Laughing
Аз за сметка на това  wash и след малко ще  hang Но ме чака и още една пералня с бебешките дрешки  Mr. Green После ще излезем и ще пазаруваме newsm71 Измислила съм какво да направя за вечеря   chef

Много се радвам на хубавото време   Nature Sunny

Спокоен ден  Hug

# 301
Привет момичета   bouquet
Мисля и аз да се присъединя към срещата утре, въпреки че Християн от вчера е непоносим. С това ревливо дете все още се колебая.
Мецани- съболезнования за Ачи

# 302
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, момичета, забравихме се!
Аз в тази тема влизам за пръв път, ама много емоции и перипетии при нас напоследък- и хубави и лоши.

По темите:

Сън - Сияна се буди за ядене още два пъти през нощта. През деня прави големи паузи ядене, през които спи - по 4-5ч. спи непробудно по обед. Но вечер си наваксва пропуснатото ядене и се буди през три часа.

Мецани - аз съм с кучето. Не ми е правило впечатление да ревнува. Той е изключително послушен и умен пес. От един месец обитава само коридора на апартамента - там е неговото място вече. Свикна си и той и ние така сме по спокойни. Обикновено си спи през деня след като сутрин е разходен, а вечер е по 1 час на вън и тича. Много съжалявам за твоето куче!!! Не бих искала да си представям да го загуба нашия Мастър така, въпреки че на моменти ми идва в повече да се грижа и за него.

Умора - да ви кажа още ме държат "добрите" хормони от бременността. Спокойна съм и рядко се изнервям, но безсънието ме скапва. Или по-скоро спя но то е разкъсан сън. Както и да е и това ще отмине.

Захранване - категорично след навършени 6 месеца. Сияна за сега не приема нищо освен кърма - предлагала съм вода и чай - не ще.

Носталгия - ох , много страдам по загубата на корема си. Определено ми липсва.

Учене - Франсе, знаеш че и аз уча. Ми досадна работа...чета когато малката спи и ми остане време от домакинската работа.

Разходки - хубаво е че все още времето позволява и сме на вън по няколко часа на ден.

Лекцията - искам и аз да дойда, но много ми е далече този мол, нали съм в Люлин. Когато се събирате в този на Стамболийски - свиркайте.

Момичета, на вас дойде ли ви цикъла - на мен още не  Thinking

Хайде хубав ден за сега!

# 303
Добро утро

Даниел така се е научил да вика,че от тъпанчетата ми скоро нищо няма да остане  hahaha
Освен това от скоро като си се забавлява сам издава един звук "Ъ Ъ Ъ Ъ ", обикновено с ръка в уста,което го прави още по-смешен  hahaha Но определено е станал по-приказлив ( яак се чудш колко още може)  Mr. Green

Мецани Много съжалявам за кученцето ти   bouquet Дано бъъързо мине неприятното усещане от зъболекаря  Peace
Епона ама може ли такова нещо сега...на недоспалите сумнамбули тук за такъв сладък сън да приказваш  Crossing Arms Crazy  bouquet Искам и аззззззззз
forest_veil завиждам ти за ентусиазма за домакинстване (не, че имаме избор,де).Обаче да ти кажа, аз в последно време тотално съм се шашнала какво да готвя.Ако още един път тази година сготвя пълнени чушки ще бъда изхвърлена от вкъщи  Joy И днес съм в дилема какво да сложана масата...

Вчера не успях да си покажа носа навън заради чичкото, който 6 часа измазваше дограмата ooooh! Днес съм решила да си наваксам, че не се издържа само вкъщи. Вчера си получих резултатите от цитонамазката и май ще трябва да мина на биопсия, но какво от това - каквото-такова.
Отивамда свърша това-онова докато малкия викач спинка,че после пак съм на черешата  Crazy

# 304
Цвети, виж тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=617812.new#new

Ние излизаме. Габи май е решила да си облече целия гардероб, че върна малко мляко - преоблякох я, после разни плюнчици - айде пак..а сутринта и памперса беше поддал Simple Smile

# 305
  • София
Цвета 33, браво на кучо. Щях да ти препоръчвам да пръскате с феромони ако ревнува, но щом е спокоен, значи всичко е наред  Grinning Да го намачкаш по ушите вашия Мастър от мен. Като поотрасне Жорко пак ще си вземем кученце. Много ми е мъчно за Акси, но той сега е на едно по-хубаво място.

На мен все още не ми е дошъл цикъла и да ти кажа вече си го искам  Grinning

Цвети* , и аз вече не знам какво да готвя, даже да не кажа, че пропускам напоследък и правя аламинути, че с тоя ревльо само до готвене ми беше.

Момичета, какво става с Ирина от Италия? Някой има ли връзка с нея? От няколко дни все за нея се сещам.

# 306
 Мецани,съжалявам за кученцето,мила!Прегръдка от мен!
С Ирина се опитвам да се свържа безуспешно повече от 3 седмици,но уви не отговаря нито на телегона си,нито в скайп или ФБ-надявам се да са добре!

# 307
Здравейте!!!
Вече две седмици хрема ....... вече си мисля ,че аз съм си я измислила. Вчера цял ден нямаше проблеми .Диша си детето и никакво свистене. Цял ден не съм и чистила нослето . Преди сън го почистихме (21) и извадих едни редки (то с толкова стеримар) бледи-бели точещи се (извинете за описанието) тази сутрин и свиреше ,ама извадих безобидни количества .Та си мисля да не би да  е сухичък вечер въздуха . Ама да кажа,че не сме стигали до запушен нос да не може да диша или суче или спи . И чета че може да е хрема (нали имаме и суха кожа която се бели понякога)  newsm78 пак трябва да ходя на лл -ще ме омрази тази жена.
Счупи ми се пералнята и щерката реши всичко да изцапа (като вас сме форестче ,ама от снощи започна).
Ох събуди се .... ще излизаме на разходка ...после пак ще пиша
 cheers lovekiss за всички празнуващи месечинки тези дни !!!!

# 308
Привет и от мен!
Ние днес имаме баба до обяд и с бамбина са в градината и играят с новата играчка на Лаура - найлоново пликче, много му се радва и непрекъснато се смее, да съм знаела по-рано, че от такива неща се впечатлява нямаше да купувам играчки всяка седмица  Laughing Аз използвах времето да изчистя, че беше адската кочина, сега мисля да сложа супа леща да направя, да не кажат мъжете вкъщи, че не готвя  hahaha
Утре за лекцията, май  се събрахме голям отбор мамчета, вие ще се обаждате ли предварително да се запишете, че май така искаха от сп.9 месеца?
Иринка и аз не съм я виждала много време в скайп, дано са добре и само да е погълната от грижите покрай малките съкровища  Praynig
tzveta33, добре си се завърнала  Hug
Мецани, безболезнено вадене на зъбчето  Hug и аз днес съм на зъболекар, ще видим какво ще става  newsm78
И аз нямам цикъл още, да не кажа, че го чакам с нетърпение, непоносима съм на моменти от хормоните, щом изнервих аморето преди няколко дни, а той е най-търпеливия човек, който познавам  Embarassed
До после, отивам да метна лещата  Mr. Green

# 309
  • София
Здавейте,
forest_veil завиждам ти за ентусиазма за домакинстване (не, че имаме избор,де).Обаче да ти кажа, аз в последно време тотално съм се шашнала какво да готвя.Ако още един път тази година сготвя пълнени чушки ще бъда изхвърлена от вкъщи  Joy И днес съм в дилема какво да сложана масата...
Това все едно аз съм го писала hahaha Днес за трети ден ще ядем пълнени чушки. И тъй като и мойта фантазия никаква я няма ще открадна идеята на Нутела и ще направя леща.

Ох, имах лошата идея да предложа помощ на колегите, че са затрупани с работа и сега гледам камарата с папки и хич не ми се почва. Добре, че малчо заспа и аз сега се опитвам да се настроя на работна вълна. Жалко, че Сашко през деня не прави по-дълъг сън от 40 мин (поне когато сме вкъщи) и тъкмо ще се настроя и той ще се събуди Sad
До скоро и до утре на лекцията. Ще се опитам да навия и сестра ми да дойде(бременна е в 21 седмица), ама да видим, че живее в другия край на София.
Еми това е, докато напиша тук и Сашко се събуди. Сега ще видим колко ще е спокоен. Rolling Eyes

# 310
Здравейте мами,

току-що записах малката в 6 детски градини за август 2012! Ако не се обадят от нито една до края на февруари (тогава приключва записването за 2012), значи няма място за нас и ще търсим жена, която гледа по 3-4 деца. За целта трябва обаче да попълним молба в съответната служба и те ни търсят такава мама (специално обучена и проверена, че не е куку Simple Smile). Дано имаме късмет, че имат само по 1-2 места на година. А децата се избират по пол и възраст.....абе много сложна работа... Аз от 1.08.2012 трябва да се връщам на работа и ако не изскочи място за малката, май ще трябва да идва някоя баба, защото следващият прием на деца е чак август 2013! ooooh! Винаги съм считала, че на децата им е по-хубаво с деца и по-бързо се развиват сред другарчета на тяхната възраст, а не с някоя баба (умират от скука децата), нооооо кой ги пита тях миличките. Вие кога смятате да записвате малките за ясла?

Лек и успешен ден!

# 311
Привет, момичета  Hug
Мецани, и аз незнаех за кучо  Sad Hug
Епонка, ама браво на вас за хубавия сън  Hug Ние сме от 3 сед. с гащи 4  Mr. Green
Поспалана, дано бързо се справите с хремата  Praynig Какво е това нещо 2 седмици  ooooh!
Цвета33, добре дошла  Hug Аз също още нямам цикъл  Confused , ама хич и небързам  Wink
Форест, Софи си скуби косата, когато се събужда през ноща, ама яко дърпа  Crazy
Ели, браво за хубавите размери, браво на Дани  Heart Eyes

За готвенето хич не ми се говори  ooooh! , знам какво да готвя ама нямам време малката като е нервна и все си търси внимание.
Днес за първи път спа през деня час и половина  Mr. Green Heart Eyes , Дай Боже всеки ден да имаме такъв сън, че с тези 30мин. кое по-напред  ooooh!
Още искам да пиша ама трябва да свърша това онова   Rolling Eyes

# 312
Мецани, съжалявам за кученцето!  Hug Успех при зъболекаря! Аз също в понеделник се разделих с един мъдрец и вече имам само един, но и него ще махна по-нататък!

Shushka, при вас проблема изглежда да е още по-голям дори от колкото тук при нас. Аз смятам да я давам от септември 2012, но тук също се кандидатства и дано да ни приемат. А ние другата година на два фронта ще кандидатстваме - малката на ясла, а каката на училище!

Момичета, как се организирате за тези лекции и разходчици в определени часове. На нас режима ни всеки ден започва според първото кърмене, но все пак между кърменията ми остават максимум 2 часа, в които е включени и времето за прибиране. Лятото кърмих в морската градина, но сега навън не смея, а в заведения не ми е удобно!

Епона, твоя сладур бие всякакви рекорди за сън, а за толкова ранно заспиване вечер мога само да мечтая!

За всички, които се оплакват, че бебчетата се опъват на гърдите при кърмене, при нас това става, когато някой ми заговори или аз като говоря на някой. Снощи исках докато кърмя да чета на каката, ами на всяко изречение се пуска гърдата и ме гледа в очите, а тк аз упорито не спирах, накрая се разрева и се наложи да прекратим с четенето.

Ставам да готвя, това ми е най-досадното от домакинските задължения, но не може само сухарии, а и идеите ми за готвене не са много  Sad

# 313
Благодаря ви за топлото посрещане!

Аз ей сега метнах една вита баница с точени кори. Сщо не съм кой знае каква домакиня и готвя от немай къде.

(¯`*•.¸Ася¸.•*´¯), същото е с кърменето и при мен от скоро - започва да се разсейва вече. А също така смятам малката да тръгне на ясла от септември-октомври 2012 и мисля вече да се регистрирам в системата.

Да ви кажа, Сияна спи вече четвърти час. През деня спи по много, вечер се буди през 3ч. да яде и сутрин се ококорва в 6. Та се чудя дали да не й прекъсвам дневния сън, въпреки че на мен ми е супер -хем домакинствам, хем за мен има време. От друга страна Ния става за училище в 6,30-тъй че сутрин и без това аз си ставам толкова рано ... Thinking май ще си я оставя както си е направила режима, така.
То мойте и двете деца си диктуват темпото, ама аз да имам сили и нерви да го следвам!

# 314
Извинете, че така нахлувам в темата ви, но да попитам има ли тук мами от Плевен, тъй като аз родих през август, а в нашата тема няма мами от Плевен. Търся си някой за компания, че ми писна сама.

Общи условия

Активация на акаунт