Ти как го приспиваш твоя хубавец?
ако само се е размрънкал едно звучно"шшшшшшшшшшш"върши чудесна работа,особено в съчетание с ръчичка на коремчето или прегръдка.Ако не стане-повтаряме и потретваме процедурата с носенето и подскачането...Абе голям зор е винаги,досега само 2-3 пъти е заспивал сам.
И на височина много е дръпнал.
Имам си оправдание, вече втора нощ Никола не спи. Буди се често, мрънка, реве, иска да ръце, суче нон стоп, вземам го при мен в леглото и пак не спи спокойно. Дано поне тази нощ спи, че иначе ще се застрелям.
Моето предложение е:

Честита пета месечинка на Симона на Петя, други бебета на нашата дата май нямаме 

)
И нашата хубавица е със същото по бузките
И сме така от доста време - ту го има ту не..... Уф, да му се невиди.... Другата седмица ще идем на дерматолог и ние...
И пак при педито и тя пак каза този крем и аз я намазах и след третото намазване видяхме как започват да изчезват за отрицателно време пъпките. Мазах по препоръка на педито, само 3дни по 3 пъти и това беше. Но крема не е за често ползване. После като си дойдохме тук пак ѝ се появиха пак я намазах, изчезнаха.Сега мисля да посетя дерматолог, защото явно си е необходимо друго лечение 
Дай Боже всички да са здрави де
Направи нещо малко и семпло за родителите. Децата са много малки, дори немогат да си играят заедно. А и на такова гости се седи по час-два - все пак е бебе. Аз празнувах на Софи с три приятелки и две големи дечица от 4часа беше, но тогава все пак беше септември. Успех

Разбра как се действа и с 2-те му ръце и е много щастлив да пипа всичко и с лявата и с дясната ръка 

Много тъжно ми стана като прочетох.Сетих се аз първия месец като дохранвах как съжалявах и плаках.Но осъзнах,че е важно детето ми да е нахранено и да наддава.Ако Бог е рекъл с кърма, ако не - с АМ.Важно е детето да е сито.Пък и ти дохранваш с АМ,не го храниш изцяло с АМ,така, че ... Не, че ако го хранеше изцяло с АМ щеше да е нещо фатално,но пак е успокоение, че имаш кърма.А за това,което си могла да направиш за да имаш кърма... сигурна съм,че си направила достатъчно.Но това е природа,не можеш да контролираш всичко.Всеки ден си мисля,че няма цял живот да имам кърма,настройвам се,въпреки,че знам, че когато спре ще ми е много,много криво. 
... сигурна съм че ако я заведа на дерматолог ще ни постави диагноза .Поне за сега не ми изглежда притеснително и щом лл не се впечатли.

+
Искрено ти съчувствам.. Това ми напомня за моя приятелка, дето като кажела нещо на свекърва си и онази й викала: Добре, "С-С-С-С-С-нахо!" (и си правела ръката все едно е змия) 
Сигурна съм, че си направила и правиш само най-доброто за твоето дете
Аз също много тежко преживях факта, че няма да кърмя Габи. Не знам защо се смята, че храненето с АМ е много лесно и едва ли не, ние, които така си храним децата явно нещо не сме направили. Е, аз направих всичко по силите си и не потръгна кърменето. Вие поне си имате ЛЛЛ и техните съвети и подкрепа. А понеже витае мнението, че хранените с АМ деца боледуват повече и т.н., всяка жена изпитва страх , нежелание и угризение на съвестта като се наложи да дохранва или изцяло да храни с АМ. Да не говорим, че ние сменихме 5 млека, докато открием нашето. Всеки път ми е било ужасно притеснено как ще се отрази на Габи и т.н. В крайна сметка осъзнах, че най-важното е да се храни и да расте здрава

Във вторник сме на консултация и на ваксини, но ми се струва, че ще ги отложим ...