Ние не празнуваме тези дати , само веднъж-на първата ни годишнина се почерпихме и това е.Не, че аз не съм романтична, но като предложа на Георги и той ме поглежда с онзи поглед,който казва "луда ли си "и се отказах вече
Изключваме,разбира се факта,че за него романтична вечеря е ядене на пица до пръсване 
Ама нормално е да сме притеснени.
е тва с лигите просто няма как да го предотвратиш.Оф, дано по-скоро се успокои Коки, че не те виждам просто

.

Още след първото намазване кожичката му значително омекна. Довечера ще го изкъпим с олиото за вана, което не се отмива, и се надявам скоро да овладеем проблема със сухата кожа.

Да е жив и здрав, много послушен и само да ви радва!

, но като продължих
Обаче и ние като заспахме в 22 часа, днес станахме в 8 - аз съм доволна, че поне вечер спим!
Искам да с похваля,че й намерих занимание.Купила съм й прежда да плете и да не ме занимава с глупости.Като й писне й бутвам Дани в ръцете и пак не ме занимава 
, като съм предупредила мъжо, че от тук нататък не си затварям устата за нищо.И сега като че ли ми е по-спокойно.
Да ти кажа и Дани често има такива приоди.Истеричен рев, без да яде, без да пие вода, само рев.Бутвам бибата,гушвам го силно прилепен до мен и приспивам на ръце, като подрусвам доста енергично.Че и съседите сигурно чуват как подскачам из стаята докато се опитвам да го приспя
.И потупвам по дупето едновременно.А ако не иска да се успокои заедно с това му говоря на по-висок тон или пък допирам бузката си до неговата, че да ме усеща и явно това го успокоява и заспива. Резултата е изтръпнали ръце, болки в краката и спящо бебе 

Но ще мине,ще мажем и така 
а пък дано сега си сваля килата.След като ще се мре от глад 

В понеделник ще излязат резултата и ще споделя, но от сега си знам, че съм се справила 

Иначе косата си я одрязах още на деня след сватбата миналата година и от тогава все я скъсявам по мъничко.
. Благодаря предварително за отговорите 

Имам кърма от юли, август, септ. и малко от октомври. Всеки път размразявам кърма с по задна дата, с идеята да не се развали, но не съм сигурна до колко е хранителна, при положение че стои толкова време във фризера. Аз продължавам да се изцеждам, но правя само едно хранене за деня, всичко останало е от фризера. Добре ли е това? Само да допълня , че малкия си го пие с удоволствие, наддава доста добре, пишка, ака нормално.

Препоръчани теми